Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Ocividne to nie je kazdemu jasne.
Ucast bola obrovska co sa tyka VUC, ludia boli daleko viac motivovani ako v minulosti... na hubu padol smer a fasisti... vacsi dokaz, ze ludia toto uz na Slovensku nechcu, asi ani nemozes dostat...
Len ci sa nespoliehali prave na to.
“Rozni kaviarnici a inteleguani su mudri len v televizore a na protestoch, ale ku volbam ta anarchisticka verbez nechodi. Tam ich porazime”
“Rozni kaviarnici a inteleguani su mudri len v televizore a na protestoch, ale ku volbam ta anarchisticka verbez nechodi. Tam ich porazime”
mne sa velmi paci ta predstava ako imigranti niekde na hraniciach pocuvaju (homemade) radio a napato cakaju na vysledky volieb... akonahle sa ukaze ze luntner vyhral na kotlebom, tak cely tabor hromadne krici alahu akbar a milionova masa zacne pomaly tiahnut na bansku bystricu.
Je fajn, ze ta akoze "pravica" sa vzomkla a dala dole SMERacke biele kone, ale dospiet k tomu aby si isli oni aj ich sefovia posadat do basy za tunelovanie spolocneho majetku, tak az potom mozeme hovorit akehosi poduspechu. Ta "pravica" dokonca tu moznost mala tusim to bolo od toho 1998 ako padol Meciar. 
Takze este raz, tych 30% ma byt akoze pozitivny vysledok toho celeho snazenia sa ?
Fakt som cakal viac ale sklamanie ludi k rieseniu zakladnych problemov je asi najviac evidentne ake tu este nebolo.
Skratka, uspech vyzera uplne inak a to tak, ked LSNS zmizne same od seba. Ked nechapes, tak je mi to luto.
Takze este raz, tych 30% ma byt akoze pozitivny vysledok toho celeho snazenia sa ?
Skratka, uspech vyzera uplne inak a to tak, ked LSNS zmizne same od seba. Ked nechapes, tak je mi to luto.
Preco Dzurindove vlady a Radicova nepozatvarali meciarokratov uprimne neviem. Ale mali.
Zatial este nie je sila na zatvaranie Basternaka, Kalinaka ci Ficaka.
No ale vyhravanie a prehravanie mam ako yes/no question.
Zatial este nie je sila na zatvaranie Basternaka, Kalinaka ci Ficaka.
No ale vyhravanie a prehravanie mam ako yes/no question.
2013: 20 prve kolo - 17 druhe kolo
2009: 23 - 18
2005: 18 - 11
2001: 26 - 22
Je to VUC, zase toto nie su volby prezidenta alebo do parlamentu... kolko desiatok % ludi nemohlo volit... pre mna osobne je rozdiel dat na postovne 10eur (parlamentne volny) ako ist osobne na Slovensko (~1000eur)...
Taktiez uplne nelogicky tu hovoris o pravici z 1998, ti co tvoria dnesnu pravicu vtedy ani v politike neboli... Zaco ma ist Sulik, Matovic, Hlina do basy... o akom tunelovani tu rozpravas...
A volby sa nehodnotia podla ucasti ale vysledkov... tie su najlepsie pre pravicu od vzniku republiky...
2009: 23 - 18
2005: 18 - 11
2001: 26 - 22
Je to VUC, zase toto nie su volby prezidenta alebo do parlamentu... kolko desiatok % ludi nemohlo volit... pre mna osobne je rozdiel dat na postovne 10eur (parlamentne volny) ako ist osobne na Slovensko (~1000eur)...
Taktiez uplne nelogicky tu hovoris o pravici z 1998, ti co tvoria dnesnu pravicu vtedy ani v politike neboli... Zaco ma ist Sulik, Matovic, Hlina do basy... o akom tunelovani tu rozpravas...
A volby sa nehodnotia podla ucasti ale vysledkov... tie su najlepsie pre pravicu od vzniku republiky...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak ma napadlo, tieto vykriky o manipulacii a falsovani volieb, to chcu kotlebovci povedat, že slabo strážili ?seth82 napísal: "Lunter sa už cíti víťazom! Už chce vešať vlajku EU na úrade! ZMANIPULOVANÉ!"
"Slováci sprostÝ"
"MANIPULACIA NA 100%"
"sfalsovane volby"
"Prečo sčítavanie v BBSK zaostáva za ostatnými krajmi? FALŠUJÚ VÝSLEDKY?"
-
guess.whoo
Redeemer
vsetci volili a nikto nestrazil
Objektívne, bez prihliadania a zohľadňovania účasti v minulosti, bola slabá. Poznáme názor 30% voličov, smutné je že 70% to má v prdeli.Retne napísal:Ucast bola obrovska co sa tyka VUC, ludia boli daleko viac motivovani ako v minulosti... na hubu padol smer a fasisti... vacsi dokaz, ze ludia toto uz na Slovensku nechcu, asi ani nemozes dostat...
Ale aspoň ten výsledok je fajn.
Som rád, že okrem fašistov dostal na hubu aj SMER. Pre mňa za mňa, nech už idú na smetisko dejín. Nástup pravice typu Sulík a pod. je síce obdobnou katastrofou, ale pokiaľ bude SMER konzervovať priestor na ľavom spektre, nebude veľa možností, aby vznikol nový ľavicový projekt, a nie táto pseudo sociálno-demokratická komédia.
Toho smutno smiešneho komunistu, ktorého nikto ani len neoplul hlasom nespomenieš 
Milan Mazurek volal do relácie InfoVojna ohľadom názorov na manipuláciu voliebharrison314 napísal:Tak ma napadlo, tieto vykriky o manipulacii a falsovani volieb, to chcu kotlebovci povedat, že slabo strážili ?
-
xH4wK
A ? Pointa ? Myslim, ze z kazdej vekovej kategorie bolo ohromne mnozstvo ludi, ktori volit nesli..
Logicky, nevolilo ~70%. Nemyslím, ale že z každej rovnako. Aj o tom hovoril.
zaujimave ze to zacali riesit az ked celonarodne prehrali... ved takato ucast je uplne bezna, to ze pred 4 rokmi bola ucast iba 20% to bolo v pohode, vtedy nikto nevyplakaval ani nevolal do radia...
Mladí vraj za seba nechali voliť zmanipulovanú SMERácku bandu a cigánske hlasy, a preto SMER dopadol tak ako dopadol 
Keď Kotleba vyhral študentské voľby, vtedy neplakali...
Keď Kotleba vyhral študentské voľby, vtedy neplakali...
-
harrison314
Hardcore addict
Cakal niekto ine reakcie na prehru ich sympatizantov a vedenia? Lebo ja nie.
asi tak, nazory maju ako male deti a aj sa spravaju ako male deti...
Hovoril o Prešovskom kraji, kde si ich (dôchodcov a cigánov) "rozdelili KDH a SMER".DEVZYO1G napísal:Mladí vraj za seba nechali voliť zmanipulovanú SMERácku bandu a cigánske hlasy, a preto SMER dopadol tak ako dopadol
1. Milan Majerský (KDH) 72 366
2. Peter Chudík (SMER) 54 914
3. Jozef Mihalčin (ĽSNS) 12 688
Malé "fašistické" detiaacid napísal:asi tak, nazory maju ako male deti a aj sa spravaju ako male deti...
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2017, 21:31)