Nintendo Switch
Re: Nintendo Switch
EA nič nevylučuje, všetko záleží od predajov FIFA. Z hokeja tam mal byť Old time hockey ale po tom co to skončilo ako prepadak na Steame, tak to cele ukončili.
Zo športových hier je tam vynikajúce NBA 2k18, ja hrávam NBA playgrounds co je fakt sranda a FIFA 18 je v herne a po ostatných stránkach v pohode ak si ochotný tolerovať ten posun v hardware - co však neznamená ze vyzerá zle. NB2ka napr vyzerá rovnako ako ostatné verzie.
Zo športových hier je tam vynikajúce NBA 2k18, ja hrávam NBA playgrounds co je fakt sranda a FIFA 18 je v herne a po ostatných stránkach v pohode ak si ochotný tolerovať ten posun v hardware - co však neznamená ze vyzerá zle. NB2ka napr vyzerá rovnako ako ostatné verzie.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak som si kupil switch aj ja
Zelda je uplne super ale mario zas premna osobne dost nuda.
Skús Splatoonawtt napísal:Tak som si kupil switch aj jaZelda je uplne super ale mario zas premna osobne dost nuda.
https://i.imgur.com/0Jv70I6.jpg
Takže F2P konečne dorazili. Od 12.06 Paladins, od E3 resp do mesiaca Fortnite.
Teším sa.
Teším sa.
-
xH4wK
Hmm ja som si tiež Switch zaobstaral ale nejako mi tam chýba ponuka hier.
Ak si čakal PS4 store v 720p kvalite tak si určite sklamaný. Nikdy tam nebola situácia, že by som sa nemal čo dobré hrať.
BTW Bayonettu 2 mám na predaj za 30€.
BTW Bayonettu 2 mám na predaj za 30€.
Take NHL 20 na Switch by mohlo byt ine lakadlo,len by to muselo ostat na Ignite enginu aby to vobec utiahlo ta konzola.Ale bol by som radsej keby uz konecne presli na ten Frostbite
-
mirak2
Hardcore addict
ma niekto skusenosti s Nintendo Switch Online Family? moze byt az 8 ludi v jednej skupine a nijako vraj nekontroluju, ci ide o rodinu. dokonca to nemaju ani nikde v pravidlach uvedene, ze to musi byt rodina.
Najväčšia FB skupina CZ/sk pre Nintendo vseobecne - tam sa pravidelne dohadujú na skupinách. Zatiaľ s tým nie je žiadny problém.
Je tu niekto kto ma switch a pokemon lets go?
Dnes som kupil jazdenku switch lets go bundle. Zistil som ze pokeball plus ovladac umoznuje si do hry dat Mew-a, ale iba jednorazovo. Kedze nechcem pokracovat v rozohranej hre ale zaroven by som chcel Mew-a, jedina moznost je ze ho niekomu vymenim zo stareho konta a nasledne mi ho vymeni naspat na novom konte. Zial nikoho takeho osobne nepoznam.
Dnes som kupil jazdenku switch lets go bundle. Zistil som ze pokeball plus ovladac umoznuje si do hry dat Mew-a, ale iba jednorazovo. Kedze nechcem pokracovat v rozohranej hre ale zaroven by som chcel Mew-a, jedina moznost je ze ho niekomu vymenim zo stareho konta a nasledne mi ho vymeni naspat na novom konte. Zial nikoho takeho osobne nepoznam.
Skús túto skupinu na FB: Nintendo CZ/SK (WiiU,3DS,Switch)
Vdaka za typ. Pridal som sa do skupiny, ale nakoniec som nasiel komunitu na reddite ktora ma dokonca specialne na toto dedikovanych "middlemanov".
Konecne mozem resetnut switch a poriadne si ho uzit.
Konecne mozem resetnut switch a poriadne si ho uzit.
-
mirak2
Hardcore addict
nedavno vysla na switch hra Super Blood Hockey, ktora je uz dlhsie na steame a ma vynikajuce hodnotenia. vcera som si ju kupil (zlacnena stoji 12eur, ci je to vela ci malo za taku hru je na zvazenie) a musim povedat, ze je to moja majoblubenejsia hra na switch momentalne. vysoko odporucam, koniec koncov, je to asi jediny hokej na switch
velmi chytlave, super hratelnost, coop pre 4 hracov, srandovny franchise mode, kde sa musite starat o hracov, nastavovat im trening, stravovanie ak treba schudnut ci pribrat, ak su zraneni, mozete sa s nimi rozlucit odpojenim od prirostrojov ci dat im drogy, ktore kupite od dilera v tmavej ulicke 
to mam vo wishliste, vypadalo to ako velka sranda hlavne ked hraju viaceri.
celkovo teraz hnanam co najviac hier s multiplayerom alebo coopom. kupil som rocket league, super smash bros a teraz diablo 3.
trochu som bol sklamany zo super maria, teda je to super hra, ale ten coop pre 2 hracov je nepouzitelny, jeden ovlada maria, druhy capicu a je to dost nuda.
inak aktualne mam tolko hier co by som si chcel zahrat ale musim sa krotit trochu financne. urcite chcem kupit zeldu, jedna z hier kvoli ktorym som si kupil switch, rad by som pridal mario cart 8, ten hokej, vsetci mi doporucuju golf story. popripade este nejaku srandicku ako mario party alebo 1-2 switch. no a to zatial cielene ignorujem nintendo labo, to su riadne palky, ale viem ze synovi by sa to pacilo.
celkovo teraz hnanam co najviac hier s multiplayerom alebo coopom. kupil som rocket league, super smash bros a teraz diablo 3.
trochu som bol sklamany zo super maria, teda je to super hra, ale ten coop pre 2 hracov je nepouzitelny, jeden ovlada maria, druhy capicu a je to dost nuda.
inak aktualne mam tolko hier co by som si chcel zahrat ale musim sa krotit trochu financne. urcite chcem kupit zeldu, jedna z hier kvoli ktorym som si kupil switch, rad by som pridal mario cart 8, ten hokej, vsetci mi doporucuju golf story. popripade este nejaku srandicku ako mario party alebo 1-2 switch. no a to zatial cielene ignorujem nintendo labo, to su riadne palky, ale viem ze synovi by sa to pacilo.
-
mirak2
Hardcore addict
tiez som si kupil Super Mario Odyssey, lebo som videl lets playe a prislo mi to ako fantasticky napad. zistil som, ze ma nebavia take skakacky, mozno s vynimkou Crash Bandicoot, to som si kupil nsane trilogy a nelutujem.
mario kart je sranda s partiou, lenze neviem, ci je problem na mojej strane, ale farbicky su vo vacsine trati dost psychadelicke a celkom rychlo z toho boli hlava
na coop je este fajn Overcooked, to je hra, kde single player vyslovene suckuje
mario kart je sranda s partiou, lenze neviem, ci je problem na mojej strane, ale farbicky su vo vacsine trati dost psychadelicke a celkom rychlo z toho boli hlava
na coop je este fajn Overcooked, to je hra, kde single player vyslovene suckuje
tak s tymi skakackami to mam uplne naopak, crash bandicoota som dostal k switchu a vyskal raz a nebavi ma to. naopak mario je sranda, je to zaujimave, logicke a stale nieco nove. akurat ten multiplayer je nuda.
overcooked som tiez pozeral. mozno kupim niekedy.
len sa teraz snazim kupovat hry co naviac fyzicke kopie a nie software download. tu chybu som spravil prave s tym mariom (bol v zlave v shope) a sice je to sranda, ale skor ci neskor to prejdem a potom co? uz to nepredam.
overcooked som tiez pozeral. mozno kupim niekedy.
len sa teraz snazim kupovat hry co naviac fyzicke kopie a nie software download. tu chybu som spravil prave s tym mariom (bol v zlave v shope) a sice je to sranda, ale skor ci neskor to prejdem a potom co? uz to nepredam.
Tak chalani dám pár tipov mojich top "malých" hier na Switch, bez poradia:
Enter the Gungeon - toto je neuveriteľná hra
- 7,5€ , je tam aj coop ale pokial partak nema nieco nahrate tak slabota
The Darkest Dungeon
Stardew Valley
Hollow Knight
Bomber Crew - 6€
Oxenfree - ale to je skor interaktivny pribeh ako hra, rozhodne lepsie ako TellTale 5€
Fury - 8€
Zaujímavá hra, kde jeden drží "bombu" a ostatní s manuálom ju deaktivujú je hra Keep Talking a Nobody Explodes... Raz sme zneškodnovali necelých 10 sekund pred timerom a boli to nervy... za tých pár eur v akcii urcite doporucujem.
Podla mna Zelda je must play hra. Zasadna hra súcasnej generácie. Aj ked zistujem ze Dragon´s Dogma dost vela veci vychytala už aj pred tým.
Overcooked 1 mám , podľa mna je to pomerne skoro dosť ťažké.
Z Nintendo hier je podla mna v coope najzábavnejšie Mario Party. Ked hrame proti sebe, Mario Kart a Puyo Puyo Tetris uplne ruluje u nás doma. Arms je dost hit or miss.
Najbližšie kupuje Cuphead.
Na záver: na Switchi som objavil vela malych hier, ktore by som nikdy nehral a mám pocit ze su casto napaditejsie a hratelnejsie ako velke hry. Ale sem tam si doprajem aj tie
Enter the Gungeon - toto je neuveriteľná hra
The Darkest Dungeon
Stardew Valley
Hollow Knight
Bomber Crew - 6€
Oxenfree - ale to je skor interaktivny pribeh ako hra, rozhodne lepsie ako TellTale 5€
Fury - 8€
Zaujímavá hra, kde jeden drží "bombu" a ostatní s manuálom ju deaktivujú je hra Keep Talking a Nobody Explodes... Raz sme zneškodnovali necelých 10 sekund pred timerom a boli to nervy... za tých pár eur v akcii urcite doporucujem.
Podla mna Zelda je must play hra. Zasadna hra súcasnej generácie. Aj ked zistujem ze Dragon´s Dogma dost vela veci vychytala už aj pred tým.
Overcooked 1 mám , podľa mna je to pomerne skoro dosť ťažké.
Z Nintendo hier je podla mna v coope najzábavnejšie Mario Party. Ked hrame proti sebe, Mario Kart a Puyo Puyo Tetris uplne ruluje u nás doma. Arms je dost hit or miss.
Najbližšie kupuje Cuphead.
Na záver: na Switchi som objavil vela malych hier, ktore by som nikdy nehral a mám pocit ze su casto napaditejsie a hratelnejsie ako velke hry. Ale sem tam si doprajem aj tie
momentalne hram na switchi arena of valor. je to free to play moba, celkom dobra.
Z free to play má najviac bavili Paladins, tých som trochu drtil aj na PS4 .
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak som investoval necelých 30 eciek a kúpil Cuphead a Wargroove.
Parádne veci, obe odporúčam. Keď pôjde do zľavy Into the breach tiež už nezavaham.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak som investoval necelých 30 eciek a kúpil Cuphead a Wargroove.
Parádne veci, obe odporúčam. Keď pôjde do zľavy Into the breach tiež už nezavaham.
-
Wishmaster
Medium Professional
Ja som niekedy v aprili kupil konecne Xenoblade Chronicles 2 - to je nieco megauzasne
a Mario+Rabbids: Kingdom battle (xcom-ovka s Mariom a tymi krepymi zajacmi ;D)
A minuly tyzden som si konecne dozicil Mario Odyssey a Mario Kart Deluxe (kedze to hravaju na nintendo cz/sk discorde a hucali to do mna uz nejake 3-4 mesiace, aby som to kupil ;D)
Popritom nejake drobne tituly - Refunct(take puzzle), Candle Pwer of the Flame, Transcripted(tiez puzzle)
Najnovsie sa chystam na preorder Astral Chain (odprezentovane na E3, mega pecka) a Zelda: Link`s Awakening (len dilema, ci obycajnu krabicku alebo collectorku)
Premyslam aj nad tymi novymi pokemonmi - Sword/Shield.. ale uvidim, no.
A konecne bude Spyro na Switch!!!!
A minuly tyzden som si konecne dozicil Mario Odyssey a Mario Kart Deluxe (kedze to hravaju na nintendo cz/sk discorde a hucali to do mna uz nejake 3-4 mesiace, aby som to kupil ;D)
Popritom nejake drobne tituly - Refunct(take puzzle), Candle Pwer of the Flame, Transcripted(tiez puzzle)
Najnovsie sa chystam na preorder Astral Chain (odprezentovane na E3, mega pecka) a Zelda: Link`s Awakening (len dilema, ci obycajnu krabicku alebo collectorku)
Premyslam aj nad tymi novymi pokemonmi - Sword/Shield.. ale uvidim, no.
A konecne bude Spyro na Switch!!!!