Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
To ze Luntner ide zamestnat syna sa mi nepaci, zo zasady. To ze si ho zamestna vo svojej firme na to mu nikto nemoze povedat ani slovo, ale toto je statna institucia, kde by sa mali brat najlepsi cez normalne vyberove konania. A ked uz aj jeho syn je najlepsi na dany post, tak nech zo zasady ten post nezoberie, lebo sa to jednoducho nepatri...
Inac stale som nepochopil hlbku diskusie ohladom ucasti? Kebyze pride ludi viacej vyhra smer/kotleba alebo naopak?
Inac stale som nepochopil hlbku diskusie ohladom ucasti? Kebyze pride ludi viacej vyhra smer/kotleba alebo naopak?
ten syn je ale zvoleny. u kotlieb niekto nikdy zvoleny nebol. ak ho za vicezupana potvrdi zastupitelstvo BBSK, tak je vsetko s kostolnym poriadkom.
jaaaaaaj, tak to uz je ina rec potom...
-
xH4wK
Ale vysvetli to kotletam...
oni nechapu ten rozdiel, respektive ani nevedia ze jeho syn bol vobec zvoleny a ze ho neplanuje zamestnat len tak ako kotleba, len sleduju hate videa a posty bez realnych informacii.. ale vlastne takto to bolo vzdy u nich.
Zaujímavé, že tento váš argument nenapadol ani samotného Luntera ("princíp je rovnaký"), viď video vyššie.
Dosť ma pobavilo, že ani Kiska (tak ako Retne) nevie jeho meno, asi všetci pozerajú Vaského videá, kde všetko komolí..
Dosť ma pobavilo, že ani Kiska (tak ako Retne) nevie jeho meno, asi všetci pozerajú Vaského videá, kde všetko komolí..
Jedno Vaskeho video som raz pustil asi pred rokom a vydrzal pozerat mozno minutu... a koho meno neviem?-AA- napísal:Zaujímavé, že tento váš argument nenapadol ani samotného Luntera ("princíp je rovnaký"), viď video vyššie.
Hm, takže Lunter je (aj) Kiskom vykonštruovaná politická figúrka, no Kiska nevie jeho meno-AA- napísal:Zaujímavé, že tento váš argument nenapadol ani samotného Luntera ("princíp je rovnaký"), viď video vyššie.
-AA- napísal:To celkom sedí, že poriadne nevie ani jeho meno, keď je len figúrka..
Moja manzeka do mna tlacila luntnerove tofu este ked SDKU vola vo vlade
jeho meno uz poznam istu dobu 
Povazovat ale Kisku a Luntnera za nejake zlo, je nepodlozena blbost... Nie ze by ste boli radi, ze su tam ludia co dokazali byt uspesnymi a vsetko co dosiahli od nuly a sami... Kiska tam uz je kolko? 3 roky, kde co nakradol? To ze ma prozapadne nazory (ja som s tym ok) a spajat si s tym, ze nas preda nejakym iluminatom a podobne kraviny... figurka, koho figurka...
Poniektori uverite kazdej blbosti...
Povazovat ale Kisku a Luntnera za nejake zlo, je nepodlozena blbost... Nie ze by ste boli radi, ze su tam ludia co dokazali byt uspesnymi a vsetko co dosiahli od nuly a sami... Kiska tam uz je kolko? 3 roky, kde co nakradol? To ze ma prozapadne nazory (ja som s tym ok) a spajat si s tym, ze nas preda nejakym iluminatom a podobne kraviny... figurka, koho figurka...
Poniektori uverite kazdej blbosti...
Retne napísal:jeho meno uz poznam istu dobu
luntnerove
bud nerozumiem srande, alebo tu niekomu drbeLuntnera
-
xH4wK
Kiska je predsa najhorsi lebo blokuje ustavnych sudcov nominovanych smerom ktori v zivote nemali nic s ustavnym pravom.. gg wp.
beardie - sranda musí byť 
Už sme myslím OT.
AryanAngelova snaha odpútať pozornosť od zahanbujúcej prehry Kotlebu proti starému senilnému dedkovi so slabým prejavom, ktorý je až taká očividná vykonštruovaná figúrka že ľudia nevedia ani jeho meno je trápnučká
Ešte že Kotleby ovládajú svoj materinský národný jazyk dokonale, veď to už by bola aká irónia ak by nie, ehm?
AryanAngelova snaha odpútať pozornosť od zahanbujúcej prehry Kotlebu proti starému senilnému dedkovi so slabým prejavom, ktorý je až taká očividná vykonštruovaná figúrka že ľudia nevedia ani jeho meno je trápnučká
Asi tak no... sa teraz citim ako nejake slovenske medium, ktore Fico taha prec od nejakej obrovskej kauzy... 
Dennik N ma noveho majitela, niekoho od fasistov... inac si nedokazem vysvetlit ako ti americki-zidovski zapredanci plateni sorosom iluminatmi a slobodomurarmi mohli toto vydat...
https://dennikn.sk/935644/mapa-zo-zupny ... a-a-uhrik/
https://dennikn.sk/935644/mapa-zo-zupny ... a-a-uhrik/
To bude daka hydina... morcacina, husacina a tak
Minimálne to bude snaha odpútať pozornosť od prehry Kotlebu..Retne napísal:Dennik N ma noveho majitela, niekoho od fasistov... inac si nedokazem vysvetlit ako ti americki-zidovski zapredanci plateni sorosom iluminatmi a slobodomurarmi mohli toto vydat...
http://www.naseslovensko.net/ls-nase-slovensko-v-nr-sr/v-nr-sr-sme-podali-navrh-na-vyhlasenie-ludoveho-hlasovania-o-odvolani-zdiskreditovaneho-kisku-z-funkcie-prezidenta-sr/
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
S tym zoznamom to nemozu mysliet vazne, napocital som len 4 zmienky Sorosa 
Top je: Návšteva sponzora Georga Soroša
Top je: Návšteva sponzora Georga Soroša