Bitka na ulici - trestne oznamenie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
peterkollar
Expert
Expert

Bitka na ulici - trestne oznamenie

Príspevok od používateľa peterkollar »

Vcera na s 2ma kamosmi napadol opity typek tak sme ho nachvilu drzali na zeby aby na nas neutocil.

Dnes vraj isiel podat tresne oznamenie ze sme mu ublizili ma podliatiny na rukach od drzania atd.

Ako co on moze s takym tvrdenim ? On nas napadne a este ma tu drzost ist na policiu..

Ved ked vas napadne ozraty typek tak je snad normalne ze sa branite a drzite ho od seba zeby vas neudieral... a este vraj obmedzvanie na osobnej slobode ale ako co sme ho mali nechat nech do nas kope ?

Najlepsie nazor niekoho kto mal s podobnou udalostou skusenost..
jimmy_xp
King
King

Re: Bitka na ulici - trestne oznamenie

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

A ako vie, že ste to boli vy? Veď mal vypité...
peterkollar
Expert
Expert

jimmy_xp napísal:A ako vie, že ste to boli vy? Veď mal vypité...
hej vie lebo nas uz poznal aj predtym
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Boli tam nejakí svedkovia, ktorí by mohli potvrdiť, že ste sa bránili voči jeho útokom?

Ak áno, tak ste v suchu, ale v opačnom prípade to môže byť na dlhé lakte. Každopádne stále by ste boli vo výpovedi dvaja proti jednému a ak nemáte žiadne záznamy iných prehreškov, myslím si, že by ste sa do prúseru nemali dostať. Ak už ale máš s kamošom za sebou nejakú históriu podobných bitiek, môže to byť priťažujúca okolnosť k prípadu.

Je ale podľa mňa veľmi ťažké odhadovať, ako to skončí, keď nepoznáme bližšie detaily. Ak je však úplná pravda to, čo tvrdíš - že ste slušní chlapci a len ste sa bránili, tak by to malo skončiť vo váš prospech.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kvoli podliatinam by som si tazku hlavu ani nerobil.
peterkollar
Expert
Expert

heker napísal:Kvoli podliatinam by som si tazku hlavu ani nerobil.
preco nie ?

mal aj rozbity nos ale to ked uz prisiel k nam
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pretoze to nie je dovod na PN, teda nejde o tresny cin/precin. Taky hematon moze vziknut aj ked sa doma buche, mohol sa natahovat predtym v krcme. Proste nech si kupi Heparin mast, natrie si to a za par dni to zmizne. Tym trestnym oznamenim vas akurat tak strasi. Co do neho uvedie, ze ublizenie na zdravi? Bol aj osetreny, hospitalizovany, jeho PN bude trvat viac ako 7 dni? Urcite nie, nie a nie.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Keď bol opitý, je veľká pravdepodobnosť, že pil niekde, kde boli aj iní ľudia, čiže svedkovia, ktorí by jeho stav potvrdili....
Ak vás bezdôvodne napadol, je zrejmé, že je to agresívny človek (aj keď možno len keď vypije) a teda je to o ňom známe, prípadne už bol za podobné veci riešený......
Ak to teda bolo ako opisuješ (úmyselne ste mu neublížili prví) Nemáš sa čoho obávať .. v prípade nejakej právnej dohry, to určite v tomto prípade vyhráte.....
Napísať odpoveď