Cesta z Krakowa do US
Cesta z Krakowa do US
Mili hojkači,
chcem sa Vas opytat ako a cez aku spoločnosť sa leti do US cez Krakow?
Znami tak letia len mi niekto nechce povedať ako. Letenka by mala byt 400 eur jednosmerna ale nie som si istý.
Vopred dakujem za každú radu.
chcem sa Vas opytat ako a cez aku spoločnosť sa leti do US cez Krakow?
Znami tak letia len mi niekto nechce povedať ako. Letenka by mala byt 400 eur jednosmerna ale nie som si istý.
Vopred dakujem za každú radu.
Re: Cesta z Krakowa do US
asi 10 roznych spolocnosti cez asi 30 roznych prestupnych bodov
priamo sa neda
keby som parafrazoval tvoju otazku, spytam sa, ako sa da dostat z Blavy do Kosic autobusom
priamo sa neda
keby som parafrazoval tvoju otazku, spytam sa, ako sa da dostat z Blavy do Kosic autobusom
-
javatar
Hardcore addict
http://www.skyscanner.net/
Skor z BA do nemecka (kedze US ma trosku viac medzinarodnych letisk).beardie napísal:keby som parafrazoval tvoju otazku, spytam sa, ako sa da dostat z Blavy do Kosic autobusom
Ja som isiel Krakow-Frankfurt-Detroit Lufthansou.
Kam do USA? Aky termin? Akciove lety su lacne aj z Viedne, Budapesti a Prahy, len treba trafit akciu.
Ja som letel
Krakow - vieden - nyc : austrian
Krakow - frankfurt - nyc : lufthansa
Kamos letel
Krakow - berlin - chicago s airberlin
Vsetky letu bez dlheho cakania na letiskach. Dokonca som sa bal ze nestihnem
Ale videl som aj cez helsinki ale v helsinkach sa cakalo na prestup 10 hodin
Viem ze minuly rok som videl spiatocnu do nyc za 450e s airberlin : krakow - berlin - nyc
Krakow - vieden - nyc : austrian
Krakow - frankfurt - nyc : lufthansa
Kamos letel
Krakow - berlin - chicago s airberlin
Vsetky letu bez dlheho cakania na letiskach. Dokonca som sa bal ze nestihnem
Ale videl som aj cez helsinki ale v helsinkach sa cakalo na prestup 10 hodin
Viem ze minuly rok som videl spiatocnu do nyc za 450e s airberlin : krakow - berlin - nyc
Dnes mas letenky s Austrianom z Viedne za 359 eur. Pozeral som to vcera na Pelikane, tu je to, vcera ich bolo plno a nebolo problem nakombinovat datum - https://www.pelikan.sk/sk/calendars/lis ... 03.06.2015 Pozeram, ze november a december je uz prec, asi vypredane, uz su tam len od januara lety.
Vieden - New York, tak ako sa pise v prispevku vyssie na jesen pocas novebra, cez British Airways a rezervacka cez AirTickets24, cena 355 eur za spiatocnu letenku. Lepsi spoj s Iberiou za 356 eur, lepsi spok s Britishom za 368 eur. Totozne ceny aj pocas decembra.
Ahojte,
skusim to hodit sem aby som zbytocne nove vlakno nezakladal :-)Mal. by som letiet z Krakowa, len lietadlo odlieta o 6 rano, cize letenka zahrna aj nocovanie na letisku. Otazka je len ze ci na tomto letisku su aspon nejake moznosti ako si "podriemkat" , ako napriklad vo Viedni, kde su tie lehatka. Ci mozem cakat len sedacky, kedze to letisko je dost male ? Diky
skusim to hodit sem aby som zbytocne nove vlakno nezakladal :-)Mal. by som letiet z Krakowa, len lietadlo odlieta o 6 rano, cize letenka zahrna aj nocovanie na letisku. Otazka je len ze ci na tomto letisku su aspon nejake moznosti ako si "podriemkat" , ako napriklad vo Viedni, kde su tie lehatka. Ci mozem cakat len sedacky, kedze to letisko je dost male ? Diky
naposledy som odtial letel v juli 2015 a vtedy tam boli len tvrde kovove lavicky
kedze je KRK lacny, asi by som skor doporucil ubytovat sa niekde pri letisku, izba pre 2 vyjde na nejakych 40 euro, z centra to je na letisko za 20 euro taxikom a uberom okolo 10-12
kedze je KRK lacny, asi by som skor doporucil ubytovat sa niekde pri letisku, izba pre 2 vyjde na nejakych 40 euro, z centra to je na letisko za 20 euro taxikom a uberom okolo 10-12
A nebude pohodlnejsie sa prespat az v lietadle pokial chces uz usetrit? Ak teda nejdes v nejakom dobytcaku typu 747 economy...
Nie, este lepsie Airbus A320 economy
Ale asi na to lietalo budem odkazany, lebo to este tak blbo vychadza ze do krakowa prideme v noci a aj keby ideme do hotela by sme si pospali mozno 3-4 hodiny :-/
A320-200 je otrasne, horsie ako vidiecke autobusy, detto B737. Pri lacnych letenkach a kratkych letoch clovek ba luxus mysliet nemoze.
S A320 urcite nepoletis do US, to lietadlo nema taky dolet, rovnako ako 737. Jedine kratky prelet na letisko, odkial pojdes priamo do US.
Ano, to neberiem, len ja neletim do USA (ani nikam daleko), len odlietam z Krakova
Hodil som to do tejto temy, aby som zbytocne nezakladal novu 
Takze niekde v ramci EU alebo niecoho blizkeho pojdes spominanymi lietadlani.
No, technicky uz druhy svetadiel to bude
Do toho tusim uz jedineho severo-afrikeho statu, do ktoreho sa este lieta a je to tam relativne bezpecne (otazka za dvoch bludistakov, ktory to je ?) a let tam trva 4 a pol hodiny, takze nic az take dlhe 
Marokoooo
Spravne, idu ti dvaja bludistaci 
Mna napadlo este UAE (Dubaj), len neviem, ze ci tam lietaju, ale WizzAir zrejme ano. Len ten cas by bol skor tak 5 hodin, ak nie 5 a pol.