Nechapem, ze ako to myslis, ze otazkou prezitia? Dufam, ze to nemyslis na SMK...stans napísal:Ano, je to právo a morálna povinnosť ísť voliť do VUC. Ja by som ale dodal, že v Nitrianskom VUC voliť SK kandidátov je otázka prežitia. Takže ľudia mobilizujte sa a chodte voliť - ako som povedal hlavne tí čo bývajú vo VÚC Nitra.
Volby VUC
Bojite sa SMK v Nitrianskom kraji? A co vam osobne spravili zleho?Tomasito napísal:Ked vidim, akych kanditatov mame u nas v BA, som frustrovany- najma ked som tam zbadal Hryca a spol. "Ruka ruku myje".
Hm, snad to v tej NR dopadne lepsie ako naposledy- vtedy vela Slovakov volby do VUC odignorovalo a tak to tam aj dopadlo (zbezne u vas ten bordel v zastupitelstve sledujem). Spoluobcania hlasiaci sa k madarskej narodnosti sa k volbam tradicne zmobilizuju vzdy. Dufam, ze sa z toho ludia vo vasom regione ponaucili a tohtorocne volby do VUC nepodcenia ako naposledy.
Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost.Holubar napísal:No v sobotu idem na to, sice este nemam vobec predstavu, koho budem volit, no primary objective je, aby som zmensil sancu Madarom dostat sa tam, takze vyber to snad az taky tazky nebude
Tu predsa vobec nejde o to, co zle niekto urobil mojej osobe... staci aby som aspon zbezne sledoval, co za nezmysli vyvadzaju poslanci za SMK, ktori v zastupitelstve Nitrianskeho samospravneho kraja tvoria drvivu vacsinu (30/52 poslancov). Ale ty, ako niekto, pre koho su typicke madaronske nazory (doslova) si ten posledny, komu tu mienim v tomto smere nieco vysvetlovat.Les napísal:Bojite sa SMK v Nitrianskom kraji? A co vam osobne spravili zleho?
LOOOOLLes napísal:Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost.
Les napísal:Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost.
Kua, ja žasnem, vieš čo si napísal? Takže ty, pokiaľ by si mohol (pokiaľ by to nebolo diskriminačné), tak by si vlastne ľudí slovenskej národnosti nezamestnával? Vedel som že si "Maďar", ale takto otvorene to napísať - to je hnus.To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo
Milan Belica - župan VUC Nitra: SMK sa v rámci regionálnych štruktúr správa úplne inak ako SMK, ktorú vidíme na obrazovkách v podobe jej usmiatych lídrov, ktorí sa vyjadrujú o rôznych kauzách veľmi kriticky, ale veľmi mierne v prípadoch, keď vzniknú kauzy, obdobné aké vznikli v našom kraji (viď prenájom sociálnych zariadení, alebo kauza nepostavenej budovy, či predaj budovy polikliniky v Komárne za 3 milióny). Samozrejme, táto stránka videná očami lídrov SMK už nie je až tak pozorovateľná. Dokonca, v podobe stanovísk vysokých predstaviteľov SMK sú pokusy takéto kauzy zametať pod koberec, chrániť ľudí - aktérov týchto káuz. Vidím v tom politickú rozpoltenosť. Na jednej strane je tá tvár usmiata a navonok prezentovaná spoločnosti ako strana absolútne nedotknutá kauzami. Na druhej strane, keď sa takéto kauzy objavia, či už na úrovni regiónov, ale v najnovšom prípade aj na úrovni veľkej politiky, tak sa tvária, že ich sa to už netýka, že na nich treba iný meter, že v ich prípade je to všetko v poriadku.
Niečo je tu:Holubar napísal:K teme:kde najdem nejake programy alebo info o politikoch, ktoryxh sa chystam volit?Mne tie plagaty pri cestach teda nestacia
Kód: Vybrať všetko
http://www.nitraonline.sk:80/index.php?genPage=54-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
človeče ty sa v tom asi nevyznas.. precitaj si kompetencie Vyššie Uzemného Celku a potom kritizuj system.. Prave ja som rad ze je decentralizácia lebo vies aj ludsky koho si tam volis a keby ludia vedeli ake su tie kompetencie tak by bola vo volbach do VUCvyssia ucast nez 60%..
Ja som isiel volit a som rad lebo cim menej ludi islo volit tým rastie význam môjho hlasu
Ja som isiel volit a som rad lebo cim menej ludi islo volit tým rastie význam môjho hlasu
chod skusit vybavovat stavebne povolenie na vacsiu stavbu, nie RD. Potom uvidis nechutnu masineriu uradnikov, z ktorych kazdy horlivo vykazuje nejaku cinnost, len aby sa nezistilo ze je nepotrebny. Smutne je na tom ze dvaja-traja chcu to iste. Nemozem vsak najst ci ten zakon o sikanovani obcanov presiel. Udajne Ta nemozu prehanat ked dana pisomnost je uz na urade zaevidovana.ikovan napísal:človeče ty sa v tom asi nevyznas.. precitaj si kompetencie Vyššie Uzemného Celku a potom kritizuj system.. Prave ja som rad ze je decentralizácia lebo vies aj ludsky koho si tam volis a keby ludia vedeli ake su tie kompetencie tak by bola vo volbach do VUCvyssia ucast nez 60%..
Som z TO.Volit som bol samozrejme len z jedineho dovodu, aby dostali madari co najmenej hlasov.Dnes som sa skoro pohadal s jednym kamosom o volbach do VUC.Ja to vidim na 2 tabory cize 2 odlisne nazory.Aj tu, aj medzi mnou a kamosom.Toto sa nevztahuje len na Nitriansky VUC, ale viacmenej aj hej.
Prva skupina:Naco pojdem volit, aj tak tu zas budu dalsie 4 roky ludia, ktori budu len ako babky, budu pocuvat ludi zhora, zas si nakradnu to vlastneho vrecka a nic sa aj tak nezmeni.Co sa tyka Madarov, ja nemam proti nim nic, nic zle mi nespravili.Ja cloveka nesudim podla toho,akej je narodnosti,etnika, ide o individualitu.Cize jednotlivca.Ci tam bude Madar alebo Slovak, je to jedno.
Druha skupina:Ist volit do VUC,hlavne Nitrianskeho nie len toho, je obcianska(moralna) povinnost kazdeho Slovaka.Uz sa treba zobudit a nie len o tom rozpravat a kritizovat. Ked som isiel volit, tak mam aspon dobry pocit, ze som si splnil povinnost(ci sa nieco zmeni, je otazne).A co sa tyka Madaronov, volit treba, aby uz konecne nemali slovo v nasom state.Ked nejdes volit, ako keby ti bolo jedno, ci tu budu madari alebo nie.
To druhe zavana samo zdravym:-) nacionalizmom.Kamos bolo prveho nazoru, ja som druheho.
Nech sa kazdi zaradi podla svojho presvedcenia
Prva skupina:Naco pojdem volit, aj tak tu zas budu dalsie 4 roky ludia, ktori budu len ako babky, budu pocuvat ludi zhora, zas si nakradnu to vlastneho vrecka a nic sa aj tak nezmeni.Co sa tyka Madarov, ja nemam proti nim nic, nic zle mi nespravili.Ja cloveka nesudim podla toho,akej je narodnosti,etnika, ide o individualitu.Cize jednotlivca.Ci tam bude Madar alebo Slovak, je to jedno.
Druha skupina:Ist volit do VUC,hlavne Nitrianskeho nie len toho, je obcianska(moralna) povinnost kazdeho Slovaka.Uz sa treba zobudit a nie len o tom rozpravat a kritizovat. Ked som isiel volit, tak mam aspon dobry pocit, ze som si splnil povinnost(ci sa nieco zmeni, je otazne).A co sa tyka Madaronov, volit treba, aby uz konecne nemali slovo v nasom state.Ked nejdes volit, ako keby ti bolo jedno, ci tu budu madari alebo nie.
To druhe zavana samo zdravym:-) nacionalizmom.Kamos bolo prveho nazoru, ja som druheho.
Nech sa kazdi zaradi podla svojho presvedcenia