Vitaj na Slovensku.japaja napísal:suma sumarum vyplata z hrubeho na ciste o 49% ukratena to uz je na zamyslenie ze wtf
aktualna mzda neprekracuje 2.5K , no cele zle toto
Práca cez sviatok
Re: Práca cez sviatok
to ti vychadza nejak blbo, lebo pri minimalke je to 38 % a nasledne to stupa az na 46 %, vsetko samozrejme zo superhrubej mzdyjapaja napísal:suma sumarum vyplata z hrubeho na ciste o 49% ukratena to uz je na zamyslenie ze wtf
http://banky.sk/kalkulacka-cistej-mzdy/
ak zarabas pod minimalku, cize na dohodu, tak sa to pocita inak
cisty prijem ako na obrazku povecme ze 800e - preddavky = 625e , preco
robim 12ky zmenove priplatky , nocne priplatky
robim 12ky zmenove priplatky , nocne priplatky
-
mirak2
Hardcore addict
kamo neplac, po danovom priznani ti to vratia. v rakusku sa mi stalo to iste, zacal som tu pracovat v oktobri a to aku dan zaplatis sa tu urcuje podla celorocneho prijmu, ale oni rataju s tym akoby si s takym mesacnym prijmom pracoval cely rok. v preklade, ak ma clovek plat 2000, tak jeho celorocny prijem je 28000 (14. platov), takze padne do urcitej skupiny, napriklad ze mas odvody vo vyske 30% z platu. lenze ked tam zacnes pracovat v oktobri a tvoj prijem je na urovni 7000 (3,5 platu), a to pada do skupiny, kde su odvody 0% (nekecam) tak aj tak ti strhnu tych 30%. pri danovom priznani to vratia. mne takto vratili skoro cely jeden plat 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To iste je aj na Slovensku ked zacnes pracovat, nastupil som do roboty v aprili, preddavky samozrejme rozpocitane tak, ze nezdanitelna polozka/12. O rok v aprili som dostal spat.
Ale neviem co s tym saskuju teraz v novembri. Aj mama mala nizku vyplatu, a tiez cosi s odvodmi jej povedali, ale ked sme sa o tom bavili, pasku este nemala.
Ale neviem co s tym saskuju teraz v novembri. Aj mama mala nizku vyplatu, a tiez cosi s odvodmi jej povedali, ale ked sme sa o tom bavili, pasku este nemala.
trochu smutne ze to zistil az teraz, potom sa nemozme cudovat ze to na slovensku vyzera tak ako vyzera...ephramko napísal: Vitaj na Slovensku.A to ešte nie je všetko...to "čisté" ti štát ešte druhýkrát zdaní vždy, keď s peniazmi platíš.