roaming
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
roaming
caute
dnes som si preniesol cislo do O2 a aktivoval 2 balicky k tomu..od polnoci mi funguje sim karta avsak pri signale mam male "r" co asi znaci roaming. lenze siet mam normalne T-mob a pod tym O2 ako ma byt. Vyber siete mam nastaveny manualne. Mam xperiu x10...neviete ci pri hovoroch a sms mi teraz O2 uctuje ako za roamingove sluzby alebo nie?
resp. preco tam mam to "r"?
diky
dnes som si preniesol cislo do O2 a aktivoval 2 balicky k tomu..od polnoci mi funguje sim karta avsak pri signale mam male "r" co asi znaci roaming. lenze siet mam normalne T-mob a pod tym O2 ako ma byt. Vyber siete mam nastaveny manualne. Mam xperiu x10...neviete ci pri hovoroch a sms mi teraz O2 uctuje ako za roamingove sluzby alebo nie?
resp. preco tam mam to "r"?
diky
Re: roaming
zrejme sa nachádzaš v miestach, kde O2 nemá ešte vybudovanú svoju sieť, používa teda sieť tmobilu. účtovať by ti mali normálne služby, žiadny roaming
-
guess.whoo
Redeemer
no to som si nie isty lebo v rodine mame vsetci O2 a nikto nema "r" pri signale. A tiez neviem ci si O2 buduje vlastnu siet - myslim tym, ze na mieste kde je na displayi nazov operatora je len O2. Zatial som mal vsade len T-mobile a pod tym mensim pismom O2
-
kukiak
Addict
Telekom mi vo fakture nauctoval roamingove data nad ramec pausalu. Nemalo by to po novom normalne brat z predplatenych dat?
Malo, ale iba do určitej výšky a všetko nad sa účtuje. Keďže samozrejme píšeš bez podrobností, ťažko konkrétne radiť.
-
kukiak
Addict
Tu sa pise, ze je to bez hacikov - https://www.zive.sk/clanok/125675/telek ... atane-dat/
Islo o 400MB buchlo mi tam nejakych 23€ za to. Balik mam 1gb
Islo o 400MB buchlo mi tam nejakych 23€ za to. Balik mam 1gb
Pozri si podmienky svojho operátora, nie nejaký článok na webe.
Viem že napríklad pri dennom internete 200mb ti v roamingu bez poplatku ostalo k dispozícii 110mb, všetko navyše bolo za poplatok.
Nie každý dátový balík platí aj v roamingu, preto to radím pozri si podmienky svojho operátora a nie články pologramotných redaktorov...
Viem že napríklad pri dennom internete 200mb ti v roamingu bez poplatku ostalo k dispozícii 110mb, všetko navyše bolo za poplatok.
Nie každý dátový balík platí aj v roamingu, preto to radím pozri si podmienky svojho operátora a nie články pologramotných redaktorov...
-
kukiak
Addict
Kazdy z pausalov happy plati. Ak by som ho aj nahodou precerpal co sa nestalo, mala sa mi totalne obmedzit rychlost.. Takze pondelok idem reklamovat.
V akej krajine si bol?
Predtým ako začneš surfovať po nete musíš na zobrazovacej stránke zvoliť že chceš dáta čerpať vrámci paušálu
Predtým ako začneš surfovať po nete musíš na zobrazovacej stránke zvoliť že chceš dáta čerpať vrámci paušálu
-
kukiak
Addict
V spanielku.. Realna skusenost? Nic take mi imho nenabehlo, urcite by som si dobrovolne nevybral platit
.
naj si poriesit lokalnu sim a mas pokoj, no niekto nepotrebuje rozmyslat
To je špecialita Orange?tyler91 napísal:V akej krajine si bol?
Telekom také nemá, stačí si v mobile povoliť roaming a len si dávaš pozor na dátový limit...
Na bežné použitie internetu to stačí aj na dovolenku v reakcii eú.
Lokálnu kartu má zmysel kúpiť aj niekto plánuje pozerať YouTube a podobné, na to ale väčšinou použije zase wifi....
Ani Orange nič také nemá. Jedine keď minies Data sa ta pýta co ďalej. Ci nový balík alebo zastaviť dáta.baldorex napísal:To je špecialita Orange?
Telekom také nemá, stačí si v mobile pocit roaming a len si dávaš pozor na dátový limit