chromecast-ako zmenit skupinu
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chromecast-ako zmenit skupinu
nazdar lidi.vcera som si kupil chromecast, lenze problem spociva, ze nie sme v rovnakej sieti
ako to mam zistit?do routru sa nedokazem napojit,kedze som mimo domova.existuje router ktory by sa pripojil na wifi a vytvoril dalsiu wifi kde by som si to ja vedel nastavit?alebo ina idea?dik
Re: chromecast-ako zmenit skupinu
nejak nechapem, si prihlaseny nejakym mobilom ci tabletom na tu wifi? pokial hej tak normalne cez appku prihlasis aj chromecast, s routerom nepotrebujes robit nic.
to si kupil nejaky jazdeny chromecast?
ako sa vola tvoja wifi?
skus ho zresetovat.
ako sa vola tvoja wifi?
skus ho zresetovat.
-
typek61
Darca
Nie original v elektre v at.moja wifi je hochfeld 1.ide o to ze ja sa nedostanem do routru
ak by existoval router kde sa pripoji na tuto wifi a ja si v nom nastavim dalsiu wifi bolo by to lepsie.len ci nieco take existuje neviem
teraz citam znova tie screenshoty, sak tam je vsetko v poriadku.
ono to funguje tak, chromecast sa musi pripojit na tvoju wifi, ale na to potrebuje jej meno a heslo, to jej posles cez aplikaciu ale na to musia byt na rovnakej sieti aby mohli spolu komunikovat.
takze chromecast vytvori vlastnu wifi (Chromecast2815b), tam sa pripoji tvoj telefon, povie chromecastu meno a heslo na tvoju wifi (Hochfeld1) a nasledne sa na nu pripoji, zrusi tu docasnu siet (Chromecast2815b) a ty sa potom naspat tiez pripojis na svoju siet.
ako som uz pisal vyssie, s routrom to nema nic spolocne, aj keby si do neho mal pristup, nic by si nevyriesil a kupenim noveho a vytvorenim novej siete tiez nic nevyriesis.
ono to funguje tak, chromecast sa musi pripojit na tvoju wifi, ale na to potrebuje jej meno a heslo, to jej posles cez aplikaciu ale na to musia byt na rovnakej sieti aby mohli spolu komunikovat.
takze chromecast vytvori vlastnu wifi (Chromecast2815b), tam sa pripoji tvoj telefon, povie chromecastu meno a heslo na tvoju wifi (Hochfeld1) a nasledne sa na nu pripoji, zrusi tu docasnu siet (Chromecast2815b) a ty sa potom naspat tiez pripojis na svoju siet.
ako som uz pisal vyssie, s routrom to nema nic spolocne, aj keby si do neho mal pristup, nic by si nevyriesil a kupenim noveho a vytvorenim novej siete tiez nic nevyriesis.
-
typek61
Darca
Presne to som spravil,pozeral som to aj na youtube apodobne.aj tak mi to nechce ist 
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2017, 13:34)
nazdar tak doma mi to ide spravne.cize usudzujem ze to je tetkinim routrom.ako existuje taky router ,ktory by sa pripojil na wifi tej tetky (Hochfeld1) a vytvoril dalsiu wifi pre mna?
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2017, 16:01)
nikto nic?
neverim ze taky router neexistuje
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2017, 13:34)
nazdar tak doma mi to ide spravne.cize usudzujem ze to je tetkinim routrom.ako existuje taky router ,ktory by sa pripojil na wifi tej tetky (Hochfeld1) a vytvoril dalsiu wifi pre mna?
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2017, 16:01)
nikto nic?