Cerpacie stanice - tankovanie

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Cerpacie stanice - tankovanie

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim,
Nakolko su v poslednej doby zaujimave ceny paliva, tak sa idem spytat ludi tu, ze ktore cerpacie stanice navstevujete a uprednostnuje a preco?
A naopak, ktorym sa vyhybat s vlastnych skusenosti najlepsie.

Pomoze to nielen mne sa rozhodnut :)

Diki moc.
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Cerpacie stanice - tankovanie

Príspevok od používateľa beardie »

v drvivej vacsine Shell, po prihlaseni sa na newsletter davaju zaujimave ponuky na bonusove body, aktualne napr

Kód: Vybrať všetko

80 bonusových bodov Natankujte dohromady aspoň za 85 EUR medzi 21.11.2017 a 04.12.2017.
30 bonusových bodov navyše ak sa rozhodnete pre prémiové palivá Shell V-Power.
nemam problem ist na pumpu v nedelu len kvoli bodom

okrem toho teraz davaju zlavu 0.04 centu na liter, co spravi 2+ eur na nadrzi

preferujem ich hlavne kvoli tomu, ze mam ich pumpy zhodou okolnosti vzdy pobliz miest, kde sa vyskytujem a zatial nikdy som nevidel ziadnu reportaz, ktora by ich paliva oznacila za nekvalitne, ale rad sa necham poucit, ak nieco take je :)
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Uprednostňujem tankovanie v zahraničí s cenami, ktoré sa často ani nespomínajú. Tankujem liter 95ky za 0,85€. Na tom východe radosť jazdiť. Dlhodobé a zatiaľ len dobré skúsenosti.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Tankujem v CR uz par rokov na Benzine. Liter nafty ma stoji momentalne necelych 1.10 eura (ked platim s ich dobijatelnou kartou). S kvalitou paliva som nemal nikdy problem.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

V BA tankujem benzin na AVANTI Wolfsthal, online ceny: http://www.spritvergleich.at/details?tid=211906 a lpg na Jurki pod pristavnym.
Ked cestujem okolo Trencina tak benzin/lpg tankujem tu: http://www.dalioil.sk/cerpacie-stanice/trencin (na tejto linke maju aj aktualne ceny). Cerpacka je v areali dalitrans, ktory je kusok od dialnice (exit trencin juh).
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ma aj niekto skusenosti s Benzinol ? Dneska ked som smeroval natankovat na http://www.dalioil.sk/cerpacie-stanice/bratislava Dalioil v BA, tak kusok od nej je Benzinol http://www.benzinol.com/cerpacie-stanice/bratislava, ktory mal este o co to lacnejsiu naftu. Su cerpacky, ktorym sa oplati vyvarovat cos a tyka paliva? Alebo je to v podstate "rovnaka" kvalita?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Už pár rokov tankujem na Shellke, kde využívam O2 extra výhody... na klasický FuelSave dávajú zľavu 0,04€/l a na Shell V-Power 0,08€/l.
https://www.extravyhody.o2.sk/vyhoda/ta ... kach-shell
Samozrejme to nie je najlacnejší benzín ani po zľave, ale tak človek má aspoň lepší pocit.. a navyše na 7km úseku z domu do práce mám po ceste hneď tri Shellky v mojom smere! :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

brm: Daju sa tie O2 extra vyhody kombinovat s tou ich vernostnou kartou? Pytam sa z dovodu, ze ta O2 vyhoda ti ponuka:
1. 4 centy / liter pri kúpe Shell FuelSave 95 a Shell FuelSave Diesel
2. Využite Shell ClubSmart kartu a ku každému litru získate 1 Shell ClubSmart bod

Akonahle ale pozries si detail tej ClubSmart karty, tak mozes uplatnit dalsie 4centy/liter
- 1 Shell ClubSmart bod vymeníte za zľavu = 0,04 EUR / liter Shell FuelSave.

V principe by si teda mohol mat na zaklade tej O2 zlavy 8centov / liter pri beznom palive s tym, ze hned tie body co si akoby ziskal zdarma, uplatnis dalej. Alebo to tak bohuzial nefunguje?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Soviet.. neskúšal som, ale asi to nepôjde.. v podmienkach akcie výmeny bodov za zľavu je okrem iného:
Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciami a zľavami na palivo.
Skúsim sa opýtať pri najbližšom tankovaní.

Inak, keď začínala tá O2 akcia, za tankovanie neprirátavali žiadne body.. až posledný rok-dva zmenili podmienky a teraz už O2 zľavu vieš využiť iba ak máš Shell kartu, za každé natankovanie k zľave pripíšu aj príslušné body.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja tankujem na Shell-ke V-power naftu alebo na OMV tiez premium naftu. Ked je zle tak zastavim na Slovnaftke a tam tiez premium. Zo skusenosti je ta shell-kova asi najlepsia (kultivovanost chodu motora na volnobehu a dymovost)
jaricc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jaricc »

Mne sa najviac osvecila nafta na shellke. Ale inak tiez sa snazim tankovat mimo SK ked to ide, niekto tu uz spominal Benzinu v CR...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Zväčša tankujem po ceste. Neriešim presun cez pol mesta kvôli pár centom.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Pokiaľ bol v BB Benzinol roky som tankoval tam a nikdy žiadny problém, teraz chodím na Slovnaft.
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

Benzín tankujem iba na Slovnafte. Mám to vždy po ceste, či už som doma na východe alebo v BA. Ďalší dôvod, že som si nedávno kúpil auto, tak mám lepší pocit zo Slovnaftu (aspoň to tak hovoria, že tam je to bez problémov). Plus body sú ako bonus.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Benzinol a Shell obchádzam oblúkom. Niekedy v auguste minulého roku po natankovaní benzínu (95* super natural) na ČS Benzinol Rybničná ul. Bratislava, sa mi každých cca 70 - 100 km rozsvecovala kontrolka motoru. Po diagnostike mi bolo oznámené, že som musel natankovať nejaký zlý benzín. Bolo to prvý a zároveň aj posledný krát, čo som na tej ČS tankoval. Cca 3 mesiace dozadu som tankoval na ČS Shell Horný Dvor - Senec pri D1. Tankoval som plnú nádrž V-Power Nitro+. Kým bol studený motor, mal som problémy so štartom. Často na prvý krát motor nechytil a bolo treba štartovanie opakovať. Potom už bolo všetko OK, keď bol motor aspoň trocha zahriaty.

Inač najčastejšie tankujem na ČS DaliOil pred vjazdom do Bratislavy smerom od Pezinka. Potom je to ešte ČS OMV v Pezinku pri Tescu (predtým to bola ČS Avanti), a nikdy som nemal akýkoľvek problém. Občas ak je treba a nie som v blízkosti týchto dvoch ČS, tak natankujem na ČS Slovnaft. Taktiež nikdy žiadny problém s ich benzínom.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Iba Slovnaft, a iba premium benzín. Občas keď som mimo rodného okresu tak omv/Shell. Inak možno by som na nich tankoval stále ale v okruhu 20km sa nachádza iba Slovnaft a nebudem dochádzať kôli natankovaniu.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Noobsz DJ napísal:Benzinol a Shell obchádzam oblúkom. Niekedy v auguste minulého roku po natankovaní benzínu (95* super natural) na ČS Benzinol Rybničná ul. Bratislava, sa mi každých cca 70 - 100 km rozsvecovala kontrolka motoru. Po diagnostike mi bolo oznámené, že som musel natankovať nejaký zlý benzín.
Vidíš. A toto isté sa stalo môjmu otcovi, keď natankoval na OMV :) Po pár km kontrolka motora, auto strácalo na otáčkach, tak ho rovno zaniesol do servisu. Vytiahli benzín a všetko v pohode.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Celkom zaujímavá mapka...
Prílohy
IMG_20220121_171052.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Iste - zo stredu Slovenska potiahnem natankovať s kamiónom bandasiek.
Koľko áut tankuješ a ako často?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

starysomar: Mas tam niekde na mape oznaceny stred Slovenska??? Ja tam vidim oznaceny sever, od Ziliny, po Mikulas a Presov. A na juhu zase uplne juzne oblasti. Zrejme to prepocitali tak, ze ak mas do zahranicia napriklad 30km tam a 30km spat, pritom mas 60 litrovu nadrz, tak pri dnesnej cene nafty okolo 1,4 eur/liter zaplatis za plnu nadrz 84 eur. Kedze Polsko od februara znizuje DPH, tak cena klesne z dakych 1,25 eur/liter na okolo 1,10 eur/liter. Teda 60 litrov natankujes za 66 eur. Ak si odratam tu 60km cestu na pumpu pocas ktorej som pri spotrebne 7 litrov minul 0,6*7*1,4= 6 eur paliva, tak by som usetril 12 eur. A predstav si, ze su auta, ktore maju 85 litrovu nadrz, potom su tu dodavky, ktore jazdia v pohranici a natankuju skoro 100 litrov a tak podobne.
Napísať odpoveď