Malware
Malware
každú chvíľu mi vyhadzuje, že našlo nejaký "Win64:Malware-gen". prešiel som PC aj antivírom Avast, aj antimalwerom Malwarerbytes Anti-Malware. nájdené hrozby odstránili, ale ukazuje mi to stále. neviem, čo mám robiť 
Re: Malware
Skus SpyHunter 4, napriklad na TPB alebo uloz.to vies najst aj plnu verziu. Alebo skus sken toho Malwarebytesu pustit z nudzoveho rezimu. Pozri sa aj ake peogramy a procesy ti spusta po zapnuti Win.
ten "Malware-gen" prestal. dnes mi to ale pre zmenu vyhodilo nejaký "Win64:Adware-gen". či už hrabe počítaču, alebo antivíru, neviem 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skusil si to co pisal heker vyssie??? Lebo podla mna asi nie. Okrem ineho, aj ked to odstranis, viacmenej sa nevyhnes resetu profilu v prehliadaci (Chrome, Firefox, Opera).
Tak ako píše hojko vymazať históriu prehliadačov na komplet.
Nainštalovať SpyHunter 4 ako odporúča Heker.
A ja to ešte istim free programom Adware Cleaner.
Nainštalovať SpyHunter 4 ako odporúča Heker.
A ja to ešte istim free programom Adware Cleaner.
Ibaze hojko nepise o ziadnej historii. Pise o resete profilu prehliadaca, teda kompletne zmazanie uctu prehliadaca vratane cookies, hesiel a co je najdolezitejsie, tak maze aj systemove nastavenie prehliadaca vratane doplnkov a pluginov.
zvláštne, prestalo to, a tentokrát som ani nemusel nič použiť. uvidím pár dní, čo bude ďalej. dúfam, že to zase nejako nezblbne
Jedno slovko a čo to spraví...heker napísal:Ibaze hojko nepise o ziadnej historii. Pise o resete profilu prehliadaca, teda kompletne zmazanie uctu prehliadaca vratane cookies, hesiel a co je najdolezitejsie, tak maze aj systemove nastavenie prehliadaca vratane doplnkov a pluginov.
Samozrejme vymazať celý prehliadač. Čiže ho celý vrátiť do pôvodného stavu, tak ako keby bol prvý raz nainštalovaný.
Tiež je hlavne takto vymazany prehliadač nespustiť skôr ako použije SpyHunter a Adware Cleaner.
Oba programy restartuju Pc automaticky alebo k tomu užívateľa vyzvú.
To jedno slovko robilo uplne iny vyznam celemu kontextu.
Tu sa dako často hra na slovka
Apropo, nezabudni na zas natrieť za OT
Apropo, nezabudni na zas natrieť za OT
Si ufrflany ako neviem co. Miesto toho, aby si uznal, ze si napisal absolutnu kravinu, ktora absolutne neriesila jeho problem, tak miesto toho sa ides obhajovat ako ta tu chytam za slovicka. Primitiv.