Zdravím páni,
mám problem s novým monitorom HP EliteDisplay E272q
Problem je, ze vo windows neviem nastavit vacsie rozlisenie, ako je 1920 x 1080 a ked pridam custom rozlisenie cez nvidia panel, tak je obraz rozmazany a nepouzitelny. Potrebujem rozlisenie 2560x1440
Monitor je pripojeny na strane GPU DVI a na strane monitoru HDMI
Chalan mi poradil pripojit kabel cez DisplayPort, tak hladam nejaký overený kábel DVI>DisplayPort, ktorý by fungoval (nejlepsie overeny)
Graficka karta je nvidia geforce 560ti
Ďakujem za radu
DVI > DisplayPort kabel
-
nejakymarko
Addict
Re: DVI > DisplayPort kabel
ked vymenis hdmi za displayport nic ti to nepomoze. tam problem nie je. problem je ze dvi kabel co mas je iba single link (ktory ma max rozlisenie 1920x1200) a nie dual link (max 2560x1600).
na co vlastne pouzivas dvi? podla wiki by 560ti mala mat aj hdmi, tak preco nepripajas priamo hdmi na hdmi? by si sa vyhol akymkolvek problemom.
na co vlastne pouzivas dvi? podla wiki by 560ti mala mat aj hdmi, tak preco nepripajas priamo hdmi na hdmi? by si sa vyhol akymkolvek problemom.
-
nejakymarko
Addict
Na karte je len minihdmi, takze tam by to muselo ist cez nejaku dalsiu redukciu a vzdy som bol zastancom, ze cim nemej redukcii, tym lepsie (moj nazor)
kazdopadne som to vyriesil softwerovo, aj ked neviem ci je to riesenie uplne stastne
1. Right click desktop->nvidia control panel
2. Display->Change resolution
3. Customise...
4. Create custom resolution. Type in the resolution 2560, 1440 Change timing from Automatic to CVT-RB. CVT will also work, but CVT-RB is better from a technical point of view. Information about the modes is here.
a zatial funguje
kazdopadne som to vyriesil softwerovo, aj ked neviem ci je to riesenie uplne stastne
1. Right click desktop->nvidia control panel
2. Display->Change resolution
3. Customise...
4. Create custom resolution. Type in the resolution 2560, 1440 Change timing from Automatic to CVT-RB. CVT will also work, but CVT-RB is better from a technical point of view. Information about the modes is here.
a zatial funguje
rovnako ako si vies kupit dvi->hdmi kabel, tak si vies kupit minihdmi->hdmi kabel.
s tymi redukciami to mas uplne fuk, digitalny signal je digitalny signal, bud ide alebo nejde, nic medzi.
s tymi redukciami to mas uplne fuk, digitalny signal je digitalny signal, bud ide alebo nejde, nic medzi.
-
nejakymarko
Addict
Priznavam, minihdmi>hdmi mi vobec nenapadol
kazdopadne zatial to necham takto SW poriesene a ked by to nahodou blbo, kupim minihdmi>hdmi a bude pokoj
Vdaka
kazdopadne zatial to necham takto SW poriesene a ked by to nahodou blbo, kupim minihdmi>hdmi a bude pokoj
Vdaka