Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Pozrel som na to ale v fps benchi na min. nastaveniach na 1080p len cca 142fps, bez rozdielu na to, čo som robil. GPU robí okolo 50%, CPU okolo 85%. Proste problém ako s Dotou, Source engine má svoje osobitné nároky (debilné nároky).
Hrám to nakoniec na 1440p, cca 130fps, som spokojný; 4k je muka, síce mám nad 60fps takmer vždy ale nie je to plynulé - toť to pravidlo, že CS naozaj potrebuje 100+fps.
Hrám to nakoniec na 1440p, cca 130fps, som spokojný; 4k je muka, síce mám nad 60fps takmer vždy ale nie je to plynulé - toť to pravidlo, že CS naozaj potrebuje 100+fps.
Ako mozes vidiet v tom mojom ultra sofistikovanom benchmarku, najviac zalezi core clock, ideal mat 4core@4+GHz
Zaujimalo by ma, ake clocky ma kazde jadro realne ked je ten cpu zohriaty.
Zaujimalo by ma, ake clocky ma kazde jadro realne ked je ten cpu zohriaty.
Jj, to som si stihol všimnúť aj ja, tieto NTB CPU lietajú kade-tade - ak je naozaj ťažká záťaž na všetky, tak boostujú len na 3,1GHz a inakšie rôzne (zažil som 3,2-3,3GHz na všetky a potom ešte jedno jadro osobitne až na 3,4-3,5GHz), takže predpokladám, že i7 verzia tohoto by boostovala rovnako ale všetko o 300MHz vyššie. To fakt, na NTB pokiaľ neprídu nové Coffee, ktoré budú boostavať na všetky jadrá (tipujem) minimálne 3,8GHz, tak to bude naprd. Aj keď je to idvné, bežne pri bottlenecku zo strany CPU by potom bola aspoň vyťaženosť CPU 99% ale tu ani to...
To uz je, ako hovoris, engine. Ked si vsimnes na tom mojom videu tiez tam vytazenie jadier lieta ~50-70%. Pri benchmarku by to bolo detto. S i7 sa to skaluje este horsie.
A už keď sme pri tom, nezachytili ste nikto, či CSGO bude mať niečo ako DOTA, teda aj podporu pre OpenGL a Vulkan? Efektívne by to znamenalo, že ľudia by využívali svoj HW naplno a mohli by mať pokojne aj 2x toľko fps.
Keď prejde CSGO na Source 2 engine tak pravdepodobne príde aj Vulkan API. Source 2 natívne podporuje OpenGL. Dátum kedy tak má nastať ale Valve neprezradilo, takže ostáva len čakať.
Tak ono som rád...keď už DOTA poskytuje všetky tie možnosti, tak nerozumiem, prečo by nemali posunúť ďalej aj CS...je to ich najziskovejšia hra a tým prechodom budú ľudia mať len boost fps...a to väčšina tak markantný.
Keby som si chcel teraz zahrať CS:GO, čo všetko potrebujem spraviť/zakúpiť? Je niekde nejaký "návod"?
-
mirak2
Hardcore addict
ist na steam a kupit si to. http://store.steampowered.com/app/730/C ... Offensive/ nic viac, nic menej. odporucam ale pockat na vianocne akcie, to bude stat mozno 7 eur.
Staci len kupit kluc bud priamo na steame alebo od predajcov tretich stran
Ako zistím, či to comp vôbec rozbehá? A celkovo na win10 skoro žiadnu hru neviem spustiť, môže v tom byť problém?
Máš tam systémové požiadavky. Na YT videá s rôznym HW a detailami.
Aké máš PC? Upgradoval si z Win7 (upgrade namiesto čistej inštalácie)?
Aké máš PC? Upgradoval si z Win7 (upgrade namiesto čistej inštalácie)?
CSGO bezi skoro na vsetkom. Otazne je ako kvalitne ale ide to aj na barzjakych low end laptopoch s integrovanou grafikou.
Kluc skus pozriet na strankach ako je G2A.com, tam to mas teraz za 8,80 https://www.g2a.com/counter-strike-glob ... 0016291021
Postni sem nejake info o systeme alebo ako DD pisal, skopiruj si typ procesora a graficku kartu do youtube, daj za to CS:GO a najdes XY gameplayov a uvidis, co asi mozes od toho ocakavat.
Kluc skus pozriet na strankach ako je G2A.com, tam to mas teraz za 8,80 https://www.g2a.com/counter-strike-glob ... 0016291021
Postni sem nejake info o systeme alebo ako DD pisal, skopiruj si typ procesora a graficku kartu do youtube, daj za to CS:GO a najdes XY gameplayov a uvidis, co asi mozes od toho ocakavat.
G2A a Kinguin nie...chce niekto ušetriť? Fajn ale nie s tými hnojmi (nehovoriac o hlúpych poplatkoch za spôsob platby). Akcia na CS:GO je každú chvíľu.
Asi najlacnejsi nebudu, to som uz pocul kazdopadne par desiatok ci stoviek € som tam uz usetril urcite a problem som este nemal jediny.
Ja viem ale hlavne G2A už malo svoje kauzy, kde sa oficiálne vyjadrovali vývojári, aby odtiaľ nikto nekupoval kľúče. Na reddite na gamedeals sú tie príspevky s odkazmi.
A už aj mid-šedivky ako instant-gaming a cdkeys (a ich perma -5% zľ. kupón z FB) sú len o pár centov drahšie a aj keď aj o tých sa papuľuje, tak mne prídu ako menšie zlo ako G2A/K - na tých by som bral len nejakú niche hlúposť (napríklad zabudnuté DLC k starej hre, ktoré by tam bolo za 20c apod.).
A už aj mid-šedivky ako instant-gaming a cdkeys (a ich perma -5% zľ. kupón z FB) sú len o pár centov drahšie a aj keď aj o tých sa papuľuje, tak mne prídu ako menšie zlo ako G2A/K - na tých by som bral len nejakú niche hlúposť (napríklad zabudnuté DLC k starej hre, ktoré by tam bolo za 20c apod.).
Ceknem. Prave ja som G2A obluboval hlavne pre to, ze ked aj predajca bol shady, tak to G2A za mna vyriesilo, taky ten typ cloveka co sa mu nechce s nicim babrat 
U nich ale za to platíš nehorázne sumy - G2A shield a poplatok za platbu. Normálne shopy to majú ako štandardný servis.
-
nitrous123
Light Expert
hojte, chcel by som s anieco opytat, som v GO relativne novy.
Ak si dam online "najit hru" neda sa niekde filtrovat aby som si zvolil aku mapu chcem ?
Ja dam len najit hru ono to nahodne najde a hned ma pripoji.
V CS 1.6 som si mohol vybrat aj mapu
Ak si dam online "najit hru" neda sa niekde filtrovat aby som si zvolil aku mapu chcem ?
Ja dam len najit hru ono to nahodne najde a hned ma pripoji.
V CS 1.6 som si mohol vybrat aj mapu
V CS:GO je možné mať 1 mapu len pri Dust 2 ostatné sú v skupinách.