Google adwords
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Google adwords
Ahoj ako zistím ktoré kľúčové slová sú top 10 pre hocijakú temu na Slovensku ? Som sa registroval a vcul neviem kde sa to vyhľadáva. DAKUJEM
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google adwords
Je to cielena kampan, takze si to cielis podla seba a nie podla top slov. Vo svete je vseobecne medzi top slovami pravo, hypoteka, pozicka a poistenie. Na Slovensku to boli poistenia aut, lacne uvery, nebankove uvery, uver na byvanie a uver na cokolvek. Neskor k tomu zacinali pribudat aj hotely a ubytovanie, ale neviem ci sa niekde da najst aktualna statistika. Ked si robis kampan a mas zamerany nejaky ten okruh co chces zaujat, tak tam ti predsa pise aka je konkurencia atd..., cize podla ceny vidis co sa najviac pouziva.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Jeden typek mi povedal že si mam zistiť top 10 kľúčové slová na adult slovensko tak preto. Nechcem vytvoriť reklamu ale zistiť tieto slová. Len je anglican a zle sa mi s nim komunikuje tak preto skúšam tu. 
Google take reklamy kedysi zakazoval v pravidlach, pretoze si nevies overit pouzivatela na druhej strane pocitaca a nevedno jeho vek. Takze pre ochranu maloletych take reklamy odmietali, neposkytovali a blokovali. Neviem ci sa za tie roky situacia zmenila, podla mna asi nie. Takze si pozri pomocnika v AdWords, ze ci je vobec taka kampan mozna.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Ale ja nechcem robiť kampaň ja chcem len zistiť ktoré slová du top pre adult na Slovensku. 
Ves ti pisem, ze adult bol proti pravidlam.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Hmm neviem teda keď typek mi poslal že tam si mám vyhľadať top 10 kľúčové slová v adwords.
A nejaký iní spôsob ako by som na to prišiel existuje ? Dik
A nejaký iní spôsob ako by som na to prišiel existuje ? Dik
Si ohromne mudry. Spytaj sa tvojho "typka" na to.