Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vám vadí na fore?

Príspevok od používateľa hojko »

MIME sa kontroluje, nahravat sa da len z tvojho pocitaca, nie z webovych stranok.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

no sak ano, ale ked do file browsera pri uploade vlozim linku typu http://images.akamai.steamusercontent.c ... A8239E586/, explorer si to na pozadi stiahne do lokalneho temporary diru a odtial to uploadne na hojka. kedze to ma ale taky nazov ako ma, neprejde to validaciou, co je celkom skoda, kedze ten obrazok je normalne validne JPG.

nie nadarmo sa hovori, ze dolezite je to, co je vo vnutri, a nie iba obal :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Mne osobne vadí tento magor - search.php?author_id=60919&sr=topics&sf=firstpost Robí na fóre len bordel.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nemôžem tomu uveriť, ale prečo bola téma "prvykrat ?" zmazaná ?
Bola tu mnoho rokov a hodne sa do nej prispelo aj po kolaborácii s google ads a nikomu to nevadilo. Témy podobného ducha sa tu objavujú sústavne s používaním problematických výrazov a nikto to nerieši.
Predmetná téma bola klenotom, mapujúcim atmosféru samých začiatkov fóra spolu s badateľnou (de)evolúciou mnohoročných prispievateľov.

O.i. sa cítim strašne previnilo, že som na ňu jak iniciatívny blbec upozornil. Ospravedlňujem sa. :nono:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Neviem ako to tu máte rozdelené v zmysle moderovania, ale zdá sa mi, že sa dosť ignoruje a nekontroluje téma Politika. Plno vláken je zamorených OFFtopicom, ktorý je často osobne motivovaný. Moderátori by to mali viac sledovať a riešiť to.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Preco to nereportnes? Vies kolko je tem na fore?
Na tento ucel bol spraveny reporting, tak ho pouzivaj.
hughito
Redeemer
Redeemer

Už som to aj reportoval. :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Moderovat politiku je dost narocne, pretoze su tam casto dlhosiahle debaty, ktore na seba nadvazuju, bez precitania je niekedy tazke posudit offtopic, resp. zakrocit do diskusie, premazat, usmernit. Ked vidim report v politike, pozriem si ho, ale ak mam pocit, ze neviem o co tam ide, tak ho radsej necham tak a dufam, ze niekto z moderatorov ma v tej teme trosku prehlad a zasiahne tam on, pretoze niekedy je skutocne tazke to usmernit.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

do politiky uz nikto z moderatorov asi 2 roky nechodi, sem-tam sa vyjadri mozno tomase, ale inak... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Chodim, obcas precitam, ale precitam skor temy o SaS, Ficovej vlade, celkovo temu o politike, o volbach v USA, ved niekde by sa tam nasli aj moje prispevky, aj ked je pravda, ze tam napisem len obcas nieco. To vsak neznamena, ze tam nechodim. Su ale temy, ktore ma nezaujimaju a necitam ich, takou je napriklad tema o LSNS, Slobodnom vysielaci atd..., tam nakuknem, len ked vidim report.
hughito
Redeemer
Redeemer

Chápem, že je to ťažšie na moderovanie ako iné témy, ale ten OT už miestami začína byť otravný, otvárajú sa znova tie isté témy stále dookola po rôznych témach.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Posudzovanie toho, ze co je offtopic pri politike je z mojho pohladu zlozitejsie, najma ak mam byt objektivny a nestranny, pretoze castokrat je ten offtopic velku cast temy a hlavne, niekedy ten offtopic suvisi s kontextom. Neviem ako to zrozumitelne napisat, ale castokrat treba pri politike poukazat na temy z minulosti, aby si clovek utvoril nazor. Niekto to sice reportne ako offtopic, ale ma to suvis priamo ci nepriamo, preto je tazke do toho zasiahnut.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hughito napísal:Chápem, že je to ťažšie na moderovanie ako iné témy, ale ten OT už miestami začína byť otravný, otvárajú sa znova tie isté témy stále dookola po rôznych témach.
Keby si nemal nutkanie reagovat na takmer uplne vsetko, mozno by toho bolo podstatne menej.
hughito
Redeemer
Redeemer

Máte dosah na tie zobrazované reklamy? Lebo tá propagácia neonazi handier nič moc..
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Pokial myslis adsense, tak ta ti zobrazuje podla tvojho vyhladavaneho obsahu. :D
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Hugo hľadal darčeky pod stromček :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Adsense zobrazuje relevantne odkazy podla toho co na Googli clovek hlada. Mne tu ukazuje najcastejsie elektroniku, pneumatiky na auto, daky stavebny material mi davalo a sportove veci. Teda to co som najviac v poslednej dobe Googlil. Ked niekto googli veci o nackoch, tak take reklamy mu aj zobrazuje.
hughito
Redeemer
Redeemer

No je to zaujímavé, lebo nazi shopy (a celkovo ani obchody s oblečením) si nezvyknem prezerať. Už trikrát som to nahlásil, aby mi to nezobrazovalo a zobrazuje veselo ďalej. :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Google ta vyhodnotil ako antifaka ale kedze je ingorant tak ta strcil do jedneho vreca s nackami (ostatne ako velmi vela ludi) :roll:
Byt tebou tak este aj na to klikam ako divy. Google bude mat zle informacie (ochrana sukromia), hojko dostane za tvoje kliky nejake centiky a nazi shop to bude musiet zacvakat. Win-win-win!
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Stačí na google hľadať recenziu na nejaký výrobok a od toho momentu ti na všetkých stránkach vrátane FB vyhadzuje reklamu na obchody, ktoré daný výrobok predávajú.

Takže to čo sa ukazuje huginkovi je celkom zábavné :).
Napísať odpoveď