Elektrická zubná kefka
Re: Elektrická zubná kefka
Ja som používal curaprox soft, táto sa mi zdá trochu tvrdšia, ale menej tlačím a je to ok.
Kúpil som aj náhradné hlavice s inými vlasmi, je to myslím deep clean verzia, ale ešte som neskúšal.
Kúpil som aj náhradné hlavice s inými vlasmi, je to myslím deep clean verzia, ale ešte som neskúšal.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tiez ju mam a som max spokojny. doteraz curaprox ultra soft kvoli krvacajucim dasnam. no odvtedy co som navstivil.dentalnu hygienu a pouzivam aj medzizubne nite tak mi nerobi problem.ani tato xiaomi. vpbec netreba tlacit clovek ma zo zaciatku pocit ze to ani neumyva ked netlaci. ale umyva to perfetne 
Presne tak.
Ale ešte by som vyzdvihol fakt, že s touto kefkou sa viem dostať pohodlne aj tam, kde som sa s curaprox kefkou nedostal ani s námahou, myslím zadné zuby z boku...
Ale ešte by som vyzdvihol fakt, že s touto kefkou sa viem dostať pohodlne aj tam, kde som sa s curaprox kefkou nedostal ani s námahou, myslím zadné zuby z boku...
Viete mi poradit ako si nastavit tie programy na soocas 3? Appku mam v anglictine ale tie nastavenia su v cinstine a neviem sa z toho vysomarit,dik
Tak uz mam Soocas 3 ci X3 doma treti den. Ako pise kolega vyssie, aj ja som mal problemy s appkou. Anglicku verziu mi nesparuje, problem je hlaseny aj na Xiaomi fore, ide len cinska verzia. Tak som sa na to vykaslal.
Prve pocity su zvlastne - prvy program je strasne silny, dal som druhy, dokonca aj stvrty co je na lestenie. Prve ubytie tazkopadne, ostriekane zdrkadla v kupelke, sliny a pasta na brade, na dlani, no tieko to kade tade. Teraz treti den to je uz lepsie, obcas si este buchnem plastom kefky do zubov co je dost neprijemne, ale pomaly si zvykam. Celkovo to hodnotim pozitivne, zuby su take hladsie, hlavne na zadnych stolickach to pekne citim. Momentalne umyvam rano a vecer touto elektrickou, pocas dna este 2 klasickou kefkou.
Prve pocity su zvlastne - prvy program je strasne silny, dal som druhy, dokonca aj stvrty co je na lestenie. Prve ubytie tazkopadne, ostriekane zdrkadla v kupelke, sliny a pasta na brade, na dlani, no tieko to kade tade. Teraz treti den to je uz lepsie, obcas si este buchnem plastom kefky do zubov co je dost neprijemne, ale pomaly si zvykam. Celkovo to hodnotim pozitivne, zuby su take hladsie, hlavne na zadnych stolickach to pekne citim. Momentalne umyvam rano a vecer touto elektrickou, pocas dna este 2 klasickou kefkou.
-
Arkaz
Addict
tak to ano
vsetko naokolo spinave zaprskane to bude tak prvy tyzden. aj to suchnutie plastovou castou so zuba je sakra neprijemne
anglicka appka nejde ani mne pouzivam cinsku.
Nemal som problém ani pri prvom čistení, asi kvôli tomu že už som predtým používal zubnú kefku oralB, pri nej som oprskané zrkadlo mal
.
Soocas X3 má v nastavení možnosť vložiť kefku do úst po zapnutí (spattering prevention), kedy prvé sekundy nejde plný výkon a pasta ostane na kefke... Chvíľu som to používal, ale vypol som to, pastu dám na kefku, dám do úst a až potom zapnem s plným výkonom od prvej sekundy. Vyhovuje mi to tak viac.
Problém s čínskym jazykom som mal iba v plugine pre aplikáciu mi home, namiesto toho teda používam originál soocas aplikáciu z obchodu play, spárovanie bez problém, angličtina tiež.
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201711 ... afcedc.jpg[/IMG]
Soocas X3 má v nastavení možnosť vložiť kefku do úst po zapnutí (spattering prevention), kedy prvé sekundy nejde plný výkon a pasta ostane na kefke... Chvíľu som to používal, ale vypol som to, pastu dám na kefku, dám do úst a až potom zapnem s plným výkonom od prvej sekundy. Vyhovuje mi to tak viac.
Problém s čínskym jazykom som mal iba v plugine pre aplikáciu mi home, namiesto toho teda používam originál soocas aplikáciu z obchodu play, spárovanie bez problém, angličtina tiež.
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201711 ... afcedc.jpg[/IMG]
Pouzivam Mihome s pluginom pre kefku v cinstine, nastavenie som spravil tak ze som zobral druhy mobil zapol automaticky prekladac cez fotak a na displeji uz som videl vsetko v anglictine a nastavil.
Mne to cez tu ich original appku sooxas nechcelo sparovat...
-
xH4wK
Celkom nechapem co prinasaju navyse tieto vase inteligentne elektricke kefky oproti takym philipsom co mam doma ? 
-
Arkaz
Addict
v podstate nic ale nedam za kefku 100+ € ak ju mozem v rovnakej ak nie lepsej kvalite kupit za 30€
To že máme to isté čo ty za tretinu ceny
.
Soocas kefky sú robené v spolupráci práve s Philipsom
Soocas kefky sú robené v spolupráci práve s Philipsom
Zalezi od akcie, ktora je na GearBeste. Je to tak 7-10 eur za 2 kusy. Niekedy su 3 za dakych 10-12 eur. Cize sa da napisat, ze jeden kusok stoji tak 3,50-6 eur.
Napriklad - https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_663577.html
Na Philipsku stoja kolko?
Napriklad - https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_663577.html
Na Philipsku stoja kolko?
-
xH4wK
Na Slovensku bez zlavy 7 eur za kus pri kupe 2 kusov .. samozrejme pri nakupe 4 kusov to uz vychadza len na 5 eur.. 8 kusov 4 eura/ks atd.
otazne je ako dlho ktora vydrzi asi.. ci tie vase alebo philips
mne osobne vydrzi jedna aj par mesiacov nez sa zmyje ta modra farba ktora to signalizuje
otazne je ako dlho ktora vydrzi asi.. ci tie vase alebo philips
Ja ju mam 3 dni, takze posudit neviem. Podla toho co som cital, tak kazde tusim 3 az 4 mesiace by sa mala menit hlava. Cenovo su teda hlavy porovnatelne, teda skoro rovnaka cena. Vyrazny rozdiel je vsak v cene samotneho pristroja.
Hlavice kupujem na gearbest keď je zľava, teraz som kúpil 2 krabičky po 6€, v krabičke sú 2 hlavice.
1 hlavica sa má meniť po 2-3 mesiacoch myslím, miznúca farba na štetinách tu nie je, čas výmeny kontroluje aplikácia.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201711 ... 816fc3.jpg
1 hlavica sa má meniť po 2-3 mesiacoch myslím, miznúca farba na štetinách tu nie je, čas výmeny kontroluje aplikácia.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201711 ... 816fc3.jpg
Kde sa da kupit ta socas kefka? Chcel by som kupit nejaku elektricku kefku tak do 60€
Na gearbeste
Pride mi to do vianoc ? Cena za postovne sa plati nieco ?