Elektrická zubná kefka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Elektrická zubná kefka

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Kuriérom určite ale budeš pravdepodobne doplácať daň.
Holandskou poštou to príde tak na 90% a zatiaľ som ani raz nič nedoplácal.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

cuco0 napísal:Pride mi to do vianoc ? Cena za postovne sa plati nieco ?
Ak myslíš tie v roku 2018 tak určite. Na tie aktuálne zabudni. Zobudil si sa neskoro na nákup z číny, ostáva ti akurát tak alza.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mne to prislo do tyzdna aj kus kurierom bez doplacania. Takze do vianoc by ti to malo prijst. Zalezi asi od predajcu od ktoreho to budes kupovat :)
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Mne holandskou poštou za cca 14 dni od odoslania. Dá sa zvoliť ako spôsob dopravy.
Ak chceš mať istotu, zvol kuriéra.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ak EU sklad, tak cca 3 dni, postovne 5 eur.
baldorex
Addict
Addict

Ale kúpili ste to ešte pred vianočným zhonom, teraz treba k štandardnému času prirátať 1-3 týždne navyše.
Ak sa podarí kúpiť v eu sklade, je šanca na skôr dodanie, ale treba pozrieť aj kedy je určený dátum expedovania.
Lebo ten môže byť tiež aj týždeň, dva, napriek tomu že je akože skladom.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

A co by ste povedali na toto ? Nepotrebujem pripojenie na bluetooth a kadejake ficurky.
Ma 31 tisic kmitov
Ak by cistila ako niektore z tych lepsich,tak si myslim,zeby to bola dobra volba,kedze ma aj UV a nahradne hlavice,ci?
Alebo v com sa lisi od ostatnych?
https://www.datart.sk/Zubna-kefka-ETA-S ... erm=445956
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Osobne pri tychto kefkach vidim rozdiel max v pocte kmitov. Ak nepozadujes smart fukncie tak sa mi celkom paci navyse ked ma ja UV sanitizer. Ja som kupil tuto xiaomi len kvoli cene stala ma cca 27€.
baldorex
Addict
Addict

UV sanitizer môže byť určite argument ku kúpe, otázka je či to nie je len marketing a dezinfekcia je naozaj účinná - myslím konkrétne tieto modely, nie technológiu ako takú.

Smart funkcie sú príjemný doplnok, 5 programov možno väčšina ani nevyužije a 99% využitia bude základný program.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ved prave ale tak uv technologia ako taka funugje tak ja by som tomu aj veril. manzelka chcela na vianoce sonicku tak rozmyslam ci vziat z gearbestu z EU skladu za 40€ soocare x3 alebo skusit tuto etu za 50€. eta ma 3 roky zaruku co je fajn a ten uv sanitizer no.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

noo pozrel som to len moc sa mi to nepaci ked je to takto zvlast. radsej prigo aj so stojanom a nabijackou. pripadne vezmem tu etu z alzy s moznostou vratenia do 60dni
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

baldorex napísal:otázka je či to nie je len marketing a dezinfekcia je naozaj účinná - myslím konkrétne tieto modely
No ucinna podla mna bude aj v tomto pripade,pretoze uv technologia pre kefky,ako aj sprchovacie boxy je lacna,takze si nemyslim,aby na tomto odrbavali.
Arkaz napísal:eta ma 3 roky zaruku co je fajn
2 roky normal a 3 roky ma len na bateriu.
V alze je vratenie uplatnitelne aj pri hygienickych potrebach?

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2017 16:32)
Dnes som siel okolo predajne,tak som narychlo poskusal vystavene kefky.Boli tam philipsy a oral-b.
Kmity mali na dotyk philipsky rovnake,ale co sa tyka oral-b,tak som mal zmiesane pocity,pretoze pocitovo malo menej kmitov,aj ked sa u vsetkych udavali 31 000 a navyse boli strasne hlucne a davali pocit,ze sa o chvilu rozpadnu. Bol som rozhodnuty pre tu Etu,ale ked som pozeral na nete na hlavice,tak sa teraz daju zohnat iba velmi zriedka,cize ktovie co bude o nejaky cas.
Narzil som ale na toto https://elektricke-zubne-kefky.heureka. ... e/#section
Len ktovie,ci je tych 96 000 kmitov naozaj realne.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hm tazko povedat maju to aj na offiko stranke ale pride mi to trosku pofiderne ten vyrobca. preco by potom najdrahsia philips mala len 31tis kmitov? alebo xiaomi oclean 41tis? bud vela kmitov uz neni na uzitok alebo maju iny typ motorceka. neviem ja stale vaham bud ta eta alebo objednam ten xiaomi z eu skladu.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

dnes mi dosla Xiaomi Oclean One objednaval som z GB a dorucenie som vybral NL registred ...
nebola zadrzana na colnici hned ako prisla na Slovensko isla na dorucenie :)

objednal som kefku + 1 nahradnu hlavicu celkovo ma to vyslo necelych 53e

stiahol som appku do mobilu (ios) vsetko sa pekne sparovalo popozeral som si appku a potom som si vycistil zuby a musim povedat ze cas na cistenie mi zbehol omnoho rychlejsie ako ked si umyvam s normalnou kefkou ... dokonca som si umyl 2x po sebe lebo sa mi zdalo ze prvy krat to zbehlo nejak rychlo (program bezal 2:30 min) ... cize za mna kefka super :)

vecer som si spustil program 3x a popritom som si este pozrel v appke co tam pribudlo ... no na moje sklamanie (skusal som ci zapocitava ked si clovek umyje viackrat tak zapocitalo posledne umytie o 16:47 a okolo 20:00 nic nepridalo aj ked bola pripojena cez BT a dal som zosynchronizovat app s kefkou .... cize toto mi pride trosku chabe ... proste ta aplikacia mi zatial pride ze funguje tak na 20% ...

taktiez sa mi tam nepaci zobrazenie skore, ked na neho kliknem tak zobrazi nejake info o umyvani zubov, ale po kliknuti na kalendar hore v rohu sa zobrazia dalsie informacie ktore su podla mna omnoho uzitocnejsie (pise na kolko % ste si umyli zuby a pod ...) bohuzial kedze to zobralo len 2 cistenia (jedno ked som kefku rozbalil v praci a zapol na cca 16s a to mi dalo ze zle umytie ... a druhe umytie dalo ked som prisiel domov a vyskusal kefku naostro ... umytie zubov vecer (o cca 20:00) nezobrazuje ...

dufam ze ked aktualizuju app tak opravia tieto chybicky a bude to lepsie ...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

na tu appku sa nejako nespoliehaj. tu ja mam len na nastavenie kefky aky program si dat po umyvani navyse inak nic. synchronizujem tiez obcas ale len tak zo srandy. A k tomu umytiu je to sila zvyku tiez som mal pocit ci to vobec umylo zuby ale staci ich umyvat raz a su krasne umyte ciste. potom uz len zubna nit a ustna voda a hotovka =)
heker
Redeemer
Redeemer

Ja som na Androide ani za svet nesparoval kefku v anglickej appke, ale kaslem na to. Dolezite je cistenie. Neviem ale ci je pustat dlby program alebo 2x po sebe, kedze elektronicka kefka dost odhaluje krcky na zuboch a preto si s tym mozes viac uskodit. Podla toho co som cital ak pozeral videa, tak 2min program je dostatocny na kvalitne vycistenie zubov. Ved s normalnou kefkou si clovek ako dlho cistil zuby, minutu, niekedy aj menej, inokedy trochu viac.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to ani ja. pouzivam mihome tam je to tak pol na pol anglicko a cinsky. no ja mam nastavene 2.5 min + 30s extra na bielenie. cize 3 min spolu. to odhalenie krckov nerobi nahodou len klasicka elektricka kefka? tato sonicka sa mi zda velmi setrna.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Tá Oclean ma myslím inú aplikáciu než tie soocas kefky. Moja by mal by byť doma už tak vyskúša. Ale až asi o týždeň :/

//autoeditácia príspevku (09 Dec 2017, 21:56)
Tak kefku som otvoril a zistil, že je ružová namiesto čiernej .. len som už asi spravil kravinu že som ju pripojil k mobilu
Je to sa farba ale aj tak je to čudné
heker
Redeemer
Redeemer

To ti tak zalezi na farbe? Tu kefku mas predsa v kupelni a umyvas si s nou zuby, svoj ucel splni bez ohladu na farbu. Kvoli farbe kefky sa ti susedia nebudu smiat, nebudu ani na teba ukazovat prstom. Ked budes mat ruzove auto miesto cerveneho ako si chcel, tak to uz bude ina kava, teraz je vsak farba kefky uplne nepodstatna.
Napísať odpoveď