inFamous: Second Son (PS4)
inFamous: Second Son (PS4)
hrali ste niekto túto hru? chcel by som si ju kúpiť, len neviem, či sa to oplatí. 1, 2 som prešiel, a bavili ma. preto uvažujem aj nad touto. len z týchto spomínaných 3.častí to má najslabšie hodnotenie, preto sa neviem rozhodnúť, či ísť do toho
-
lekoklatik
VIP
Re: inFamous: Second Son (PS4)
Ja som to dostal k PS4, ale vôbec ma to nebavilo.
Tiez som hral predosle diely a bolo to fajn, ale ku koncu dvojky ma to uz az tak moc nerajcovalo.
Za mna teda Second Son strasne slabe.
Podla mna az moc zamerane na teenagerov.
Velmi nesympaticke postavy, uplne nevyrazna muzika a podla mna im to tiez s HDR nevyslo. Vzdy ked som kamerou presiel popri slnku, hovno som videl. Ale ze uplne ze nic. Trvalo mi kym som sa spamatal.
Ak tak tak by som si pockal na nejaku zlavu. Podla mna to za plnu cenu nestoji.
Tiez som hral predosle diely a bolo to fajn, ale ku koncu dvojky ma to uz az tak moc nerajcovalo.
Za mna teda Second Son strasne slabe.
Podla mna az moc zamerane na teenagerov.
Velmi nesympaticke postavy, uplne nevyrazna muzika a podla mna im to tiez s HDR nevyslo. Vzdy ked som kamerou presiel popri slnku, hovno som videl. Ale ze uplne ze nic. Trvalo mi kym som sa spamatal.
Ak tak tak by som si pockal na nejaku zlavu. Podla mna to za plnu cenu nestoji.
na heureke je to od približne 18€. len neviem, či aj to nie je vysoká suma. lebo nieže to kúpim, a po nejakej polhodinke - hodinke to vypnem. to by ma nepotešilo
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na PSN store som to tusim uz videl aj po 10€.
na PSN si to nechcem kupovať, lebo zbytočne mi to zaberie hdd, a navyše sa to po stiahnutí potom z neho nedá vymazať. teda ak sa nemýlim. cez PSN som totiž hry ešte nekupoval, ale asi to tak funguje. nechcem riskovať, že by mi to na ňom ostalo
-
lekoklatik
VIP
Dá sa to vymazat. Pozri si gameplay ci ta to zaujme.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
teraz nedavno to bolo free ked si mal ps plus, skoda ze si to nestihol, kazdopadne ja som presiel aj 1 aj 2 a rovnako ma bavila aj 3ka... bazarovku kupis za 10e a potom ju kludne mozes posunut dalej.