Wordpress automatika videa

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Wordpress automatika videa

Príspevok od používateľa Mickeymouse777 »

Vo wordprese mi taha denne automaticky videa ale ked to chcem zmazat CRON tak mi to nejde. Stale to tam je. Nevie niekto ako sa toho zbavim? Dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Wordpress automatika videa

Príspevok od používateľa hojko »

Z tvojho popisu nie je jasne co ti nejde a kde je problem. Klasicka tema z tvojej strany bez informacii, bez popisu, bez vsetkeho. Dalsia nezmyselna tema.
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Ťahá mi videá čo na tom nie je jasné v kolónke cron sa to nastavuje. Keď som to chcel vypnúť zmazať tak stále to tam je. A videá ťahá ďalej. A to nechcem. Už chápeš?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Hojko ti chcel len napisat, ze sa vyjadrujes ako madar a pises ako talian. Pretoze si nenapisal nic blizsie. Cron ako taky je cron, je to funkcia (ci program) znama z Linuxov za pomoci ktorej sa casuju opakujuce sa udalosti ako je aktualizacia servera, zalohovanie, restartovanie Apachu a tak dalej. Z toho co si napisal nie je specifikovane, ze ci videa stahujes cez linuxovy cron za pomoci scriptu tretej strany, ze ci stahovanie je za pomoci pluginu od Wordpressu (nieco ako WP Crontrol) alebo je to funkciou wp_cron. Nezabudni mi tu pisal omacky o tom ako drzo som sa spraval k tebe, ako ti tu nikto nechce poradit a neviem co za reci ta este napadnu.
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Zbytocne pisat nieco... tu posielam fotku od redtube mi to nejde zmazat.
Prílohy
wordp.jpg
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla fotky som nevycital nic. Vyzera to tak, ze checkbox sa da normalne oznacit a treba dat zmazat. Pripadne to skusit pozriet cez WP Crontrol. V najhorsom to zmazat priamo cez MySQL databazu (cez PHP My Admin).
Napísať odpoveď