Balik do zahranicia skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mikioko
Light Professional
Light Professional

Balik do zahranicia skusenosti

Príspevok od používateľa mikioko »

Caute,
mate niekto skusenosti so zasielanim balikov do Anglicka min. 10kg od sukromnej osoby - sukromnej osobe?
Do teraz som posielal cez DPD Pick up 10kg za 19€ som s nimi spokojny, ale teraz bude balik tazsi.
Slovenska posta je draha. Nasiel som ale teraz stranku balikdozahranicia.sk a tam vychadza balik 20kg za 27,60€, ale nikde som nenasiel recenziu na tuto službu, jedine ze posielaju cez GLS, ale nic viac.
Mate niekto s nimi skusenost, alebo viete poradit nejaku podobnu overenu sluzbu?
dakujem
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Balik do zahranicia skusenosti

Príspevok od používateľa jackb »

Teahouse Transport. vozia do celeho sveta, primarne ale Britaniu. teda - sprostredkuvaju ale cena je lepsia ako keby si priamo obiednaval prepravu u dopravcu.

potom je samozrejme vela podnikavych krajanov, ktori maju dodavky a vozia z CR/SR do UK, no podla feedbackov na strankach komunit je to 50/50. bud je vsetko v poriadku, v dohodnuty cas a za dohodnute peniaze, alebo je vsetko uplne zle. takze by som asi odporucil sa tymto malym dopravcom vyhnut
dzaso
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dzaso »

Snad nevadi, ze sa sem votriem. Potrebujem vratit tovar na reklamaciu do ciny. Hmotnost do 3kg. Mate s tym niekto skusenost? Cez koho to je najlepsie poslat?
alc.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alc. »

dzaso napísal:Snad nevadi, ze sa sem votriem. Potrebujem vratit tovar na reklamaciu do ciny. Hmotnost do 3kg. Mate s tym niekto skusenost? Cez koho to je najlepsie poslat?
balikdozahranici.cz ako už bolo spomenuté, Česi tam teraz majú priamy spoj, tak to pôjde určite rýchlo a lacno. Osobné skúsenosti, ale nemám.
Napísať odpoveď