Podľa toho, čo píšeš, ti teda v podstate vôbec nevadí, že piješ a sem si celú tému hodil len preto, aby si sa niekomu vyrozprával a našiel útechu alebo prečo vlastne?
Očividne ti niečo v živote chýba a podľa mňa prvým krokom k zlepšeniu je zbavenie sa starých zlozvykov, medzi ktorými je pitie. Ak to nespravíš, tie výčitky budeš mať do smrti.
Som alkoholik
Re: Som alkoholik
V prvej vete máš pravdu. som absolútne bezmocný a preto už potrebujem písať a nie rozprávať. Ak to komukoľvek vadí, nech mi dá vedieť na SS, kľudne ma rozoberte, možno to potrebujem. Na tomto fóre som začínal ako 15 ročný, keď bol ešte Tom moderator, bolo totu super. Tá čistota, riešili sme sťahovanie, PC problémy a tak a pod. veci, kto by povedal že sa sem vrátim ako alkoholik.Pilifo napísal:Podľa toho, čo píšeš, ti teda v podstate vôbec nevadí, že piješ a sem si celú tému hodil len preto, aby si sa niekomu vyrozprával a našiel útechu alebo prečo vlastne?
Očividne ti niečo v živote chýba a podľa mňa prvým krokom k zlepšeniu je zbavenie sa starých zlozvykov, medzi ktorými je pitie. Ak to nespravíš, tie výčitky budeš mať do smrti.
Re: Som alkoholik
Vzdy sa moze clovek sam zmenit, len musi velmi chciet.