Tatkovi odisla pravdepodobne grafarna v notebooku, tak sa pytam, ci niekto nema doma takuto obstaroznost navyse za rozumnu cenu? Je to GeForce 8700M GT.
Dakujem.
I/K: GeForce 8700M GT
Re: I/K: GeForce 8700M GT
ehm, predpokladam, ze si si vedomy toho, co vymena gpu v ntb obnasa...?
Pytam sa pre to, ze obstarozna 8700M bude ta podstatne lacnejsia cast tejto vymeny.
Pytam sa pre to, ze obstarozna 8700M bude ta podstatne lacnejsia cast tejto vymeny.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ved ale tato gpu ma mxm II slot. a na ali ju kupis za 85€
Wow to pocujem prvy krat.
Predpokladam, ze ide o nejake PnP rozhranie, podbne ako PCI-E..?
Tak potom beriem spat, sorry za moj vystrel do slepa.
Dobre vediet
PS: davaju sa este aj do dnes do NTB taketo "vychytavky"? Alebo uz len klasicky na "pevno".
Predpokladam, ze ide o nejake PnP rozhranie, podbne ako PCI-E..?
Tak potom beriem spat, sorry za moj vystrel do slepa.
Dobre vediet
PS: davaju sa este aj do dnes do NTB taketo "vychytavky"? Alebo uz len klasicky na "pevno".
-
Mek
Addict
Hej, tato grafika je vymenitelna v pohode. O ponukach na ebay etc. viem, ale radsej by som sa vyhol plateniu cla/dani/predrazeneho postovneho zo zahranicia... preto pisem, ci niekto na Slovensku nema taku grafarnu navyse.
-
Arkaz
Addict
tak pozri aliexpress hladaj MXM II a kup nejaku lacnejsiu za 25-30€ postovne zadarmo. predpokladam ze tatko vykonnu grafiku ajtak nevyuzije.
-
Mek
Addict
Ved hej, ani tato nie je nejaka extra vykonna na dnesnu dobu ale skor mi ide o to aby bola stopercentne kompatibilna. Mohlo by sa stat, ze by v notebooku boli inak chladice alebo ine usporiadanie komponentov, a ina grafika by tam nepasovala.
-- 23. Dec 2017, 17:02 --
Tak nakoniec stacilo urobit reflow a grafarna fachci dalej. Tema sa moze zamknut.
-- 23. Dec 2017, 17:02 --
Tak nakoniec stacilo urobit reflow a grafarna fachci dalej. Tema sa moze zamknut.