Zdravim, je tu niekto kto robil, alebo robi na shellke? Potrebujem poradiť? Info cez SS.
Vďaka.
Čerpacia stanica Shell
Re: Čerpacia stanica Shell
ved sa rovno pytaj, mozno na odpoved nebudes potrebovat zamestnanca
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Ved sa pýta
Plafon napísal:Potrebujem poradiť?
Sorry debilné som to napísal.
No k veci. Zaujíma ma. Mám tankovaciu kartu na konkrétne ŠPZ. Ak s nou natankujem auto s inou ŠPZ, porovnáva shellka ŠPZ podľa karty? Či to napr. Hlásia ako zneužitie karty? Alebo máme diesel agregát na naftu, natankujem do bandasky, riešia to nejako, že len na danú ŠPZ?
No k veci. Zaujíma ma. Mám tankovaciu kartu na konkrétne ŠPZ. Ak s nou natankujem auto s inou ŠPZ, porovnáva shellka ŠPZ podľa karty? Či to napr. Hlásia ako zneužitie karty? Alebo máme diesel agregát na naftu, natankujem do bandasky, riešia to nejako, že len na danú ŠPZ?
Mali by to pozerat. Ci Shell, ci Slovnaft, ci OMV. Ak chodis na tu pumpu casto, tak je sanca, ze nebudu pozerat cez okno na auto. Alebo si najdi velku pumpu na ktorej je vela stojanov, aby si sa postavil k takemu na ktory nebude poriadne vidiet, ale dufaj, ze tam nemaju displej s kamerami kde by hned videli tvoju spz. Ak sa postavis na krajny stojan a bude tankovat vela ludi, tak tankuj do auta a zaroven do bandasky.
Inak nie je ti trapne okradat zamestnavatela o naftu?
Inak nie je ti trapne okradat zamestnavatela o naftu?
To bola len úvaha, ale ten risk nestojí za to
Diky