Kúpa TV
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa TV
nj kamos ma moznost kupit zo skladu pod 300e s 2r zarukou a nic moc som k nemu nenasiel na nete
-
Ryan Giggs
VIP
Za mna to urcite nie je dobry TV, uz len kvoli RGBW panelu.
-
guess.whoo
Redeemer
ok diky, poviem mu nech to necha tak
-
XGames
VIP
Páni potreboval by som poradiť
- TV od sedačky 2,75m
- cena do 800e
dostal som tip na toto 55" Samsung UE55MU6172, nejaké rady ? Ďakujem
- TV od sedačky 2,75m
- cena do 800e
dostal som tip na toto 55" Samsung UE55MU6172, nejaké rady ? Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Hisense H55N6800. Ma to lepsi obraz, aj nejake to zakladne HDR a u Samsungu je panelova loteria, takze nevies co dostanes. Plus Hisense dava rok zaruky naviac. Akurat ten Smart system podporuje menej tuzemskych sluzieb ako u Samsungu.
-
Holubar
Darca
K mojmu prispevku zo septembra: Pridal som nieco k rozpoctu, kupil som 55" LG 55EG9A7V a nesmierna spokojnost. Obraz nadherny. Na dalsich 5 rokov pokoj s vyberom TV 
-
nejakymarko
Addict
Co vravíte na túto Sony? Pomer cena/výkon?
https://www.mall.sk/led-televizory-uhlo ... 519784579b
https://www.mall.sk/led-televizory-uhlo ... 519784579b
-
Ryan Giggs
VIP
Presne za rovnaku cenu je na malle Hisense H55N6800, kde je pomer cena/vykon podstatne lepsi.
-
rastikbart
Medium Star
zdravim, potreboval by som poradit nejake TV v uhlopriecke 30 - 35 palcov v cene okolo 250 E. prioritou je kvalita obrazu teda mohol by mat 100hz. vdaak
-
Ryan Giggs
VIP
Televizory so 100 Hz panelom sa uz v 32" nevyrabaju, a keby aj, urcite by ziaden nestal 250€.
Pri tej cene ani nemozes ocakavat nejako extra kvalitny obraz.
Pri tej cene ani nemozes ocakavat nejako extra kvalitny obraz.
-
rastikbart
Medium Star
ok a nejaky nazor na tento SAMSUNG UE 32M5002 ? respektive porad taky ktory by si si kupil ty
-
Ryan Giggs
VIP
Tak veľa možnosti ani nie je. Kľudne ho vezmi. Ako alternativa potom Philips 32PFS4132.
-
rastikbart
Medium Star
trochu som upravil specifikaciu, cena do 350 uhlopriecka 30 - 40 palcov. najde sa nejaky zo 100 hz panelom?
-
Ryan Giggs
VIP
Nie nenajde. Uz sa 100 Hz robia len v uhloprieckach 49"+.
Je jeden minulorocny dopredajovy model v 43", ale stoji 600€. V 49" a viac su so 100 Hz za 1000+€
Za 350€ sa al najdu samozrejme obrazovo lepsie TV ako za 250€. Napr. vyssi model Samsungu UE32M5502/5602/5572/5672.
Je jeden minulorocny dopredajovy model v 43", ale stoji 600€. V 49" a viac su so 100 Hz za 1000+€
Za 350€ sa al najdu samozrejme obrazovo lepsie TV ako za 250€. Napr. vyssi model Samsungu UE32M5502/5602/5572/5672.
-
martinez13
Light Professional
Zdravím, odporučenie na TV v cene okolo 500€ a uhlopriečkou 40''? Skúsenosti so Samsungom nemám dobré, najlepšie Panasonic.
Vďaka
Vďaka
-
Ryan Giggs
VIP
Keď to ma byť Panak v 40" do 500€, tak tam nie je čo radiť. Je tam jeden model.
-
martinez13
Light Professional
Ten Panasonic som spomenul, že by bola najlepšia voľba, ale nebránim sa aj druhým návrhom /teda okrem samsungu/
btw myslíš tento? https://www.alza.sk/40-panasonic-tx-40e ... 761467.htm
všimol som si aj tento https://www.alza.sk/40-panasonic-tx-40e ... 761469.htm, ale UHD sa asi nevyužije.
všimol som si aj tento https://www.alza.sk/40-panasonic-tx-40e ... 761469.htm, ale UHD sa asi nevyužije.
Bol som nedavno s riaditelom jedneho velkeho elektroobchodu. A ked sme isli okolo TV, tak som nieco pozeral a hovorim, ze ten Panasonic, to ma najlepsi panel? Tak mi hovori, ze Panasonic zaspal dobu, ze ma sice 100Hz panel co kopa ludi pozaduje, ale to maju aj ine znacky. Tak som sa pytal, ze co by si on kupil a povedal, ze rozhodne Hisense. Ze Hisense je cinska znacka, ktora je top dlhe roky v Cine, ale presadila za posledne roky dost aj v USA a zacina aj u nas. Ze sa da povedat, ze u nich je zaklad 4K, wifi, smart, proste vsadzaju na toto a ze maju aj dobre ceny. Maju aj fabriku v Cesku, kde ich robia a ze Hisense si kedysi kupovalo panel od neviem koho, tusim LG?!, ale ze uz maju svoje a oni prave dodavaju inym znackam, napriklad luxusnej znacke Loewe Bild (nikdy som o takej znacke nepocul, ale Google ano). Ze Samsung ma aj dobre a zle telky, to iste Panasonic, ale ze Hisense tomu kraluje. Nasiel som si dake recenzie na Hisense a dost to vychvalili. Mali to tiez svoje muchy, ale ked som si pozeral ceny, tak tam patril Hisense k tym lacnejsim.
Co Ryan, vies sa dako fundovate k tomu vyjadrit? Nebol som v tej predajni za ucelom kupit TV, ani poradit sa, spytal som sa cisto len tak medzi recou.
Co Ryan, vies sa dako fundovate k tomu vyjadrit? Nebol som v tej predajni za ucelom kupit TV, ani poradit sa, spytal som sa cisto len tak medzi recou.
Dobrá otázka. Ja stále rozmýšľam kt. TV kúpiť do tých 1600€ (pôjdem do toho po vianociach). Rozhodujem sa medzi Samsung UE65MU7002 alebo SONY 65XE8596 . Obrazovo sa mi zdali podobné - Sony dokonca krajší, na tom Passengers traileri čo na ňom beží v NAY mal fajn kontrast a čiernu, no Samsung zasa krajšie farby, ale to je zrejme len o nastavení. Čo poviete vy? Ešte by ma ale zaujímalo čo sú posledné dve číslice v označení Samsung TV? Lebo v Planeu majú UE65MU7072 - asi len farba? Lebo ešte je aj 42 na konci, ten som ale nevidel.
-
Ryan Giggs
VIP
MU7 ma trochu lepsie HDR ako Sony, to by mohlo zavazit.
Tie modely 72/42 su "exkluzivne" pre rozne elektro retazce. Lisia sa mierne vybavou a dizajnom, nic co malo zavazit pri pripadnom doplatku.
heker:
Hisense panely len kompletuje, samotne matrice nevyraba. A robi to len pre seba, rozhodne nedodava inym. A v nepodstatnych cislach, nie v kazdom modeli je panel komletovany Hisenseom. Naopak, sam od inych nakupuje, vo vacsine modelov je iny panel. Este donedavna nakupoval hlavne u Sharpu. Pretoze sam vyraba TV pod znackou Sharp pre americky trh (aj tam su niektore modely s Hisense panelom).
Hisense sa skor ani presadit nemohol, televizory pod vlastnou znackou vyraba len posledne 3-4 roky. Preto je to u verejnosti neznama firma. TV vyraba ale velmi dlho, donedavna len pre inych vyrobcov (klasika OEM), resp. pod inymi znackami ktore kupili.
Inak su to dobre televizory (aj chladnicky), bezproblemov konkurencieschopne s TV preflaknutych znaciek. Plus je aj zaruka 3 roky. V niektorych kategoriach ma modely s aktualne najlepsim pomerom cena/vykon. Rozhodne sa ale neda pausalizovat ze je to vzdy najlepsia kupa a ine nie. To je hlupost. Uz len z toho titulu, ze napr. 100 Hz panel maju len v top modeli, a o schodik nizsie, ale len v jednej uhlopriecke. Kdezto ostatni maju aj v lacnejsich modeloch. Takisto tvrdenie, ze "Panasonic zaspal dobu". Naopak, Panasonic je jeden z lidrov trhu, ale sustredi sa najma na highend. Napr. ich oled EZ1000 je aktualne s naskokom najlepsi TV na trhu.
Inak podobne ako Hisense je na tom aj iny cinsky gigant TCL. Tiez sa pomaly zacina presadzovat aj pod vlastnou znackou tu v EU. Inak vyraba aj Thomsony.
Tie modely 72/42 su "exkluzivne" pre rozne elektro retazce. Lisia sa mierne vybavou a dizajnom, nic co malo zavazit pri pripadnom doplatku.
Ano su 2 , ale ten UHD neratam, to v tejto uhlopriecke nema zmysel. Ten ES513 ma ale udajne IPS (co je ale v 40" neobvykle, tak za to ruku do ohna nedam), co teda nie je najlepsie riesenie. Aj napriek tvojej iracionalnej antipatii je najlepsi tv v tejto kategorii UE43M5502/5602/5572/5672 od Samsungu. Je lacnejsi ako Sony a ma vacsiu uhlopriecku.martinez13 napísal:Ten Panasonic som spomenul, že by bola najlepšia voľba, ale nebránim sa aj druhým návrhom /teda okrem samsungu/
heker:
Hisense panely len kompletuje, samotne matrice nevyraba. A robi to len pre seba, rozhodne nedodava inym. A v nepodstatnych cislach, nie v kazdom modeli je panel komletovany Hisenseom. Naopak, sam od inych nakupuje, vo vacsine modelov je iny panel. Este donedavna nakupoval hlavne u Sharpu. Pretoze sam vyraba TV pod znackou Sharp pre americky trh (aj tam su niektore modely s Hisense panelom).
Hisense sa skor ani presadit nemohol, televizory pod vlastnou znackou vyraba len posledne 3-4 roky. Preto je to u verejnosti neznama firma. TV vyraba ale velmi dlho, donedavna len pre inych vyrobcov (klasika OEM), resp. pod inymi znackami ktore kupili.
Inak su to dobre televizory (aj chladnicky), bezproblemov konkurencieschopne s TV preflaknutych znaciek. Plus je aj zaruka 3 roky. V niektorych kategoriach ma modely s aktualne najlepsim pomerom cena/vykon. Rozhodne sa ale neda pausalizovat ze je to vzdy najlepsia kupa a ine nie. To je hlupost. Uz len z toho titulu, ze napr. 100 Hz panel maju len v top modeli, a o schodik nizsie, ale len v jednej uhlopriecke. Kdezto ostatni maju aj v lacnejsich modeloch. Takisto tvrdenie, ze "Panasonic zaspal dobu". Naopak, Panasonic je jeden z lidrov trhu, ale sustredi sa najma na highend. Napr. ich oled EZ1000 je aktualne s naskokom najlepsi TV na trhu.
Inak podobne ako Hisense je na tom aj iny cinsky gigant TCL. Tiez sa pomaly zacina presadzovat aj pod vlastnou znackou tu v EU. Inak vyraba aj Thomsony.