Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
to naozaj chces, aby som spisal vsetky konspiracne teorie na, ktore sa veri, ktore aj tak vychadzaju z toho, ze par zidovskych rodin ovlada svet a preto robit to ci ono?
takze kvoli viere v lavicove idealy, na jar minuleho roku volili LSNS hlavne prvovolici?
takze kvoli viere v lavicove idealy, na jar minuleho roku volili LSNS hlavne prvovolici?
Myslím, že predmetom prieskumu neboli konšpiračné teórie, aj keď viem, že ochrana Bielej rasy je pre teba kvalitatívne to isté.
To vekové rozmedzie je trochu širšie ako len prvovoliči a taktiež sa tam hovorí (zatiaľ) o rozpoltenosti. Ako si môžeš všimnúť tu post2290119.html#p2290119 iná mládež si udeľuje ceny za tzv. Antifa festivaly, ktoré musíš uznať, s chránením Bielej rasy nemajú nič spoločné..
To vekové rozmedzie je trochu širšie ako len prvovoliči a taktiež sa tam hovorí (zatiaľ) o rozpoltenosti. Ako si môžeš všimnúť tu post2290119.html#p2290119 iná mládež si udeľuje ceny za tzv. Antifa festivaly, ktoré musíš uznať, s chránením Bielej rasy nemajú nič spoločné..
ano, ale ohrozenie bielej rasy je predmetom konspiracnej teorie. tak isto ako genocida europskeho obyvatelstva na Zapade Europy a v Severnej Amerike.
mohli pre uplnost zdokumnetovat kolko ludi v tej ankete hlasovalo a ako to hlasovanie vyzeralo. lebo ked daky bulvarny web upozornil, ze Adela Banasova ma blizko ku konspiracnym teoriam, tak Rostas zdielal, ze vacsina ludi je podporuje. realne asi 20 tisic, s tym, ze hlas sa dal opakovat. detto "priskumy" na podobnych weboch, ci bude Kotleba premier uz v roku 2016. tiez tam veselo vyhraval.
mohli pre uplnost zdokumnetovat kolko ludi v tej ankete hlasovalo a ako to hlasovanie vyzeralo. lebo ked daky bulvarny web upozornil, ze Adela Banasova ma blizko ku konspiracnym teoriam, tak Rostas zdielal, ze vacsina ludi je podporuje. realne asi 20 tisic, s tym, ze hlas sa dal opakovat. detto "priskumy" na podobnych weboch, ci bude Kotleba premier uz v roku 2016. tiez tam veselo vyhraval.
Masový import a migrácia neeurópanov do krajín Bielych ľudí je hrozbou, radikálne stúpajúcou hlavne z dlhodobého hľadiska. To, že pre teba nie, som už písal..
K tomu prieskumu, http://www.ivo.sk/8205/sk/aktuality/mla ... extremizmu
K tomu prieskumu, http://www.ivo.sk/8205/sk/aktuality/mla ... extremizmu
Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
milion osob v unii s pol miliardou ludi je problem len v hlavach konspiracnych teoretikov.
a tu nastava sranda. 3 roky placu fasici, ze prichadzaju len muzi, ze su to bojovnici a teraz nastal strach, ze tito muzi prerodia Europanov. ak pri znasileneni Europanky pride ku oplodneniu, tak si nechceny plod moze nechat zobrat, ak nepouzila tabletku "po" hned po utoku.
takze genocida sa nedeje, lebo pritomnost osoby narodenej na inom kontinente nesplna ani jeden z bodov podla OSN.
a tu nastava sranda. 3 roky placu fasici, ze prichadzaju len muzi, ze su to bojovnici a teraz nastal strach, ze tito muzi prerodia Europanov. ak pri znasileneni Europanky pride ku oplodneniu, tak si nechceny plod moze nechat zobrat, ak nepouzila tabletku "po" hned po utoku.
takze genocida sa nedeje, lebo pritomnost osoby narodenej na inom kontinente nesplna ani jeden z bodov podla OSN.
Liberáli a multikulturalisti vždy hovoria o „zdieľaní zodpovednosti“, ako keby imigrácia bola týmto veľkým bremenom. Pamätajte, pochádza to od tých istých ľudí, ktorí vždy tvrdia, že POTREBUJEME imigráciu a otvorené hranice, aby sme prežili a zachovali samých seba. Vytvára to prácu/pracovnú silu a posilňuje našu ekonomiku a všetko ostatné. To je aspoň to, čo vždy počúvame.
Keby to bola pravda, nebojovali by krajiny ako Poľsko a Maďarsko za svoj podiel na tomto nádhernom zdroji a neboli by ochotné otvoriť svoje hranice a investovať miliardy na rôzne integračné projekty, aby žali výhody?
Nikdy nepočujeme o tom, že by naši lídri nútili iné krajiny prijímať akúkoľvek ropu alebo zlato. Predstavte si to. „Máme tu priveľa ropy! Taktiež si musíte nejakú zobrať, máme viacej, než dokážeme zvládnuť!“. To sa nikdy nestane, pretože na rozdiel od neustálej imigrácie z tretieho sveta sú ropa a zlato skutočné zdroje, ktoré akceptuje a chce každá krajina.
Keby imigrácia z tretieho sveta bola takým zdrojom, potom by sa ostatné členské štáty EÚ nesťažovali, že jej majú priveľa, ani by sa deportácia nepovažovala za niečo zlé či negatívne, keďže by postúpila hodnotné zdroje tretiemu svetu, kde sú najpotrebnejšie.
https://www.protiprudu.org/zdielana-zodpovednost/
Asi si myslel milión ročne, keďže ne-európanov sú už v Európe desiatky miliónov..jackb napísal:milion osob v unii s pol miliardou ludi je problem len v hlavach konspiracnych teoretikov.
Neviem kto sú "fasici", ale problém sa neobmedzuje na pohlavie alebo vek imigrantov. K tvojmu "riešeniu" situácie potratmi sa asi nemá cenu vyjadrovať.a tu nastava sranda. 3 roky placu fasici, ze prichadzaju len muzi, ze su to bojovnici a teraz nastal strach, ze tito muzi prerodia Europanov. ak pri znasileneni Europanky pride ku oplodneniu, tak si nechceny plod moze nechat zobrat, ak nepouzila tabletku "po" hned po utoku.
Dobrý článok k téme: https://www.protiprudu.org/zamerna-genocida-europskych-narodov/
Nie. Ja myslim milion utecencov v Nemecku.
Nic na prope nie je dobre. Je to prabludweb. Vsetko co som z neho kedysi cital sa ukazalo okolo ciste lzi.
Nic na prope nie je dobre. Je to prabludweb. Vsetko co som z neho kedysi cital sa ukazalo okolo ciste lzi.
V tom prípade by som podotkol, že Nemecko nemá pol miliardy obyvateľov.jackb napísal:Nie. Ja myslim milion utecencov v Nemecku.
jackb napísal:Nic na prope nie je dobre. Je to prabludweb. Vsetko co som z neho kedysi cital sa ukazalo okolo ciste lzi.
//autoeditácia príspevku (13 Dec 2017, 0:11)
Tragédiou našich ľudí je, že časť z nich má vymyté mozgy ako na videu nižšie a zároveň relatívne postavenie autority.
ale no taaak. vy fasunci placete, ze ten milion ludi narazovo prijatych do Nemecka rozvrati polmiliardovu EU. maximalne v tom zmysle, ze si na tom vy prihrievate polievocku.
aj vtedy tam boli preklady knih a clankov. nie sme pred 500 rokmi, kedy je nemyslitelne vydat knihu o lubovolnej hluposti. a s prekladmi z dielne zabacieho ludu tiez mame skusenosti: na video osoby hovoria nieco uplne ine, ako zabacie titulky. co neplati na to dielo, ktore si ponukol teraz, ale nepozname ziadny kontext takze je uplne irelevantne.
ten francuzsky pan relativne vydal knihu o pan-europanizme. nie je prave to plan von Coudenhove-Kalergiho?
aj vtedy tam boli preklady knih a clankov. nie sme pred 500 rokmi, kedy je nemyslitelne vydat knihu o lubovolnej hluposti. a s prekladmi z dielne zabacieho ludu tiez mame skusenosti: na video osoby hovoria nieco uplne ine, ako zabacie titulky. co neplati na to dielo, ktore si ponukol teraz, ale nepozname ziadny kontext takze je uplne irelevantne.
ten francuzsky pan relativne vydal knihu o pan-europanizme. nie je prave to plan von Coudenhove-Kalergiho?
Rozvrátené sú lokálne komunity a oblasti, ktoré sú najviac zasiahnuté. Aj keď sa tváriš že to je naopak, tvoj level empatie je skôr na bode mrazu.jackb napísal:ale no taaak. vy fasunci placete, ze ten milion ludi narazovo prijatych do Nemecka rozvrati polmiliardovu EU. maximalne v tom zmysle, ze si na tom vy prihrievate polievocku.
To by ma zaujímalo v čom by ti ho ten "chýbajúci" kontext zrelevantnil.jackb napísal:ale nepozname ziadny kontext takze je uplne irelevantne.
Potom by bol pre teba prijateľný?jackb napísal:ten francuzsky pan relativne vydal knihu o pan-europanizme. nie je prave to plan von Coudenhove-Kalergiho?
na ten enormný nárast kriminality si už zabudol?jackb napísal:ten milion ludi narazovo prijatych do Nemecka rozvrati polmiliardovu EU.
beardi, nezabudol. kriminalita v Nemecku narastla enormne, ale neide o rozvrat statu ani o genocidu Nemcov.
dovol mi primenut, ze kym zacali utecenci pachat kriminalitu, vacsina videi o nej boli recyklaty bitiek fanusikov futbalu, alebo pred krcmami. len s lzivym nazvom, aby to sedelo do konceptu.
narazas na Molenbeek v Bruseli ako jedinu potvrdenu no-go zonu v celej zapadnej Europe, aj ked tvrdis, ze su ich tisice?-AA- napísal:Rozvrátené sú lokálne komunity a oblasti, ktoré sú najviac zasiahnuté.
snazi sa to byt tajnym videom z procesu na personalnom. ale moze to byt ucelove dielo zabiakov, ale skutocnej extremne pravicovej strany, ktora si hlada palicu na svojich odporcov.-AA- napísal:To by ma zaujímalo v čom by ti ho ten "chýbajúci" kontext zrelevantnil.
dovol mi primenut, ze kym zacali utecenci pachat kriminalitu, vacsina videi o nej boli recyklaty bitiek fanusikov futbalu, alebo pred krcmami. len s lzivym nazvom, aby to sedelo do konceptu.
nie. fasunci a zabiaci ale na internetoch placu, ako im prave von Coudenhove-Kalergiho plan ma strasne skodit. tak by som si trufol povedat, ze by sa k podobnym konceptom mali starat odmietavo.-AA- napísal:Potom by bol pre teba prijateľný?
to bol len vysek, reagoval som na to, co som citovaljackb napísal:beardi, nezabudol. kriminalita v Nemecku narastla nenormne, ale neide o rozvrat statu ani o genocidu Nemcov.
chces policajne statistiky alebo stacia weby?jackb napísal:narazas na Molenbeek v Bruseli ako jedinu potvrdenu no-go zonu v celej zapadnej Europe, aj ked tvrdis, ze su ich tisice?
nie je to, samozrejme ani rovzvrat a genocida Europanov.
adresy si prosim. kde ist, aby som videl lokalitu totalne rozvratenu, lebo tam neziju Europania. ale nech je to uz zo vsetkym: saria, stinanie zabludivsich nemoslimskych turistov, vsetky zeny od 12 rokov v burkach, vypalene kina, galerie a fotolaby (lebo zhovovat podobizen cloveka clovekom je haram), kostoly prerobene na mesity a bicovanie tych, ktori prisli na jednu z piatich gymnastik denne neskoro...
ved mi rozumies. take no-go zony ako sa o nich na internetoch place.
adresy si prosim. kde ist, aby som videl lokalitu totalne rozvratenu, lebo tam neziju Europania. ale nech je to uz zo vsetkym: saria, stinanie zabludivsich nemoslimskych turistov, vsetky zeny od 12 rokov v burkach, vypalene kina, galerie a fotolaby (lebo zhovovat podobizen cloveka clovekom je haram), kostoly prerobene na mesity a bicovanie tych, ktori prisli na jednu z piatich gymnastik denne neskoro...
ved mi rozumies. take no-go zony ako sa o nich na internetoch place.
Chápem, že ty si pod genocídou nevieš predstaviť nič iné ako sú plynové komory, ale fakt, že počet bielych za posledných 50 rokov rapidne klesol v porovnaní s inými rasami tieto tvoje tvrdenia celkom vyvracia.jackb napísal:beardi, nezabudol. kriminalita v Nemecku narastla enormne, ale neide o rozvrat statu ani o genocidu Nemcov.
Fayeho a Kalergiho diela sú v metapolitkckych otázkach a konceptoch usporiadania Europy uplne odlišné.jackb napísal:nie. fasunci a zabiaci ale na internetoch placu, ako im prave von Coudenhove-Kalergiho plan ma strasne skodit. tak by som si trufol povedat, ze by sa k podobnym konceptom mali starat odmietavo.
Tvoja trufalosť je len dôsledkom toho, že tejto problematike nechápeš a od Fayeho si prečítal maximalne tak nadpis (ale mudrovať o tom čo by sme my alebo tvojí oponenti mali robiť to vieš najlepšie), alebo sa len zúfalo snažiš nejak zdiskretitovať názory ktoré ti nevoňajú.
A inak okrem toho som si všímol aj tvoje pokrytectvo, jak svojích oponentov hadžeš do jedneho vreca pod pojami, "žabací ľud", "kotleby", "konvičkári" a podobné pejoratíva, kde všeci v tvojích očiach musíme zdielať proruskosť, panslavizmus, kresťanstvo, alternatívna medicína a najnovšie plochosť zeme. Vysvetli mi prečo keď prečítaš niekde na fb status nejakého prežratého, potetovaného, primitívneho adolescenta symatizujúceho s ĽSNS alebo inou alternativou ideš robiť to isté proti čomu tak usilovne brojiš...?
ano, trikrat denne zapalujem sviecky pri domacom oltariku s fotkou plynovych komor v Srebrenicikali520 napísal:Chápem, že ty si pod genocídou nevieš predstaviť nič iné ako sú plynové komory, ale fakt, že počet bielych za posledných 50 rokov rapidne klesol v porovnaní s inými rasami tieto tvoje tvrdenia celkom vyvracia.
pokles natality nie je genocida ani rozvrat spolocnosti. je to pokles natality. nic viac a nic menej.
moji oponenti ma maju za lavicaka, slnieckara, amerikanofila, neomarxistu, bratislavskeho kaviarnika a ineho clena skupiny urcenej na "optimalizaciu". takze "zabaci lud" je velmi mierne pejorativum.kali520 napísal:A inak okrem toho som si všímol aj tvoje pokrytectvo, jak svojích oponentov hadžeš do jedneho vreca pod pojami, "žabací ľud", "kotleby", "konvičkári" a podobné pejoratíva, kde všeci v tvojích očiach musíme zdielať proruskosť, panslavizmus, kresťanstvo, alternatívna medicína a najnovšie plochosť zeme. Vysvetli mi prečo keď prečítaš niekde na fb status nejakého prežratého, potetovaného, primitívneho adolescenta symatizujúceho s ĽSNS alebo inou alternativou ideš robiť to isté proti čomu tak usilovne brojiš...
pytas sa preco? spaja vas "medialna alternativa". ta kde je zem plocha, vakciny "sposobuju autenticke deti", zle pocasie sposobuje HAARP, oblacnost su chemtail a vsetko to zastresuju Mudrci zo sionu, lebo je to ich plan. takze ked tu ty, alebo ludia na tvojej strane zdielate videa ludi z miestnej "pobocky" americkej Alt-right, archiv internetoveho radia, ktoreho pocuvanost je zalozena na obhajovani hoaxov, "internetovej televizie", ktora siri nezmysly, alebo casopisu, ktoreho vydavatel chodi zobrat do Moskvy; prepokladam, ze sa stotoznujete s tymito myslienkami.
UK alebo v Europe?jackb napísal:adresy si prosim
zacnime s UK, nech si nemusim brat dovolenku
Dôsledky poklesu natality sa dajú klasifikovať ako:pokles natality nie je genocida ani rozvrat spolocnosti. je to pokles natality. nic viac a nic menej.
c) úmyselné uvedenie ktorejkoľvek národnej, rasovej, etnickej, alebo náboženskej skupiny do takých ekonomckých a sociálnych životných podmienok, ktoré vedú k jej čiastočnému, alebo úplnému fyzickému zničeniu (vitanie migrantov a Merkelovej politika otvorených hranic)
d) opatrenia na zabránenie rodenia detí skupiny (ekonomický a finančný stav dostáva niektorých ľudí do situacie kedy si nemôžu dovoliť mať deti).
Inak povedané hadžeš do jedného vreca... Pokrytec.prepokladam, ze sa stotoznujete s tymito myslienkami.
ok, tak chod podat trestko na kazdeho Europana, ktory ma menej ako dve deti, lebo podla tvojho nazoru tak pacha genocidu Europanov
ak teda nesuhlasis napriklad s plochou Zemou, cisticom bazenov proti rakovine, alebo HAARPom, preco si sa voci tomu nevyjadril?
ak teda nesuhlasis napriklad s plochou Zemou, cisticom bazenov proti rakovine, alebo HAARPom, preco si sa voci tomu nevyjadril?