Ahojte,
riešim kúpu nového monitora. Problém je však že vybraté monitory majú iba HDMI a DisplaPort. V základovke mám HDMI obsadené televízorom a mám volné VGA a DVI. Je možne VGA/DVI cez nejaku šikovnu a lacnu redukciu spolahlivo prenášať na HDMI/DP?
Pri akej kombinácii by bola najmenšia strata na kvalite? Prípadne ako to riešiť?
OK, dííky moc
A možno len tak pre info, ktorý z týchto by sa oplatil? Nebuide 27"/28" príliš vela? Často ide aj o prácu s nejakými dokumentami, aj s fotkami, občas video,... A aj weby - prehliadanie, tvorba,...
Rozpočet okolo 200€
Ok, vďaka moc. Hej, TN je trošku horší v niektorých veciach. Je prípadne nejaký monitor v kvalite toho dellu za podobnu cenu ešte? Prípadne s vacsou uhlopriečkou ako 24"?
Nedavno kupoval kamarata 27-palcov so 4K rozlisenim, ze na AutoCad. Ale je velmi sklamany, pretoze ikonky su strasne male. Dal za displej nieco cez 400 eur a v tomto pripade by mu bol lepsi skor 2K displej, mozno by mu postacil aj FullHD. Ak to chce clovek na hry, tak musi rozmyslat aj na grafikou, ktoru ma, pretoze na GTX 1060 si clovek moc nezahra pri 4K.
4K na 27" som necakal, ze bude az take drobnucke. Pozera sa na to fajn, vidiet tam vysoke PPI, ale je to zrejme viac na skodu ako na uzitok. Mozno nejaky AutoCad 2018 uz prinasa moznost zvacsit ikonky a text prave pri takychto rozliseniach, nieco starsie je tu: https://knowledge.autodesk.com/support/ ... igger.html Lenze to nie je len o AutoCade, su tam aj ine programy - ZWCad, SketchUp atd...