skuste mi pomoct vyriesit moju dilemu bez ohladu na nejaky moralny vztahovy aspekt veci...
Mam dievca, ktore : malo psychicke problemy, bol som s nou a teraz som oficialne s nou a nehcem jej povedat ze s nou koncim lebo by si nejako ublizila... chcem pockat nech tie jej problemy trochu prejdu a potom jej to neskor v miernejsej forme poviem...
A mam dievca ktore: este niesme spolu je to v takej pociatocnej faze vztahu, zatial to ani nie je vztah...
a problem je v tom, ze ta druha chce moj facebook a pridat si ma medzi priatelov... OTAZKA na vas chalani je co by ste robili v mojej situaci.. obidve su extremne ziarlive...
na FB nemam vela svojich fotiek ani podobne ze som vo vztahu etc... ale myslim ze by stacil raz nejaky blby koment like a nejak by to prasklo proste..
ako si mam tu druhu pridat tak aby na to ta prva nijaym sposobom neprisla ?
Rozmyslal som aj nad tym ze si vytvorim FB klon a tam si pridam tu druhu ale to sa mi zda dost napadne...
Prosim nerozoberajte vernost a moralne hladisko to uz ja viem ako najlepsie je a kedy chcem v tom prvom vztahu povedat ofiaicalne ze koncime , skuste mi len poradit ako to spravit s FB aby ho mohli mat nejakym sposobom obidve a aby o sebe nevedeli.
DIk.