HBO GO vrátenie peňazí

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HBO GO vrátenie peňazí

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Ide o to že som mal na skúšku aktivovaný HBO GO zdarma na mesiac. Po vyskúšaní toho zla som sa rozhodol, že si to nepredĺžim spomenul som si na to v deň keď malo končiť free obdobie. Lenže platbu mi strhli automaticky o deň skôr, keby boli taký šikovní vo s vývojom tej aplikácie..
Napísal som im teda, že či sa dajú vrátiť peniaze. Niečo podobné som mal s Amazonom, do 5 minút to bolo vybavené cez support. U nich to však vraj nie je možné bohužiaľ. Dá sa to riešiť podobne ako s produktom v eshope, vrátiť do 14 dní?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: HBO GO vrátenie peňazí

Príspevok od používateľa hojko »

Predpokladam, ze si si to objednal cez net, resp. telefonicky. Cize od toho dna bezi 14-dnova lehota. Kedze prebehol uz mesiac, tak uz smola. Ale poslal by som im mail s tym, ze ti to stiahli o den skor. Ak nevratia peniaze alebo neodpisu, tak sa obrat na SOI v tejto veci. Predpokladam, ze to HBO GO ti aktivovali v deň ked si ho klikol cez net alebo objednal telefonicky. A teda prvy den uz pocitali ten den, ktory ti ho spustili, resp. doslo k objednavke. Preto si spocitaj, ze kedy bolo 14 dni. Ak ti skutocne stiahli peniaze o den skor, tak im najskor napis a ked nie, tak podaj podnet na SOI, priloz tam dokazy (ako prebehla objednavka, pripadne doklad o objednavke, doklad o tom kedy ti stiahli platbu atd...).
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

1. bezplatný mesiac sa začal 17.11., ktorý mal byť do 17.12., platbu však už strhli 17.12. - myslel som 14 dní od tohto dátumu, neviem či sa ako objednávka počíta len úplný začiatok alebo zakaždým, keď sa obnovuje predplatné..
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

No neviem, ak sa ti bezplatny mesiac zacal 17.11, povedal by som ze si to mal do 16.12. a ak strhli platbu 17.12, tak si to presvihol o jeden den a zacal uz dalsi mesiac.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Súhlasím s STomkom. Väčšinou sú takéto ponuky na 30 dní zadarmo a posledný deň teda uplynul 16.12., nie až 17.12.

V tomto prípade HBO nepochybilo, bohužiaľ musíš akceptovať, že si to zrušenie nestihol ty.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Vraví sa že za hlúposť sa platí.
Mesiac zdarma ti skončil 16.12
Ze bola tvoja predstava 17.12 je tvoj problém.
Neviem prečo chceš uplatniť lehotu 14 od dňa platby, keď k uzatvoreniu zmluvy došlo 17.11 a mal si dosť času službu skúšať a prípadne zrušiť...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Urcite 16.12. bol posledny den. Ani pausal na mobil nemas od 8.11. do 8.12., novy by kedy zacal, az potom 9.12.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

:D
to obdobie som si nevymyslel, v accounte bolo písané, že trvá do 17.12. a na supporte mi povedali to isté, že nové začína od 18.12. ale platbu strhávajú o deň skôr, zrejme kvôli tej dobe kým prejde transakcia..to v pohode akceptujem
mne išlo primárne o ten prístup, keď niečo nepoužívaš tak logicky požiadaš o vrátenie peňazí a ak to neni na konci plateného obdobie ale ešte v ten deň, tak by s tým podľa mňa nemal byť problém...
Samozrejme som si vedomý toho, že v prvom rade je moja chyba, že som si neustriehol to obdobie. Na druhú stranu, nepamätám si, že by som niekde dával súhlas k tomu, aby mi boli automaticky strhávané peniaze, možno áno, nepamätám si.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

urcite si daval ked si pridaval kartu
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Prečo si to nezrušil hneď po 1.dni?
Ten mesiac zadarmo by ti ponechali a k 16.12. by si to mal zrušené automaticky
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak ono keby to funguje tak to využívam, celkom fajn obsah tam je. Ale skúšal som to stále spojazdniť na telke, aktualizoval aplikáciu, preinštalovával ale nepomáhalo. Tak som to ďalej využíval cez mobil shareovaním obrazovky alebo cez PC, ale lenivý som stále prepájať HDMI kábel, neni to skrátka pohodlné. Nevedel som, že sa to tak dá, myslel som, že to skončí skôr.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nevedel nevidel necital
nabuduce si das pozor pri tychto sluzbach
Napísať odpoveď