Ešteže je tu heker, ktorý nás dá do laty, že?
A téma nie je až taká zlá, lízli sa tu aftermarket riešenia 1080Tičky, lízlo sa tu OC, lízli sa tu údaje výrobcov na margo frekvencií (s odhliadnutím na fakt, že GPUB3 z toho robí naozaj len irelevantnú hodnotu), lízla sa tu unikátna 4-ročná záruka na kartu (toto som inak nevedel a je to pecka, no aj tak...osobne by som nemohol, nedalo by mi...hlavne, keď viem, že by som to musel registrovať a kartu by som aj tak po 2 rokoch predával),...
Takže jedna vec som ja (hrdina, master sveta a života na Zemi, boh, diktátor, delič, kunštábl), druhá exot ale výhoda je, že takto sa tu preberú rôzne fakty a niekto z toho môže byť o trošku múdrejší pri potenciálnom budúcom výbere.
Ala, všade hľadám niečo dobré.
Ty si riadny chudák. To, čo napísal Heker o tom, že tomu druhému závidíš tú 1080TI, tak to bude fakt. Ale tak čo čakať od takého chmula ako si ty.
A akože WTF? To sme deti v škole? Ty vole, dávajte si pozor na také vyjadrenia. Jedna vec je sa naťahovať a argumentovať jeden proti druhému ale druhá vec je toto. To je pre mňa urážka - ty anonym, snažíš sa mi povedať, že nemám na to peniaze? Alebo? Mne je absolútne jedno, kto čo má a prajem každému to, čo má (či je to vec alebo úspech alebo neviem čo), i keď by to bol trebárs nejaký skorumpovaný politik. Nabudúce si daj radšej svoju mínusku a buď sa aj podpíš, aby sme si to vyjasnili alebo sa radšej zdrž komentára úplne.