Pomale USB 3.1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomale USB 3.1

Príspevok od používateľa dekarbon »

Zdravim.
potreboval by som pomoct pri nájdení príčiny porblému prečo mi tak exdtremne pomaly zapisuje USB 3.1 klúč - Sandisk Extreme Go 3.1.
Keď je naformátovaný v NTFS tak sekvenčný zápis má do 20 mega za sekundu.Pri exFAt je to do 40 mega za sekundu.či kopírujem z platňového SATA HDD alebo z rýchleho SSD je absolutne jedno.
Rýchlosť je vždy taká akú som uviedol.V PC mám nainštalovaný Intel USB 3.0 extensible driver takže všetko by malo chodiť normálne ale nechodí.
Používam Win 7 Home 64bit ale windowsom to podla mňa neexistuje aby bolo lebo čo soms adočítal o tomto probléme aj na iných fórach tak skušali aj iné OS ale furt slabé výsledky na to čo by ten USB kluč mal zvládať.

Konfigurácia môjho PC neni vôbec slabá: CPU - Intel Core [email protected]
RAM - 2x 4Gb Kingston HyperX Beast 2400Mhz DDR3
SSD - Kingston Fury 128GB SATA 3 500 MB/s Write a 500 MB/s Read

pri tejto zostave neexistuje aby klúč dával tak slabé výsledky keď výrobca udáva 200 read a 150 write
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Pomale USB 3.1

Príspevok od používateľa 4040 »

Skús test ,cez CrystalDiskMark 6.
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomale USB 3.1

Príspevok od používateľa dekarbon »

To som skusal a rovnake hodnoty,dokonca som skusal aj nainstalovat najaktualnejsie drivre zo stranky vyrobcu dosky a furt to iste.Ale čo pozerám veľa luďom sa objavil tento problem.ak by ste mali nejaké nápady budem rad lebo neviem čo stým a reinštalovať celý win 7 sa mi kvoli tomu fakt nechce

//autoeditácia príspevku (26 Dec 2017, 22:27)
nikto nič? žiadne napady?
Napísať odpoveď