Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
V meste (zapchy) mam teraz 6.8, okresky 5.8-5.9.
Ta 1.6 je dobra volba, navyse so zlavami co teraz maju. Ak mas zaujem tak urcite chod cim skor spravit rezervaciu, predavaju sa totiz viac ako velmi dobre
Motor je jednoduchy, prerabka na LPG je v pohode. HB ma myslim mensi priestor na rezervu, ale mal by mat dvojite dno, takze sa tam zmesti dost velka nadrz.
Motor je jednoduchy, prerabka na LPG je v pohode. HB ma myslim mensi priestor na rezervu, ale mal by mat dvojite dno, takze sa tam zmesti dost velka nadrz.
Koľko máš zhruba najazdené km? Spotreba celkom pekná, ja sa na Corolle momentálne pohybujem na úurovni 7,5L/100km (kombinovane - mesto + okresky)..icefiresr napísal:V meste (zapchy) mam teraz 6.8, okresky 5.8-5.9.
65 tisic km.
TSI ma samozrejme priamy vstrek, ako drviva vacsina turbomotorov. Pripadne tie najnovsie maju myslim aj kombinaciu priamy/nepriamy.Kok napísal:TSI pokial viem nema priamy vstrek. Skor si to mylis s preplnovanim, kedze tsi je turbom preplnovany benzin. Atmosfera je bez preplnovania, cize laicky povedane je menej zlozity na udrzbu kedze nema turbo/kompresor, ale taktiez nedosahuje taky vykon a ma o cosi horsiu spotrebu.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Seruste, potreboval by som radu, nasi by chceli kupit nejake auto, urcite benzin (maly najazd, vacsinou mesto), nejaky hatch, Cenovo do 5000€
-
Duressae
Light Star
//posledný príspevok sa necituje!
Ford Focus 2009 1.6i 77kW Spolahlive male auticko a este aj splna co potrebujes ale pockaj si na nazor inych mna ajtak tu minuskuju za kazdu vec
Ford Focus 2009 1.6i 77kW Spolahlive male auticko a este aj splna co potrebujes ale pockaj si na nazor inych mna ajtak tu minuskuju za kazdu vec
1.6i motory su OK pri nizsom najazde. Od 200 000km sa pravidelne objavuju kusy s enormnou spotrebou oleja a je nutna generalka.
1.6i Ti-VCT maju zase nachylnu mechaniku na casovani ventilov, meni sa pri vymene rozvodov a nie je najlacnejsia ale zase ziadna neumnosna palka naviac, plati to co pri klasickej 1.6.
1.6i Ti-VCT maju zase nachylnu mechaniku na casovani ventilov, meni sa pri vymene rozvodov a nie je najlacnejsia ale zase ziadna neumnosna palka naviac, plati to co pri klasickej 1.6.
Ahojte,
neviete nahodou ci zajtra budu otvorene nejake servisy ?
Ideme pozriet jedno auto,tak nahodou ak bude treba ho hodit na zdvihak.
A este, ci nahodou neviete o nejakej dobre vypracovanej kupnej zmluve,
pre pripad ze sa bude auto brat.
Dik
neviete nahodou ci zajtra budu otvorene nejake servisy ?
Ideme pozriet jedno auto,tak nahodou ak bude treba ho hodit na zdvihak.
A este, ci nahodou neviete o nejakej dobre vypracovanej kupnej zmluve,
pre pripad ze sa bude auto brat.
Dik
-
guess.whoo
Redeemer
vela stastia s tym servisom, pochybujem ze bude nejaky otvoreny prave v okoli obhliadky
kupnu zmluvu je jedno aky vzor pouzijes. hlavne je spisat tam vsetko na com ste sa dohodli, ake ma auto chyby a pod.
kupnu zmluvu je jedno aky vzor pouzijes. hlavne je spisat tam vsetko na com ste sa dohodli, ake ma auto chyby a pod.
zhanam nejake dobre auto do 3000€, auto by malo byt spolahlive nakolko s nim chcem vycestovat do anglicka
Hypotetická otázka: Ak by ste mali kúpiť čo najlacnejšie auto, tak aby spoľahlivo zvládlo 5000 km a/alebo mesiac jazdenia, čo by ste vybrali?
Hádam, že na značke a type až tak nebude záležať, skôr na skutočnom stave auta. Niečo ľahko opraviteľné a s množstvom ND je určite výhodou.
Hádam, že na značke a type až tak nebude záležať, skôr na skutočnom stave auta. Niečo ľahko opraviteľné a s množstvom ND je určite výhodou.
-
guess.whoo
Redeemer
na neznamom aute za 3000 by som sa na taku dlhu cestu nepustal..ked tak astra h diesel, octavia/passat 1.9
ci ho chces teraz kupit a o par mesiacov ist?
/steju - velmi vagny popis poziadaviek
ci ho chces teraz kupit a o par mesiacov ist?
/steju - velmi vagny popis poziadaviek
4 sedadlá, klimatizácia výhodou, cena tak do 800, čím menej tým lepšie. kúpiteľné na Slovensku. to sú všetky požiadavky 
-
guess.whoo
Redeemer
felda, polo, punto..tam to mas uz viacmenej jedno..zalezi iba na stave
-
phatres1994
Star
Ahojte, rad by som si zadovazil auticko v priebehu nasledujuceho mesiaca. Rozpocet by bol nejakych 15 000 max 16 000 s prihlasenim a poplatkami. Preferujem kombik z dovodu prakticnosti a naftu. Osobne sa obzeram po A4 Avant B8 idealne Sline. Co som si pozeral, tak by to mala byt bud 105 alebo 130kw verzia od roku 2012 hore. Je tu niekto kto by ma vedel od toho odhovorit, alebo je to fajn kupa? Nove auto nechcem a nebranim sa ani dovezenym.
A nebude lepsie si auto prenajat? Na mesiac ta to vyjde 400-500 eur a budes mat moderne bezpecne auto aj s poistenim.Steju napísal:4 sedadlá, klimatizácia výhodou, cena tak do 800, čím menej tým lepšie. kúpiteľné na Slovensku. to sú všetky požiadavky
To ma napadlo, podľa internetov to ale nepôjde, keďže ide o jednosmernú cestu, navyše na iný kontinent. Okrem toho, kde by v tom bola tá sranda 
Plánujete teda ísť niekam do Afriky/Ázie, pocestovať, potom tam nechať auto a letieť naspäť? Výlet zaujímavý, akurát ma napadlo, ako to chcete riešiť s odhlásením auta? Zahodíte značky a potom ho nahlásite ako kradnuté? 
Inak by som volil asi nejakú Feldu, keďže tá by sa mala dať kúpiť nejaká aj za 600€ a zvyšných 200€ môžete dať do preventívneho servisu pred cestou.
Inak by som volil asi nejakú Feldu, keďže tá by sa mala dať kúpiť nejaká aj za 600€ a zvyšných 200€ môžete dať do preventívneho servisu pred cestou.
Hej taký je plán, ten koniec ešte domyslený nemáme
tiež myslím, že felda bude fajn