Problem s Mining pc
Problem s Mining pc
Zdravim, mam tu jeden problemik
Po zlozeni pc nemozem rozchodit obraz na monitore, ci uz mam kabel pichnuty na grafickej karte alebo v doske stale je vysledok ten isty a to cierna obrazovka. Monitor je urcite v poriadku, graficka tiez, obavam sa o dosku, pripadne procesor, mozno RAM? HDD nemam na doske namontovany ale ten by nemal mat ziadny vplyv nato. Zdroj si myslim ze tiez je v poriadku. Po spusteni zdroja grafika sa toci, doska svieti, chladic na procaku sa taktiez toci...
Zostava:
Procak: Intel Celeron G3930
Doska: ASUS PRIME H270-PLUS
Grafika: AMD RX 570
ZDROJ: Fortron Aurum PT 1200
RAm: nejaky samsung 8gb
Za kazdy dotaz, pripadne radu vopred dik
Po zlozeni pc nemozem rozchodit obraz na monitore, ci uz mam kabel pichnuty na grafickej karte alebo v doske stale je vysledok ten isty a to cierna obrazovka. Monitor je urcite v poriadku, graficka tiez, obavam sa o dosku, pripadne procesor, mozno RAM? HDD nemam na doske namontovany ale ten by nemal mat ziadny vplyv nato. Zdroj si myslim ze tiez je v poriadku. Po spusteni zdroja grafika sa toci, doska svieti, chladic na procaku sa taktiez toci...
Zostava:
Procak: Intel Celeron G3930
Doska: ASUS PRIME H270-PLUS
Grafika: AMD RX 570
ZDROJ: Fortron Aurum PT 1200
RAm: nejaky samsung 8gb
Za kazdy dotaz, pripadne radu vopred dik
Re: Problem s Mining pc
Mas dobre zapnute napajanie dosky? Vydava aj zvuk (pipnutia)?
zostavu som po probleme rozlozil a znovu zlozil, napajanie je dobre zapnute... doska nevydava absolutne ziadne zvuky
Zdroj vies v pohode skusit aj iny, resp. tento v inom pc. Horsie to bude s doskou a cpu, tie asi nemas kde skusit. Skus este vybrat graficku kartu.
Zdroj som vyskusal druhy, stale to robi to iste, ci uz s grafickou zapojenou alebo bez... tak to bude asi chybna doska alebo procak, da sa to este nejako realne zistit bez toho aby som to musel odskusat na druhom komponente?
Neda, kedze tebe nic nenabehne. Ako pises, doska alebo procesor. Mozno este zabudnuty 4pin (alebo 4+4pin) napajanie dosky pri chladici procesora.
Konektory su v pohode... mohol by byt problem ze som nedal medzi procesro a jeho vetrak pastu ? i ked to sa mi nezda
A mas zapojeny 4-pinovy speaker, aby si vobec mal moznost pocut pipnitia?
Problem VYRIESENY: vadna ramka, pri prvom skusani som ju asi zle zapojil, tak som nakoniec rad ze to neni ta doska
-
yoggy
Nechcem ti do toho kecat, ale ten zdroj je riadny overkill
(ci uz s cenou alebo W) Inak velastastia s tou doskou ked budes pridavat grafiky. Ja som sa s nou trapil asi 3 dni, kym som to rozbehal a skusenosti pouzivatelov na internete su uplne rovnake. A asi 99% navodov nefungovalo, az pokial som nenarazil na jeden, kludne by som do tej dosky isiel znovu
(isiel by som hned ale na alze je vypredana)
Btw. tiez som mal problem s tou ramkou, skusal som rozne sloty a neslo to. Hlavne vypni fast boot...
Btw. tiez som mal problem s tou ramkou, skusal som rozne sloty a neslo to. Hlavne vypni fast boot...
-
Kenny.sk
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
cauko, páni, prosím vas, vedeli by ste mi pomoct? NH mi nedetekuje druhu GPU? nejake napady? pc je komplet na novo preinstolovany 
Ovladac k chipsetu alebo zle ovladace ku grafike.
-
Kenny.sk
Light Star
vsetko po reinstale windows nainstaloval sam, len ku grafike som doinstalovaval z ich stranky AMD
A to moze byt problem, s tymto to blbne aj u Intelu co mam skusenost. Preto si ovladace ku grafike stiahni zo stranky vyrobcu notebooku. Tam si najdi tvoj notebook, ovladace a pouzi tie.
-
Kenny.sk
Light Star
je to normalne PC
stahoval som original na stranke AMD. ale nič, nejde, v nicehashi ju nedetekuje.len CPU
-
yoggy
Odinstaluj cez DDU najskor a potom nainstaluj nanovo, mas zapojene napajanie gpu? (pcie zo zdroja)
-
Kenny.sk
Light Star
ahoj, uvedene som uz skusal , je zapojena normalne 
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2017, 23:31)
vyriesene
musel som pouzit starsie ovladace pre GPU
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2017, 23:31)
vyriesene