no name USB kľúč
-
Daniel9911
Professional
no name USB kľúč
Ahojte, kamošovi mám zálohovať dáta z HDD a priniesol mi na zálohu no name USB kľúč s kapacitou 512 GB (isto to má z alie alebo podobného obchodu)
presne toto https://www.finebijou.com/512gb-usb-fla ... lack-en-gb
a začal som s kopírovaním dát cca 120 GB po dokončení som dal bezpečne odstrániť hardware aj vyhodilo, že môžem bezpčene odobrať, po znovu zapojení USB bolo prázdne. Má to cenu začať od znova kopírovať alebo sa nato mám vykašľať a povedať mu nech mi prinesie normálný USB kľúč alebo ext. disk?
presne toto https://www.finebijou.com/512gb-usb-fla ... lack-en-gb
a začal som s kopírovaním dát cca 120 GB po dokončení som dal bezpečne odstrániť hardware aj vyhodilo, že môžem bezpčene odobrať, po znovu zapojení USB bolo prázdne. Má to cenu začať od znova kopírovať alebo sa nato mám vykašľať a povedať mu nech mi prinesie normálný USB kľúč alebo ext. disk?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: no name USB kľúč
Ja by som to na to USB nedaval, nemyslim si, ze v tej cene to ma 512GB. Moze sa tak tvarit, ale v skutocnosti to bude tak 32GB USB. Cize pride akurat tak o data. Nech urcite prinesie externy disk.
Tieto čínske nezmysly nemá ani cenu skúšať. Kamošovi môžeš dať dobrú radu a povedať mu, nech ho radšej rovno zahodí do koša, ak nechce prísť o dáta, ktoré sa tam ešte niekedy v budúcnosti bude snažiť kopírovať.
-
Daniel9911
Professional
aj ja si to tak myslím veď bolo utrpenie 6 hodín môjho života už asi nikto nevráti.
-
Ryan Giggs
VIP
Ved si to otvor v nejakom programe na testovanie diskov (je ich kopa), ukaze ti realnu kapacitu. Aj rychlost zapisu mozes otestovat. Hoci len tak zo zvedavosti, co to je zac.
-
Daniel9911
Professional
testoval som to v h2testw a ukázalo že namiesto 512 GB to ma len 15 GB takže za 20 dolárov sa to určite oplatilo
ked 16 GB kluč kupiš u nas za 8 euro a to USB 3.0 a nie USB 2.0
-
Ryan Giggs
VIP
Tak je to v prvom rade pekna kľučenka. Tak to treba brať. 
este dufaj ze tam cinan nepridal nejaky trojan ci keylogger 
-
Daniel9911
Professional
neboj idem robiť dnes clean install windowsu
Mám s tým tiež podobnú skúsenosť. Myslím si, že USB z Číny by nemal kupovať nik. Sú to šmejdy. A kamarád nech ho zahodí do prvého koša. Tie nervy pri tom kľúči za 20 dolárov nestoja.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak zalezi co za kluc. Zas napisat ze nekupovat z Ciny, ze su to smejdy je mimo. Taketo pausalizovanie je nezmysel.
-
Daniel9911
Professional
ak má človek takúto zlú skúsenosť, tak určite nabudúce takéto veci objednávať nebude hlavne ak objednal hneď dva kusy napr. ako môj kamoš to je 40 euro vyhodených do koša. Číny som mal aj prehrávač videii ktorý sa prepojoval cez cinch a moc toho nevydržal a stále mrzol. USB flash disky by som radšej kupoval u nás predsa len to nie je už taká drahá záležitosť.
Dalej mas ale z ciny urcite telefon, televizor, radio, laptop, oblecenie a mnoho ineho a urcite to nie je take tragicke.
= ano, v cine sa daju nakupit vazne odpady ale aj kvalitne produkty, len treba vediet co kupovat (google, recenzie, feedbacky, znacka...)
= ano, v cine sa daju nakupit vazne odpady ale aj kvalitne produkty, len treba vediet co kupovat (google, recenzie, feedbacky, znacka...)