Kúpa Kávovaru
Re: Kúpa Kávovaru
@stoporko
mal som páku, káva dobrá ale potom ma ten rituál prestal baviť.
tiež som si dal rozpočet 300eur, mám doma a môžem odporučiť tento: Delonghi ECAM 22.110B. Vieš si aj mlieko dobre napeniť a hlavne nezaberá toľko miesta ako by sa zdalo.
mal som páku, káva dobrá ale potom ma ten rituál prestal baviť.
tiež som si dal rozpočet 300eur, mám doma a môžem odporučiť tento: Delonghi ECAM 22.110B. Vieš si aj mlieko dobre napeniť a hlavne nezaberá toľko miesta ako by sa zdalo.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Takže po dlhom čítaní na Prima Cafe (to fórum som radšej nemal vidieť, mohol som ušetriť, blažená nevedomosť
) som už snáď našiel favorita: http://www.lelitespresso.sk/e-shop/espr ... r-pl-41-em
Škoda, že nová verzia Gaggie Classic (Classic Plus) je tak domršená, inak by som vzal tú. A dať 500€+ za Rancilio Silvia mi už na domáce použitie príde trocha cez čiaru
Nejaké postrehy, resp. prečo ten Lelit nebrať? (áno, nemá PID, no ten sa dá neskôr dorobiť)
Škoda, že nová verzia Gaggie Classic (Classic Plus) je tak domršená, inak by som vzal tú. A dať 500€+ za Rancilio Silvia mi už na domáce použitie príde trocha cez čiaru
Nejaké postrehy, resp. prečo ten Lelit nebrať? (áno, nemá PID, no ten sa dá neskôr dorobiť)
Veruze aj ja som "bohuzial vdaka bohu" podobne dopadol kvoli tomu foru
Ale u nas su na poctive kavovary (Silvia je len startovacia ciara) uvalene vysokohorske prirazky preto sa oplati popozerat za hranice. Napr tu. Sorry za pripadneho cerva do hlavy
.
Ale ten lelit je tiez dobry. Len si nejak nespomenul mlynec. Bez neho, resp s nejakou improvizacnou nahradou ti bude lelit na nic.
Ale ten lelit je tiez dobry. Len si nejak nespomenul mlynec. Bez neho, resp s nejakou improvizacnou nahradou ti bude lelit na nic.
-
Arkaz
Addict
Pani a ked tak pozeram ze su aj taketo profi pakove kavovary existuje aj daky lepsi vyrobca automatu ? ci pri automate stacia klasiky ako delonghi, jura a pod ... stale nad tym vaham no myslim ze s tou pakou ma to dlho bavit nebude 
Jura urcite nieje klasika. Je to mercedes medzi kavovarmi. Ale tam sa nedoplatis.
-
Arkaz
Addict
tak ja pozeram tie repasovane tam su ceny dobre. novy isto je pre mna prezitok.
-
Stoporko
VIP
Wladas: radšej som ho rovno objednal aby som nakoniec neskončil s kavovarom za 800e
Mlynček bude asi Gaggia mdf. V Cafepointe má lámali na dáke ascaso za podobnú cenu, tak neviem.
Mlynček bude asi Gaggia mdf. V Cafepointe má lámali na dáke ascaso za podobnú cenu, tak neviem.
To ascaso je myslim lepsie.
Zdravím, viete mi poradiť plnoautomtický kávovar aj s nádobkou na mlieko na caffelatte atď. do 800 € ? Čo tento? https://www.nivona-eshop.sk/e-shop/espr ... a-nicr-680
Nie ze by bola Nivona zla znacka ale ja by som siel radsej do Saeco, konkretne modelova rada Royal. To je kavovar na 15r.
Obe sú lepšie ako Delongi? Lebo ešte sa mi pozdáva https://www.hej.sk/espresso-delonghi-el ... ele-nerez/ . BTW ktorý presme Saeco Royal myslíš? Vieš mi poslať link? Dúfam, že nie tento https://kavovary-espressa-cajniky.heure ... offee-bar/ 
-
Arkaz
Addict
tie saeco royal su mozno dobre kavovary ale dizajn grcat. nedal by som si to do kuchyne 
Kúpa Kávovaru
Doma mam tento a uplna spokojnost [emoji3]
https://www.hej.sk/espresso-delonghi-au ... trieborne/
A dnes sme kupovali do roboty delonghi ecam 3000b a zatial prvotne dojmy su tiez kladne [emoji3] za 280€ celkom tiche a obstojny dizajn uvidime ked pobezi cca mesiac s poctom 30-40kav denne
https://www.hej.sk/espresso-delonghi-au ... trieborne/
A dnes sme kupovali do roboty delonghi ecam 3000b a zatial prvotne dojmy su tiez kladne [emoji3] za 280€ celkom tiche a obstojny dizajn uvidime ked pobezi cca mesiac s poctom 30-40kav denne
Chalani, vedeli by ste mi odporucit nieco do 500 eur? Mam od marca novy byt a chcem si tam nainstalovat nejaky pekny kavovar. Ak je nieco pouzitelne aj lacnejsie, tak kludne moze byt. Dikes
-
Stoporko
VIP
Slayter: za seba odporúčam ten Lelit. K tomu buď ese pôdy (ak sa ti nechce hrať s mlyncekom) alebo lepší mlyn. A samozrejme poriadnu čerstvo prazenu kávu. Lelit vyjde na cca 360e. A na začiatok vydržis aj bez mlyna. Ja mám Gaggia mdf (cca 180€). Spolu lehce nad 500€ no opakujem, na začiatok sa dá aj mlyna. A nezabudni, že hoooodne ušetríš, lebo ti už nebude chutiť káva z kaviarne 
To si do toho celkom rychlo spadol 
-
Stoporko
VIP
Wladas: ja som s kávičkovaním koketoval už na výške, takze čo to som už mal naštudované. No normálny kávovar som si nadelil až teraz.
ešte musím poriešiť tamper, knockbox a konvičku na mlieko pre návštevy. Len neviem či tamper 57 alebo 57,5mm.
-
Arkaz
Addict
Tak dnes som vymenil Delonghi Esam 3500 Magnifica za Delonghi Ecam 45.760. Snad som spravil dobre
Inak kolko kav zvladne taky kavovar spravit ? 1-2 tisic kav ? alebo to je len zabehnuty ?
ved 1000 kav to nie je ani rok
-
Arkaz
Addict
hej neuvedomil som si to pokial mi sused nepovedal ze v praci robia denne cca 80 kav v office
lebo tento co som kupil je zo zruseneho kanclu a na nabehane 3000kav tak som sa bal ci neni zodraty uz
ale kamos ma rovnaky ma ho 3 alebo 4 roky a ma 2900 kav a to nejsu velky kavickari tak asi to bude OK