Čo vám vadí na fore?
Re: Čo vám vadí na fore?
raz sa mi stalo, ze som hladal latinsky vyraz pre vyboceny palec, potom sa mi to zobrazovalo este asi 2 mesiace...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
hughito: To nie je chyba fora, reklamy sa beru podla toho co divas, podla cookies, ktore su ulozene. Daj si v prehliadaci zobrazit cookies a vymazas si cookies pre Google, tym zmazes aj hladane vyrazy a bude ti zobrazovat ine reklamy. Ak nevies ako spravovat cookies, mozes skusit pouzit CCleaner.
-
yoggy
Pokial je prihlaseny google uctom, tak mu vymazanie cookies nepomoze
-
hojko
Site Admin
Tak sa daju upravit nastavenia reklam a historie v zariadeniach s prihlasenym Google uctom: https://adssettings.google.com/authenticated a tiez tu: https://myactivity.google.com/myactivit ... _campaign=
Díky.
Zas až tak mi to nevadí, mne šlo o to, či to náhodou nemá v kompetencii hojko. Ak to je takto ako píšete, tak je. samozrejme, všetko v poriadku. 
-
hojko
Site Admin
Nemam to v kompetencii. Kompetencie su akurat u teba v PC ulozene, resp. na ucte od Googlu.
Chápem. Každopádne, tá "adresnosť" je dosť neadresná. Oveľa viac funguje prepojenie napr. FB a google, ale to je už na inú tému.
Pochybujem, že "nazi shop" si platí reklamu u Google, len ma trochu prekvapuje, že ako veľký anti-kapitalista si ju neblokuje.javatar napísal:Byt tebou tak este aj na to klikam ako divy. Google bude mat zle informacie (ochrana sukromia), hojko dostane za tvoje kliky nejake centiky a nazi shop to bude musiet zacvakat. Win-win-win!
Veľmi vtipné. Mal som problémy s prehliadačom a dočasne som vypustil Adblock, čiže užíval som si kapitalistické reklamy.
-
javatar
Hardcore addict
Ak google adwords zobrazuje reklamu na ten shop tak niekto musel zaplatit googlu aby sa to tam objavilo-AA- napísal:Pochybujem, že "nazi shop" si platí reklamu u Google, len ma trochu prekvapuje, že ako veľký anti-kapitalista si ju neblokuje.
Prosím o zrušenie mojej karmy a počtu príspevkov, neprajem si aby ma tu niekto hádzal do nejákeho koša správnych a nesprávnych ľudí. To že som alkoholik viem a nepotrebujem vidieť grafické znázornenie. Celkovo je to taký polorasistický spôsob separovania ľudí, alebo čo tým chcete dosiahnuť, aby niekto hodnotil určitých ľudí? Podľa toho sa budeme správať, koľko má pozitívnej či negatívnej karmy?
Karma sa neda zrusis, zbytocne tu places.
Je to technický problém alebo morálny?heker napísal:Karma sa neda zrusis, zbytocne tu places.
Technicky. Ani nie tak problem ako zauzivany system.
Teda demokracia na technickej úrovni zlyhala, alebo je to len nejáky oblbovák pre mladších. Niečo ako počet like čo dáš, za rôzne hlúposti.heker napísal:Technicky. Ani nie tak problem ako zauzivany system.
Čo z toho ľudia majú, ak nie peniaze?
dobry pocit
Hlasky z karmy budu zase az koncom januara?
-
hojko
Site Admin
Napriklad 
Dosť neskoro,... Lenivý admini alebo ako to chápať???
-
Grim
Darca
Hej, nechce sa im robiť.