Anonymné odosielanie zasielky
-
GoldenEdge
Amateur
Dobrý deň , da sa odosielať balik plne anonymne ? ak si na pošte založim PO box tak pošta vie že je to môj PObox, nie ? je možné to nejak obísť , aby som neuviedol svoje údaje ? ak my budú chcieť vrátiť balik tak ho nechcem. jednoduho chcem byť aj pre prijemcu aj pre poštu anonymný
-
GoldenEdge
Amateur
Re: Anonymné odosielanie zasielky
ďakujem, ten topic som videl ale tam sa pýta na niečo iné , ja sa chcem dozvedieť či je možné to odoslať aj tak aby som bol anonymný aj pre poštlu a za žiadných okolnosti by nevedeli kto ten balik poslal . da sa to nejak maskovať ? alebo napisať tam ako odosielatel neexistujúcu firmu ? alebo niečo podobné ? ďakujem
-
GoldenEdge
Amateur
ďik , ale zrejme sme sa nepochopili , ja nechcem aby pošta vôbec vedela komu ju vratit . ja ju chcem iba odoslať . "nekontrolujú občianky" to znamena že si tam môžem vymyslieť meno napr "Fero Zahorný" ? dik 
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2017, 15:37)
ešte ma napadla 1 vec . viete čo sú také oranžoé schránky v BA ? tie fungujú ako ? iba tam hodim obalku ? kolko môže max bkbu važiť taký balik ? akú hrúbku a dlžkú môže mať ? alebo tam môžem narvať šetko čo sa tam vojde ? treba si to nejak zregistorvať ?
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2017, 15:37)
ešte ma napadla 1 vec . viete čo sú také oranžoé schránky v BA ? tie fungujú ako ? iba tam hodim obalku ? kolko môže max bkbu važiť taký balik ? akú hrúbku a dlžkú môže mať ? alebo tam môžem narvať šetko čo sa tam vojde ? treba si to nejak zregistorvať ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsak sa pozri od koho su tie oraznove schranky, zavolaj tej firme a popytaj sa na informacie co sa pytas tu. Teoreticky je to zasielkovna.sk a tam je to poskytovane pre eshopy a nie pre niekoho kto sa boji uviest svoje meno na zasielku.
-
GoldenEdge
Amateur
aha ďakujem , ja som si myslel že tie oranžové schránky sú od pošty , nevedel som že je to externa firma , na strake je to popisované iba ako výdajné miesto kde sa da tovar vyzdvihnúť , ale myslite že ja ako teoretický predajca môžem posielať zásielky mimo SR a prijemca si to vyzdvihne na pošte . ja som to googlil na wiki a tam sa piše "poštova schranka" tak som si myslel že je to od pošty
Posta ma sluzbu Balikomat.
jopGoldenEdge napísal:ďik , ale zrejme sme sa nepochopili , ja nechcem aby pošta vôbec vedela komu ju vratit . ja ju chcem iba odoslať . "nekontrolujú občianky" to znamena že si tam môžem vymyslieť meno napr "Fero Zahorný" ? dik
-
GoldenEdge
Amateur
aha super dik . idem im napisaťheker napísal:Posta ma sluzbu Balikomat.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2017, 17:40)
dik , ale radšej to skúsim cez balikomat , a budem použivat fake menabeardie napísal:jop
Chces niekomu poslat svoje hovno v baliku? Alebo o co ti ide?
-
GoldenEdge
Amateur
nie
to nie . to je jedno čo .
Ked chce nieco posielat aby to nebolo mozne vratit tak to velmi koser nebude ... zase si asi niekto mysli ze bude oje*ovat ludi ktori mu zaplatia a on im posle nekaku hlupost ...
A este je aj natolko blby ze si to nevie zistit sam ...
Lock
A este je aj natolko blby ze si to nevie zistit sam ...
Lock