Plne anonymný VPN server

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
GoldenEdge
Amateur
Amateur

Plne anonymný VPN server

Príspevok od používateľa GoldenEdge »

Dobrý deň prajem , aký odporúčate plne anonymný VPN server bez logov ? ale absolutne bez logov a v zemi ktorej nevydajú nikomu osobné informacie o klientovi , alebo také VPN kde sa registruje iba cez nickname a plati sa bitcoinom alebo cez interneetové penaženky . nevedel som či túto temu mam priradiť do hladam alebo sem , tak som to šupol sem
jimmy_xp
King
King

Re: Plne anonymný VPN server

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

IVPN, Mullvad, Trust.zone...
GoldenEdge
Amateur
Amateur

Aha , o tých som nepočul . v akom sú štate ako spoločnosť ? da za zaregistovať bez osobných a fakturačných údajov ? čo hovorite na vanishIP alebo nort VPN?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Ty mas pokazeny prehliadac a nevies si najst kde sidla, kto ich prevadzkuje a dalsie info? Je jedno kde sidlia, taky Google odmieta vydavat udaje aj v USA, aj v Irsku, hoci dostali na to sudny prikaz. Apple bol na tom rovnako - odmietol odomknut iPhone napriklad utocnika pri terorizme.
GoldenEdge
Amateur
Amateur

len lepšie je to mať tam kde nemusia zo zakona nikomu nič vydať , tušim v švajčiarsku alebo tak, niesom si presne istý .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja zase pochybujem ze taku sluzbu najdes a ak najdes, tak ti nemusi pomoct, ak bude moznost platby len cez kreditnu kartu. S tym vydavanim udajov si to zrejme myslis s bankami, vymena nejakych informacii normalne funguje len na zaklade Schengenskeho informacneho systemu (Schengensky dohovor). Ak by tvoj cin bol trestnym cinom aj vo Svajciarsku, tak funguje justicna a trestna spolupraca medzi Svajciarskom.

Co sa tyka bank, tak od roku 2018 konci uz aj to spominane bankove tajomnstvo a krytie uctov vo Svajciarsku: http://www.teraz.sk/ekonomika/eu-svajci ... lanok.html

V roku 2012 som v jednej teme pisal o krajinach bez dosahu EU a Interpolu, bolo to len par krajin na svete, tu je ten zoznam: post1841092.html#p1841092 Za ten cas sa niektore veci mohli uz zmenit, to zarucit neviem. Napriklad taky torrentovy tracker The Pirate Bay sidlil posledne roky niekde v Moldavsku, tusim v Rusku a teraz podla IP je to v USA (hoci hop pri tracerte ukazuje skor na Madarsko). Ak by som si mal volit kde bude server, tak volim nejaku exotiku.
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Anonymne sa cez BTC dá kupit VPN skoro hocikde.
GoldenEdge
Amateur
Amateur

ďakujem vyriešil som to . nekupil som VPN ale nainštalovoal som si Tail , to na moje účely úplne stači :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

myslis Tails? operacny system? a to akoze ako ma nahradit VPN??? ci myslis TOR? ktory je defaultne v Tailsoch? TOR si si mohol nainstalovat aj na windows... operacny system mozes mat aky chces stale budes dohladatelny k svojmu providerovi a potom je to na nom ci o tebe da udaje. a TOR tiez nie je uplne anonymny...

//autoeditácia príspevku (01 Jan 2018, 20:45)
v VPN, mullvad je super, pri registracii nedavas vobec ziadne udaje a pokial ti pride platba BTC malo anonymna (alebo nechces platit 2x tolko za nejake tumblovanie) tak mozes poslat kludne cash v obalke, to by som povazoval za dostatocne anonymne.
GoldenEdge
Amateur
Amateur

Windows zanechava stopy (že vraj) a lepšie je použivať tails (že vraj) , v pripade zabavenie PC informacie vedia vytiahnuť cez Windows ale nie cez Tails , aspoň tak som to čital . super dik za radu skúsim to VPN :)

//autoeditácia príspevku (01 Jan 2018, 21:28)
čo sa týka internet providera tak je taký čo neposkytuje údaje ? pravdepodobne taký orange alebo telecom a UPC poskytujú , kde najdem takého čo logy o web reqestoch nema ?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

s tym providerom som chcel skor povedat ze ziadny operacny system ti nenahradi VPN.
heker
Redeemer
Redeemer

Provider ma zo zakona povinnost 6 mesiacov uchovavat logy a v pripade ziadosti policie/sudu ich vydat. A operatori tk na Slovensku vydavaju.
GoldenEdge
Amateur
Amateur

Aha , asi som našiel riešenie , ale niesom si istý . zaregistrujem si anonymne VPS server a všetko budem robit cez VPS , a VPS provider nebude vedieť kto som . teda klúdne si môžu prezerať môj log u mojeho internet providera lebo data pôjde cez providera ktorý použiva VPS provider . napr sú menej kvalitné ale dostačujúce VPSka od Gamehostings a tie sa dajú zaregistrovať iba cez nick name a nič tam nepožadujú. a pri pripajani na VPS a registrovani VPS použijem samozrejme VPN aby VPS provider nevedel moju IP. ma takato myšlienka potencial čo sa týka bezpečia dat?
heker
Redeemer
Redeemer

Ani, da sa to tymto sposobom. VPN si objednaj z dakej wifi siete v kaviarni. Potom cez VPN mozes uz robit z domu.
GoldenEdge
Amateur
Amateur

super , potešil si ma že to ma zmysel. To je vlastne super , :) lebo nielen že moje pripojenie informacie budú kryté ale budem anonymne ovládať "cudzí" "PC"(a.k.a vps server) a cudzí internet .
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

A ak sa Ťa môžem opýtať, na čo Ti je také zabezpečenie? Však internet Ti bude pomalý ako dial-up
heker
Redeemer
Redeemer

Ak si kupi VPN a bude platit napriklad 10 eur mesacne za sluzbu, tak to pojde dostatocne rychlo. Navyse tu VPN moze pouzit len vtedy ked ju bude potrebovat - mail, pristup na eBay, PayPal, ku kryptomenam, mozno na administraciu svojho webu a dat. Normalne surfovanie bude robit bez VPN.
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Tak som asi zle pochopil, lebo som si myslel, že autor chce zriadiť VPN a potom sa ešte pripájať na TOR.
Napísať odpoveď