Dobrý večer , pišem ohadne anonymného odosielanie zásielok . keď si prenajimam PO box na pošte musim sa preukazovať občianským preukazom ? potrebujem odosielať zásielky tak aby som bol anonymný aj pre poštu aj pre príjemcu , dozvedel som sa že si môžem vymyslieť fiktívne meno . keď sa my podarí prenajať PO box od pošty tak ako mam podať zasielku pod fake menom aby v prípade vrátenia si ma nevedeli sprárovať ako odosielateľa danej zásielky ? takže zoberem zabalený produkt , vložím ho do obálky alebo krabičky nalepím známku a kde mam napísať svoje fake meno + adresu kam to chcem poslať? to mam napisať perom na obalku alebo jak ? . keď si prenajmem PO BOX dostanem klúčik alebo nejaký kod ? pozeral som na stranke pošty ale nemajú tam to info ktoré potrebujem , a moc sa nechcem na pošte pre diskrétnosť vypytovať , teda ak mate niekto skúsenosti tak určite budem rad za odpoveď
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2018, 5:12)
Prepačte , zle som klikol na témy , chcel som kliknúť na volna diskusia , keď tak poprosil by som o preradienie , dik.
PO-BOX na pošte do hlbky
Re: PO-BOX na pošte do hlbky
Ty trpis dakym druhom retardacie, vsak? Na P.O.Box potrebujes podpisat zmluvu a pri podpise davas obciansky preukaz. Jedna tema to uz bola zamknuta, ty si na drzovku zalozis druhu.
Re: PO-BOX na pošte do hlbky
Ked si toto nevies zistit sam, tak sa na cely ten podvod vykasli, lebo ta skor ci neskor chytia.ob3l1x napísal:Ked chce nieco posielat aby to nebolo mozne vratit tak to velmi koser nebude ... zase si asi niekto mysli ze bude oje*ovat ludi ktori mu zaplatia a on im posle nekaku hlupost ...
A este je aj natolko blby ze si to nevie zistit sam ...
Lock