PO-BOX na pošte do hlbky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
GoldenEdge
Amateur
Amateur

PO-BOX na pošte do hlbky

Príspevok od používateľa GoldenEdge »

Dobrý večer , pišem ohadne anonymného odosielanie zásielok . keď si prenajimam PO box na pošte musim sa preukazovať občianským preukazom ? potrebujem odosielať zásielky tak aby som bol anonymný aj pre poštu aj pre príjemcu , dozvedel som sa že si môžem vymyslieť fiktívne meno . keď sa my podarí prenajať PO box od pošty tak ako mam podať zasielku pod fake menom aby v prípade vrátenia si ma nevedeli sprárovať ako odosielateľa danej zásielky ? takže zoberem zabalený produkt , vložím ho do obálky alebo krabičky nalepím známku a kde mam napísať svoje fake meno + adresu kam to chcem poslať? to mam napisať perom na obalku alebo jak ? . keď si prenajmem PO BOX dostanem klúčik alebo nejaký kod ? pozeral som na stranke pošty ale nemajú tam to info ktoré potrebujem , a moc sa nechcem na pošte pre diskrétnosť vypytovať , teda ak mate niekto skúsenosti tak určite budem rad za odpoveď

//autoeditácia príspevku (02 Jan 2018, 5:12)
Prepačte , zle som klikol na témy , chcel som kliknúť na volna diskusia , keď tak poprosil by som o preradienie , dik.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: PO-BOX na pošte do hlbky

Príspevok od používateľa heker »

Ty trpis dakym druhom retardacie, vsak? Na P.O.Box potrebujes podpisat zmluvu a pri podpise davas obciansky preukaz. Jedna tema to uz bola zamknuta, ty si na drzovku zalozis druhu.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: PO-BOX na pošte do hlbky

Príspevok od používateľa Gothar »

ob3l1x napísal:Ked chce nieco posielat aby to nebolo mozne vratit tak to velmi koser nebude ... zase si asi niekto mysli ze bude oje*ovat ludi ktori mu zaplatia a on im posle nekaku hlupost ...
A este je aj natolko blby ze si to nevie zistit sam ...

Lock
Ked si toto nevies zistit sam, tak sa na cely ten podvod vykasli, lebo ta skor ci neskor chytia.
Zamknuté