S@ndman napísal:btw ta 1.3 16V od Suzuki je najsilnejsi seriovy atmosferak
To myslis ako?
Ked si myslel ze najsilnejsia atmosfericka 1.3, tak ta musim sklamat, minimalne ma teraz napada Smart ForFour a Mitsubishi Colt, ktore maju 1.3 s vykonom 70 kW (95 koni)
quasimoto napísal:To myslis ako?
Ked si myslel ze najsilnejsia atmosfericka 1.3, tak ta musim sklamat, minimalne ma teraz napada Smart ForFour a Mitsubishi Colt, ktore maju 1.3 s vykonom 70 kW (95 koni)
S@ndman akoze 190 ? Pre mna bolo to auto v 140 uz take neiste, ze az, trocha bocny vietor a je to v zadku. Podla mna nie je rozhodujuca maximalka ktoru dosiahne auto rozhojdanim sa, ale rychlost pri ktorej je si to auto uplne iste na ceste a dava vodicovi pocit, ze je vsetko v poriadku ...
Je to auto do mesta s velmi dobrym motorom a designom, ale na hentake samovrazedne jazdy prosim len ked sa nemotkam na dialnici aj ja
mishenko napísal:S@ndman akoze 190 ? Pre mna bolo to auto v 140 uz take neiste, ze az, trocha bocny vietor a je to v zadku. Podla mna nie je rozhodujuca maximalka ktoru dosiahne auto rozhojdanim sa, ale rychlost pri ktorej je si to auto uplne iste na ceste a dava vodicovi pocit, ze je vsetko v poriadku ...
Je to auto do mesta s velmi dobrym motorom a designom, ale na hentake samovrazedne jazdy prosim len ked sa nemotkam na dialnici aj ja
To som nesiel ja!Ja som bol na backseat,a soferoval svagor.Ale pravda je ze uz to bolo ku*va nestabilne,priznam sa dost mi lepilo.Skor na nom sprintujeme na 1 letisku celkom ok to ide az na to rozbiehanie,ale na 200m som z toho vyzmykal 105 km/h,co si myslim ze na seriovu 1.3 je slusne.Porovnavali sme Opel Vectru 2.0 a swift a na 400 m a oba dali 140km/h(swift za mokra)
Les napísal:Aha, takze to co som si pozeral ja bol asi nejaky tuning. To auto sa mi velmi paci, ale nezmestil by som sa don...
no ja sa s 186 cm dopredu v pohode zmestim, skusal som aj vzadu a bol som sokovany ze sa mi tam zmestia nohy. Ale potom sa predo mna posadil niekto dalsi, nastavil si normalne sedadlo a ja som sa nevedel ani dostat von
quasimoto napísal:no ja sa s 186 cm dopredu v pohode zmestim, skusal som aj vzadu a bol som sokovany ze sa mi tam zmestia nohy. Ale potom sa predo mna posadil niekto dalsi, nastavil si normalne sedadlo a ja som sa nevedel ani dostat von
Dalsi problem by bol, ze sa sedi velmi nizko, to mi nesedi. Musel by som robit upravy
Kone nie su vsetko chlapi, ani krutak, to by ste mohli vediet
Btw. tu mazdu by som chcel skusit, jedina skoda je, ze tam je Wankel, ktory je sice vykonny, ale ma kratku zivotnost (aj napriek tomu, ze dava Mazda zaruku na vymenu celeho motora do dakej doby) ...
Vcera ma moj znamy zviezol na Peugeote 407. Nastartoval az vnutri, cize som netusil, ci je to benzin alebo diesel... 30 minut sme sli na jedno stretnutie. Az cestou nazad mi povedal, ze je to naftak...
Ved to auto bolo take tiche ako moje... Je to mozne?
Pre expertov: bude sa montovat do 407 aj 2.7 diesel?
Les napísal:Vcera ma moj znamy zviezol na Peugeote 407. Nastartoval az vnutri, cize som netusil, ci je to benzin alebo diesel... 30 minut sme sli na jedno stretnutie. Az cestou nazad mi povedal, ze je to naftak...
Ved to auto bolo take tiche ako moje... Je to mozne?
Pre expertov: bude sa montovat do 407 aj 2.7 diesel?
pokial viem, 2.7 HDi ma byt aj v 407cke, v kupe bude uz od zaciatku. Vraj je to najkultivovanejsi diesel - je aj v Jaguari XJ! Inak zaujimavy moze byt Citroen C6 s tymto motorom, velmi zaujimave auto, malo by patrit k najpohodlnejsim. Mal som moznost skusit len staticky a zatial sa mi velmi paci