Ty vieš všetko, videl všetko, je to jasné.jackb napísal:prisne tajna sprava telke, ktoru nemoze nikomu ukazat... to je Sobotny Vysavac, Dezinformacna vojna, alebo Zjem aj Vlek?
radsej vymyslat spiknutia a zlozitosti, v ktorych su miliony osob, ako si priznat, ze slimaci ziju medzi majoritou a aj tak su kriminalni, alebo ze mlieko v chladnicke nekazia Mudrci zo Sionu, ale priroda.
emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
potrebujem lekarsku pomoc, lebo neverim v konspiracne teorie o spiknuti zahrnajuce miliony osob.
ale mysliet si, ze aj meskanie vlaku sposbili Soros a jeho mimovladky je prejav cisteho psychickeho zdravia.
dobre
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2018, 20:44)
Andi, podla mna mapa hovori jasne - Iranci/Perzania su shija. Azeri detto. Baluči, sunni, maju velku plochu, ale su ich 2% (ine zdroje 6%). Sunni Kurdov na zapade Iranu som spomenul...
ak sa budu tlct, tak len preto, kto chce viac sekularny shija, a kto menej
ale mysliet si, ze aj meskanie vlaku sposbili Soros a jeho mimovladky je prejav cisteho psychickeho zdravia.
dobre
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2018, 20:44)
Andi, podla mna mapa hovori jasne - Iranci/Perzania su shija. Azeri detto. Baluči, sunni, maju velku plochu, ale su ich 2% (ine zdroje 6%). Sunni Kurdov na zapade Iranu som spomenul...
ak sa budu tlct, tak len preto, kto chce viac sekularny shija, a kto menej
Molenbeek je sice jedna zona, ale zije tam vyse 100k obyvatelov, t.j. skoro 10% obyvatelov Bruselu. Svedsko pozna pojem tzv. zranitelnych oblasti, ktore sa potom delia do niekolkych dalsich kategorii. Obzvlast zranitelne oblasti a Rizikove oblasti su v ich deleni to co mozeme nazyvat no go zony, kedze sa vyznacuju systematickym nasilim voci statnym predstavitelom, kriminalitou, extremizmom a pritomnostou paralelnej spolocnosti. Pocet tychto oblasti neustale narasta (v roku 2015 ich bolo 53, teraz uz ich je 61). Vymenovane mas tie oblasti napr. tu:
https://en.wikipedia.org/wiki/Vulnerable_area
https://en.wikipedia.org/wiki/Vulnerable_area
vdaka. pri navsteve Stockholmu pojdem pozret
V Stockholme je najproblemovejsia stvrt Rinkeby, aj na wiki ma stvrt vlastnu stranku kde sa opisuju vyciny miestnych junakov: rioty, vazby na al kajdu a ine teroristicke organizacie, utoky na novinarov, dokonca tam od roka 2014 z bezpecnostnych dovodov nefunguje policajna stanica.
Rinkeby je shit, ale nie je to az take zle. Najhorsia je ta grupa mladych, nemaju co, alkohol sa im nepreda a jedine co vedia vo veku 15 - 20 je marovat sa medzi sebou a alternativne aj s okolim. Akoze pri vybere miesta na zivot v SHTLM je najlepsie celu Kistu preskocit.
Ak je to tá štúdia, o ktorej dnes hovorili aj na RTVS, padlo tam, že domáci Nemci majú tendenciu až dvakrát viac nahlasovať činy migrantov, resp. teda tých, ktorých za migrantov považujú (určujúci faktor bude asi farba pleti).gogo956 napísal:"German study links increased crime rate to migrant arrivals"
http://www.dw.com/en/german-study-links ... a-42006484
Keď už nie je z čoho variť, tak si vymyslíme tendenciu nech sa nám lepšie ohýba realita. 
hej hej, rasisti su tohughito napísal:teda tých, ktorých za migrantov považujú (určujúci faktor bude asi farba pleti).
Celkom by ma zaujimalo ako tato statistika funguje, ale tipujem ze sa bude tykat najma pripadov vandalizmu a inych mensich zlocinov.hughito napísal: Ak je to tá štúdia, o ktorej dnes hovorili aj na RTVS, padlo tam, že domáci Nemci majú tendenciu až dvakrát viac nahlasovať činy migrantov, resp. teda tých, ktorých za migrantov považujú (určujúci faktor bude asi farba pleti).
Na druhu stranu je obrovske kvantum zlocinov ktore spachaju migranti na migrantoch, ktore naopak zostanu nenahlasene.
Slayter, a co Malmö, je to aspon z casti take ako sa prezentuje?
Z casti urcite. Nieco podobne ako v STHLM, je tam tiez par svrti, ktore su izolovane. Su tam obcas issues, napr. mojej ex buchlo v garazi policajne auto minuly tyzden (v dobrej stvrti - http://omni.se/polisbil-sprangd-i-malmo ... t/a/3j9LWA)
Zalezi. Je to nadherne mesto, citim sa tam ovela lepsie ako v Bratislave.
Zalezi. Je to nadherne mesto, citim sa tam ovela lepsie ako v Bratislave.
Počkať počkať.. tunajší odborníci od PC ti to vysvetlia oveľa lepšie, ako to naozaj je. Čo ty o tom môžeš vlastne vedieť, keď tam len priamo žiješ..
emigracia,imigracia
vdaka. v tejto casti Skandinavie chcem ist cez Most z Kodane do Malmö a potom sa prepravit Stockholmu.
kamosky maju cast Kodan, Most, Malmö vyskusanu, ale tu to bolo prezentovane, ze 3 blondiny bud mali z pekla stastie, alebo nevysli z kaviarne v Auparku a kecaju blbosti.
a priprav sa, ze sa dozvies, ze mas klapky na ociach a tazku psychicku poruchu, lebo pravda je to co pisu bluwdweby a bulvare a nie to, co zazivas kazdy den.
este raz vdaka za info.
kamosky maju cast Kodan, Most, Malmö vyskusanu, ale tu to bolo prezentovane, ze 3 blondiny bud mali z pekla stastie, alebo nevysli z kaviarne v Auparku a kecaju blbosti.
a priprav sa, ze sa dozvies, ze mas klapky na ociach a tazku psychicku poruchu, lebo pravda je to co pisu bluwdweby a bulvare a nie to, co zazivas kazdy den.
este raz vdaka za info.
aj z bezpecnostneho hladiska?Slayter napísal:Zalezi. Je to nadherne mesto, citim sa tam ovela lepsie ako v Bratislave.
jackb: uz som to pochopil
V pohode. MLM - STHLM planujes vlakom?
beardie: viacmenej to iste. Zalezi samozrejme na tom kde a co, zeny to maju pravdepodobne o cosi tazsie
beardie: viacmenej to iste. Zalezi samozrejme na tom kde a co, zeny to maju pravdepodobne o cosi tazsie
hej? som nevedel, ze v Bratislave su pravidelne masove znasilnenia, lietaju granaty a vybuchuju policajne auta, asi by som sa tam mohol ist znova pozriet...
Slayter, asi ano. teda ak su dobre vyhlady. ak je to ale ako cez step na Ukrajine, alebo cez Sibir, teda stovky kilometrov tej istej scenerie, tak budem hladat iny sposob prepravy. ale to uz je tu OT.
hej no viesco, ja pravidelne hodim kazdy piatok jeden granatik, zucastnim sa par znasilneni.. taky bezny den.
okrem toho ked som v BA vyrastal, tak sa 100m od nasho domu strielalo casto, vybuchovali tu auta na tyzdennej baze, obcas tu vyhorela restauracia dve
okrem toho ked som v BA vyrastal, tak sa 100m od nasho domu strielalo casto, vybuchovali tu auta na tyzdennej baze, obcas tu vyhorela restauracia dve
ale sweet 90's su uz davno prec