Holiaci strojček
Re: Holiaci strojček
Ja som to vzdy cele rozobral. Nasadenie pruzuny naspat ale da zabrat.
Veď práve, raz som to rozobral na inom strojčeku a museli sme to dávať dvaja, tak ma boleli prsty z toho 
Preto chcem vedieť či to treba robiť, keď v návode to nie je, ani na stránke Philips. Či to náhodou aj neškodí tým čepeliam.
Preto chcem vedieť či to treba robiť, keď v návode to nie je, ani na stránke Philips. Či to náhodou aj neškodí tým čepeliam.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je to nieco ako vazelina, ktora sa silnym prudom vyplavi. K strojceku Braun som to dostal v malej flasticke, k Philipsu nie. Takze to asi nie je potrebne. Oplachuj to ako uznas za vhodne.
-
Stoporko
VIP
Update po vyše roku života s Philips s9111:
Holím sa raz za 2 až tri dni. Planžety stále nemenené. Okolim sa za cca 7 minút vrátane umytia strojčeka. Tvar dráždi minimálne. Za mna plna spokojnosť.
baterka drží. Zistil som, že finálne začervenanie tvare dosť ovplyvňuje aj voda/krém po holení. Takze treba poskusat a nájsť si tu svoju.
Holím sa raz za 2 až tri dni. Planžety stále nemenené. Okolim sa za cca 7 minút vrátane umytia strojčeka. Tvar dráždi minimálne. Za mna plna spokojnosť.
-
Arkaz
Addict
ja mam teraz philips one blade a zatial spokojnost 
-
hojko
Site Admin
Je vobec potrebna voda po holeni alebo krem, ked sa holim strojcekom??? Ja to robim tak, ze sa oholim strojcekom, potom si vycistim tvar pletovou cistiacou vodou, dam sprchu a ked preschnem po sprche (tak 15 min neskor), tak si dam na ruky a tvar pouzijem Niveu, klasicka biela alebo modra Man verzia, ale nie prilis vela. A nemam ziadne zacervenanie. To vsak ale bude urcite zalezat najma od citlivosti pokozky. Kedysi davno tu v teme o holeni s el.strojcekom niekto radil, ze po holeni je najlepsie pouzit tu cistiacu vodu na plet.
Taktiež mám https://www.alza.sk/maxi/philips-onebla ... 847999.htmArkaz napísal:ja mam teraz philips one blade a zatial spokojnost
Je to môj prvý elektrický holiaci strojček, takže nemám s čím porovnať. Ale som veľmi spokojný. Neoholí úplne do hladka, ale nemám podráždenú tvár ako po žiletke.