emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

jackb napísal:javatar napriklad pise, ze v Londyne "no go zony" nie su a v "problemovych stvrtiach" nie je problem si tam dat pivo. ty ale vies z roznych pazdrojov, ze v no go zone plati sharia a za vsetko haram sa podrezavaju hrdla. ale javatar aj ja "mame klapky na ociach".
Ono je pre mňa vždy sranda keď sa stretnú dva postoje voči istým "problematickým štvrtiam" v Brne. Jeden názorový tábor tvrdí, že sú to úžasné a magické štvrte so špecifickou atmosférou, je tam kľud, bezpečno, krásna rustikálna architektúra a bujarý komunitný život a lacné bývanie.
Ja ako rasista v mojej rastistickej sociálnej bubline plnej rasistických kamarátov, rasistických kolegov v práci a rasistických rodinných členov máme iný názor. Prejazd "problémovými štvrťami" je pevne asociovaný so smradom a hlukom v MHD, smradom a hlukom na ulici, sústavne otáčanie sa, či mi nie je v stopách vreckár alebo sústavne vyhýbanie sa rojnici kočiarového sprievodu, ktorý väčšinou zaberie chodník aj kus cesty alebo vyhýbanie sa mládencom, ktorí (asi náhodou) obľubujú fúkanie cigového smradu do xichtu.

http://prigl.cz/brnaci/rozhovor-s-popel ... ancouzska/
https://www.google.cz/maps/@49.2021819, ... 6656?hl=sk

Teraz teda neviem, že či majú pravdu tí, čo sú spokojní s Cejlom, Zábrdovicami, Židenicami alebo ja a moja rasistická soc. bublina.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal:Teraz? A klapky na ociach pri “no-go zonach” v UK boli cim?
kazda krajina to vola inak, pre Anglicko existuje crime map - napr v West Yorkshire alebo Cleveland je riziko byt obetou trestneho cinu asi 2-nasobna oproti Cornwallu

to nie su moje vymysly, ale statistiky britskej policie
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ano. V Glasgow je stvrt, ktora ma najvyssiu kriminalitu v celej UK. Podla rovnakej mapy.
Ale otazke, specialne tu, znie, ci je ta kriminalita spojena s pritomnostou Nebritov, ktorych rodiny su neeuropskeho povodu, alebo nie.
beardie
Redeemer
Redeemer

ved zisti a dodaj statistiky obyvatelstva
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

jackb napísal:No na chalana, ktory napise “niekde som videl, ze daky nemecky politik mal prisne tajny zoznam no-go zon” nenapises nic. To akceptujes, aj ked to je nicim nepodlozenych splech.
V prvom rade to prezentuje ako svoj názor.
Nerobí to čo ty, že chorý výplod svojej gebule vydáva za môj názor.
jackb napísal:ty ale vies z roznych pazdrojov, ze v no go zone plati sharia a za vsetko haram sa podrezavaju hrdla
jackb napísal:Problem s metodikou svedskej statistiky sexualneho nasilia je naopak znamy fakt, ktory priznava aj svedska vlada.
Tipnem si že je to na základe tlaku od ľudí podobných tebe, že je politický a rasovo nekorektné....čokoľvek negatívne v súvislosti s moslimami a migráciou...
Škaredú krivku treba opraviť korektnou metodikou však.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ale ty vyplod svojej chorej gebule mozes predkladat ako moje nazory?
Ze nenavidim Vychodoeuropanov? Alebo teraz, ked nemienis ani premyslat nad svedskou metodikou, ale pripises mi, ze chcem opravovat skaredy graf.
A to o sharii ti z tejto diskusie rad najdem, ak to ako zbabelec needitujes, alebo si tak neurobil.
beardie
Redeemer
Redeemer

ty s tou svedskou metodikou suhlasis?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ze ked Fritzel znasilnuje dceru 10 rokov je to 3650 znasilneni?
Alebo utok bandy hadzikov v parku nie je jeden ale je ich tolko, kolko utocnikov?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ty na otázku reaguješ otázkou. Pozícu držíš tiež tajnú, ako Kali.
beardie
Redeemer
Redeemer

staci odpovedat ano alebo nie, pripadne s vysvetlenim
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

jackb napísal:ak to ako zbabelec needitujes, alebo si tak neurobil.
Editoval som jediný príspevok určený hekerovi, hneď po odoslaní, keď som si rozmyslel formuláciu a vymazal som poslednú vetu. V tej dobe som netušil že behom tých pár minút už na ten príspevok reagovali a následne som bol obvinený, že som príspevok totálne prekopal atď...

Iné príspevky editujem z dôvodu, že som si nevšimol preklep, alebo doplním myšlienku...určite nemením ich význam.

Ak ma za toto označí kaliber ako ty za zbabelca, je to pre mňa česť.

Ale vidím že ty ako pravý hrdina, namiesto priamej odpovede áno/nie odpovedáš otázkou s cieľom viesť debatu opäť iným smerom, úsmevné :)
jackb
Redeemer
Redeemer

tu metodiku, ako som opisal, nepovazujem za spravnu. mozno je to nemoralne voci obetiam, ale jeden Fritzel = jeden pripad a vysetrovanie jedneho pripadu. nie tisicok, aj ked obet a utocnik su vo vsetkych ti isti. takto su cisla neprirodzene nafuknute.
po vlne metoo tiez pravdepodobne stupol pocest zacatych vysetrovani, aj ked mohlo ist o jedneho sefa, ktory rok obtazoval sekretarku. teda opat, 1, nie 300 a viac obtazovani, ktore musia byt vysetrene a policia by mohla byt na uliciach bojovat s granatnikmi a inou havedou.
staci takto?
beardie
Redeemer
Redeemer

data su z rokov 2006 az 2016, netreba konspirovat o tom, co sa mozno niekedy v buducnosti do dat premietne, staci sa venovat aktualnej realite

svedska metodika ma svoj zmysel a nemyslim si, ze by niektore skupiny znevyhodnovala, staci si nedavat klapky pred oci
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja netvrdim, ze znevyhodnuje. Problem je, ze sexualne nasilie moze rast menej vyrazne ako sa zda.
Aj ked, takto to, pravdepodobne, viac odraza skupinove znasilnenia, ktore su megasvinsto.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Títo dobráci migranti, chudáci napadnú a zastavujú kamióny, otvárajú a francúzka polícia sa len pozerá ako v divadle.

beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal:Ja netvrdim, ze znevyhodnuje. Problem je, ze sexualne nasilie moze rast menej vyrazne ako sa zda.
Aj ked, takto to, pravdepodobne, viac odraza skupinove znasilnenia, ktore su megasvinsto.
co myslis tym moze?
data jasne ukazuju, ze rastie vyrazne
jackb
Redeemer
Redeemer

Cesar, ku co mu vedie zdielanie 2.5 rokov starych videi? Nikto uz nesklbe plot a Dzungla bola zrusena. co sledujes vyletmi do archivu? bude aj obrazok z filmu Vlora ako to urobil Kolar?

beardie, rastlo by aj vyrazne aj pri starej metodike?
beardie
Redeemer
Redeemer

neviem, take data neexistuju, lebo niekomu nevyhovovali a zaviedla sa nova metodika

ale nevidim dovod, preco by rovnakym trendom rast nemali

keby bolo v roku 2006 X masovych znasilneni, tak v roku 2016 by ich mohlo byt o 63 % viac, +- 10 %, nevidim dovod, preco by nemalo

znepokojujuci je ten trend a korelacia s importom
jackb
Redeemer
Redeemer

Oprav ma, ak ten graf citam zle, ale najviac vsetkych sexualnych utokov (22k+) bolo zaznamenanych v roku 2014.
Sklbanie plotu, dovoz a ine zacali v lete 2015. Takze ako koreluje sexualne nasilie vo Svedsku s tym, ze Lekari (kto chce nech nahradi vulgarizmom) bez hranic lovili v Stredomori ludi z vody?
Kto to uchylacil pred “migrantskou krizou”, ktora vypukla v Grecku a Taliansku zaciatkom leta 2015?
beardie
Redeemer
Redeemer

lebo oranzovy a sedy stlpik
sweden2.jpg
In 2016, there were 2,320,302 inhabitants of a foreign background (foreign-born and children of international migrants), comprising around 23% of the Swedish population.

a suvisi to aj s tym pamfletom, co postol hughito, resp mnou vyboldovana cast
What also stands out is that almost all the victims of these crimes – especially sex crimes – are also foreign-born. But for a handful of headline-grabbing atrocities, it isn't a case of swarthy men preying on white women, but of Sweden's system turning refugees into victims of crime.
Napísať odpoveď