Google Android OS
Re: Google Android OS
caute, mam note 4, ktory sa cca 3-4 minuty po zapnuti restartne a potom sa restartuje dookola (viac menej uz nenabootuje).
skusal som safe mode, airplane mode, power saving mode (mam pocit ze v ultra power saving mode vydrzi dlhsie, ale ten telefon je nepouzitelny v tomto rezime), deje sa to stale.
vraj by mohol pomoct factory reset (aj ked neviem ked safemode nepomaha), lenze to vymaze vsetky data v tom telefone je 4,5GB fotiek o ktore majitel nechce prist.
fotky su priamo v pamati telefonu, nie je tam ziadna SD karta.
napada niekoho nejaky sposob ako odzalohovat take mnozstvo fotiek? skusal som pripojit k pc a fotky kopirovat, lenze kym sa telefon restartne, tak nestihne ani zacat kopirovat.
este ma napada, akonahle sa dostane do toho bootloopu, tak sa citelne prehrieva miesto tesne nad SD slotom.
skusal som safe mode, airplane mode, power saving mode (mam pocit ze v ultra power saving mode vydrzi dlhsie, ale ten telefon je nepouzitelny v tomto rezime), deje sa to stale.
vraj by mohol pomoct factory reset (aj ked neviem ked safemode nepomaha), lenze to vymaze vsetky data v tom telefone je 4,5GB fotiek o ktore majitel nechce prist.
fotky su priamo v pamati telefonu, nie je tam ziadna SD karta.
napada niekoho nejaky sposob ako odzalohovat take mnozstvo fotiek? skusal som pripojit k pc a fotky kopirovat, lenze kym sa telefon restartne, tak nestihne ani zacat kopirovat.
este ma napada, akonahle sa dostane do toho bootloopu, tak sa citelne prehrieva miesto tesne nad SD slotom.
Tiež som mal Note 4, nepomohlo nič. Takže určite skús factory reset.
google-android-os-t136524.html?start=2900
Fotky by si mohol kopírovať postupne. Mne cez USB ide prenos s telefónom pomaly, tak som to robil cez wifi.
google-android-os-t136524.html?start=2900
Fotky by si mohol kopírovať postupne. Mne cez USB ide prenos s telefónom pomaly, tak som to robil cez wifi.
Čo tak tie fotky zálohovať rovno do cloudu? Tých 4,5GB môžeš dať aj do Google Fotiek v originálnej kvalite. Akurát neviem, ako to bude zálohovať, keď sa ti po 3-4min reštartuje. Asi by bolo rýchlejšie postupne medzi tými reštartmi skopírovať z mobilu na SD kartu.
nakoniec som ho dal do powersaving rezimu a drzal, uspesne som tak skopiroval vsetko co som potreboval odtial.
nasledne som vyskusal factory reset, nepomohlo. asi na piaty restart sa mi konecne podarilo preliezt cez uvodne nastavenia, zial ale vyzera to tak ze teraz uz ani ten powersaving mode nepomaha, po nejakom case ked s nim clovek robi aj tak zamrzne a restartuje sa.
ten telefon je inak ako novy, od kupy na nom bola folia, displej nema skrabanec, dokonca mi k nemu dievca dalo komplet original krabicu (aj s nahradnymi hrotmi do pera
). preto rozmyslam ze by som z ciny objednal novu zakladnu dosku.
ale je to 60 eur a nemam istotu ze to ozaj pomoze (aj ked co ine by to bolo)...
nasledne som vyskusal factory reset, nepomohlo. asi na piaty restart sa mi konecne podarilo preliezt cez uvodne nastavenia, zial ale vyzera to tak ze teraz uz ani ten powersaving mode nepomaha, po nejakom case ked s nim clovek robi aj tak zamrzne a restartuje sa.
ten telefon je inak ako novy, od kupy na nom bola folia, displej nema skrabanec, dokonca mi k nemu dievca dalo komplet original krabicu (aj s nahradnymi hrotmi do pera
ale je to 60 eur a nemam istotu ze to ozaj pomoze (aj ked co ine by to bolo)...
Stiahni si rom pre note4 a skus ju flashnut cez odin. Ak to nepmoze, tak si budes isty, ze je to hw chyba. https://www.sammobile.com/firmwares/gal ... K1/198808/ Dole mas aj navod, len si over, ci ti sedi model.
Neviete, čo môže spôsobovať vybíjané baterky cez noc? Večer som vyberal mobil z nabíjačky s 95% a ráno mal už len 81%. S mobilom som nič nerobil, nemenil žiadne nastavenia, nesťahoval žiadne aplikácie. Ddoteraz cez noc zmizli tak 3%
Samsung Galaxy S7, kúpený cca pred 2 mesiacmi.
Samsung Galaxy S7, kúpený cca pred 2 mesiacmi.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
androidak: Nieco podobne som mal aj ja na Galaxy S7, na dovod som neprisiel, dal som to reklamovat. Vymenili mi celu dosku a potom to prestalo. Podla popisu a fotky bol poskodeny cip a bolo to na tej doske ohorene/skratovane podla fotiek co poslali k tomu. Potom mi nieco podobne zacalo robit opat, ale dost nepravidelne, vybijalo mi to najma pri pouzivani telefonu. Sedel som v lete na stolicke, bavil sa hodinu s mobilom a scuclo mi 40 percent baterie. Nemal som to uz chut riesit, pretoze som si nebol isty, kedze v procesoch som videl, ze Messenger od FB nadmerne vytazuje bateriu. Tak som ho odinstaloval a zacal pouzivat Messenger Lite. Na chvilu bol pokoj a potom zase nieco podobne. Vyriesil som to kupoval Galaxy S8 
Mozem ti povedat co ti povedia v servise, ked zavolas na Galaxy S7 infolinku. Ze si mas telefon zalohovat a spravit hard reset, lebo ze to ako prve spravia aj oni. A ked zavada bude pokracovat aj po novej "instalacii" a nastaveni telefonu, tak vtedy sa hlada pricina a hladaju vadu telefonu - najma chyba dosky. Celkovo reklamacny proces na S7 bol rychly. Objednal som si kuriera zo Samsungu, dosiel ku mne, dal mi nahradnu S7, o tyzden mi dosla sprava/mail o vybaveni reklamacie a ze na dalsi den sa ozve kurier. Na dalsi den doslo auto zo Samsungu, donieslo mi telefon, vratil som ten ich, spojazdil a vsetko okej. Ziadne vybavovanie niekde v predajni ani nic. Oni maju svojich kurierov co jazdial po Slovensku a riesia reklamacie. A to platilo aj pre telefon, ktory som bral v akcii v Orange. Trebalo len kopiu dokladu o kupe a zarucny list.
Mozem ti povedat co ti povedia v servise, ked zavolas na Galaxy S7 infolinku. Ze si mas telefon zalohovat a spravit hard reset, lebo ze to ako prve spravia aj oni. A ked zavada bude pokracovat aj po novej "instalacii" a nastaveni telefonu, tak vtedy sa hlada pricina a hladaju vadu telefonu - najma chyba dosky. Celkovo reklamacny proces na S7 bol rychly. Objednal som si kuriera zo Samsungu, dosiel ku mne, dal mi nahradnu S7, o tyzden mi dosla sprava/mail o vybaveni reklamacie a ze na dalsi den sa ozve kurier. Na dalsi den doslo auto zo Samsungu, donieslo mi telefon, vratil som ten ich, spojazdil a vsetko okej. Ziadne vybavovanie niekde v predajni ani nic. Oni maju svojich kurierov co jazdial po Slovensku a riesia reklamacie. A to platilo aj pre telefon, ktory som bral v akcii v Orange. Trebalo len kopiu dokladu o kupe a zarucny list.
Mobil bol kupovaný v Alze, potom som sa bol pýtať v Samsungu na prípadnú reklamáciu, povedali mi že už to neriešia kuriérmi a náhradným mobilom. Tak neviem teda.
No mne baterka pri používaní mobilu drží dobre, a to ho nešetrím. Toto mi urobil prvýkrát, uvidím ako pôjde ďalej, potom by som urobil hard reset. Však pokiaľ je v záruke je dobre.
No mne baterka pri používaní mobilu drží dobre, a to ho nešetrím. Toto mi urobil prvýkrát, uvidím ako pôjde ďalej, potom by som urobil hard reset. Však pokiaľ je v záruke je dobre.
-
hojko
Site Admin
Aha, tak mozno kurier+nahradny mobil plati uz len pre S8.
Hej, o chvíľu to možno nebude platiť aj preň. Povedali mi že to platí len určitý čas a vždy na vlajkovú loď, čiže keď o chvíľu príde S9, pravdepodobne servis osmičky zrušia.
-
hojko
Site Admin
Ja mam za 60 eur zaplatenu premiovu zaruku na S8 na 1 rok vratane vymeny displeja (tam sa doplaca 40 eur).
Aha, tak to potom hej. Teraz mi napadlo, či sa nemôžu vyhovoriť na baterku, tá má záruku len 6 mesiacov. Aj keď to môže byť napr. softvérová chyba alebo niečo také, ako si spomínal ty.
-
hojko
Site Admin
To sa len uvadza, ze zivotnost je 6 mesiacov. Zivotnost je normalne 24 mesiacov podla zakona. Tu najdes o tom viac:
http://www.uspesne-podnikanie.sk/reklam ... -zivotnost
https://www.mojandroid.sk/reklamacia-po ... ny-1-cast/
Na bateriu maju akysi "battery drain test", takze vedia odmerat jej kapacitu, vykyvy, cas nabijania a ine veci. K reklamacii som dostal komplet protokol (link prisiel na mail) a tam boli testy baterie, vodotesnosti atd..., az som bol prekvapeny, ze co vsetko s telefonom robili a testovali, kym sa vratil ku mne spat. Musim uznat, ze v tomto pripade autorizovanemu stredisku patri uznanie, ze otestovali vsetko mozne behom par dni a vratili mi telefon opraveny.
http://www.uspesne-podnikanie.sk/reklam ... -zivotnost
https://www.mojandroid.sk/reklamacia-po ... ny-1-cast/
Na bateriu maju akysi "battery drain test", takze vedia odmerat jej kapacitu, vykyvy, cas nabijania a ine veci. K reklamacii som dostal komplet protokol (link prisiel na mail) a tam boli testy baterie, vodotesnosti atd..., az som bol prekvapeny, ze co vsetko s telefonom robili a testovali, kym sa vratil ku mne spat. Musim uznat, ze v tomto pripade autorizovanemu stredisku patri uznanie, ze otestovali vsetko mozne behom par dni a vratili mi telefon opraveny.
-
Wishmaster
Medium Professional
Neviete ci sa da nejak zalohovat alebo neviem ako to nazvat cely Google Authenticator?
Myslim ako, ze ked uz tam ma nejake ucty a napr pri factory resete alebo prenasani na novy fon.. aby som nemusel chodit na kazdy ucet, co tam mam zvlast a odoberat a nanovo pridavat 2-step verifikaciu cez Google Authenticator (kedze niekde to ide v pohode a niekde kde uz je zapnuta ta verifikacia, tak bez toho sa uz dalej nepohnem)
Myslim ako, ze ked uz tam ma nejake ucty a napr pri factory resete alebo prenasani na novy fon.. aby som nemusel chodit na kazdy ucet, co tam mam zvlast a odoberat a nanovo pridavat 2-step verifikaciu cez Google Authenticator (kedze niekde to ide v pohode a niekde kde uz je zapnuta ta verifikacia, tak bez toho sa uz dalej nepohnem)
-
ja_som
Star
Na toto Google zatiaľ nemyslel, ak máš root, môžeš to zálohovať pomocou Titanium Backup, bez rootu pomocou Helium (! nefunguje vždy).
Kvôli tomu som ho prestal používať, aj keď mám root, používam Authy, ktorý môžeš mať aj na viacerých zariadeniach a synchronizujú sa. Alebo LastPass Authenticator, ktorý by mal tiež zvládať, čo Authy.
Kvôli tomu som ho prestal používať, aj keď mám root, používam Authy, ktorý môžeš mať aj na viacerých zariadeniach a synchronizujú sa. Alebo LastPass Authenticator, ktorý by mal tiež zvládať, čo Authy.
-
Wishmaster
Medium Professional
No pozeram na webe, ze Authy jev tomto podstatne lepsi. A ani som nevedel, ze sa to da aj cez ine authenticatory.. 
Ľudia, prešiel som na Huawei p20 pro, a mám jeden problém. Keď veľa jazdím autom, tak si nechávam zapnuté Bluetooth, aby sa mi rádio automaticky pri ďalšej jazde sparovalo s mobilom. No po spravovaní sa mi automaticky zapne nejaký pred inštalovaný prehrávač. A nijak raz neviem prísť na to, ako mam nastaviť aby mi pri spravovaní automaticky pokračovalo v hraní Spotify. Android je 8.1. Na predchádzajúcom mobile (Xiaomi Mi Mix, 7...) s tým nebol problém.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Skús vymazať údaje toho prehrávača a znova ho nespúšťaj.
Našiel som v nastavení, predvolené aplikácie. No nemám možnosť vybrať Spotify. Skúšal som hľadať niekde v Bluetooth nastavení, či tam náhodou niečo nebude. Ale nič. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201805 ... d62e09.jpg[/IMG][IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201805 ... b9327b.jpg[/IMG]
-
Supersonic
Light Professional
Nebude náhodou podmienkou nato, aby sa dal nejaký program nastaviť ako defaultny na hudbu, že musí vedieť prehrávať MP3 súbory a atd? Spotify to neumožňuje tak to asi tak nenastavit nepôjde ( môj názor)