Robotický vysávač Xiaomi
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Robotický vysávač Xiaomi
nie. jedine znizit prahy potom to ma zmysel
Znížiť prahy. Alebo zrušiť tak ako som to urobil ja.
Inak by si ten vysávač musel ručne prenášať z izby do izby a to by ťa veľmi rýchlo prestalo baviť.
Včera som vysávač nepoužil. Dnes pozerám že po oslave ostali pri stole klasické omrvinky z čipsov a tyčiniek. Nie veľa, ale okom viditeľné. Pár dní by to počkalo. V strede týždňa by som to možno zneškodnil ručným vysávačom a v sobotu veľké vysávanie.
Keď som pozrel lepšie na zem, videl som kde tu psie chlpy. Opäť by vysávanie počkalo pár dní, kým by sa chlpy nedalo nevidieť.
Ale hovorím si, kým urobím rannú hygienu a pôjdem von, pustím xiaomi.
Kým som k nemu došiel, vzal som zo zeme 3 ponožky, v chodbe posunul topánky aby nezavadzali a byt bol nachystaný.
Xiaomi si začal robiť svoju robotu, ja som si zatiaľ vybavil kávu, hygienu, ranné maily na notebooku a zrazu správa že hotovo.
Byt čistý, omrvinky a chlpy preč.
Pozriem nádobku na prach, na moje počudovanie je plná na 1/4, to je dosť smetia vzhľadom k tomu, že inak sa byt zdal čistý.
Takže za mňa maximálna spokojnosť, vysávač svoju úlohu plní na jednotku. Z bytu mizne bežná špina každý deň, veľké vysávanie nebude potrebné každý týždeň ako doteraz, ale možno raz za 2-3 týždne.
Beriem to ako zvýšenie pohodlia a komfortu.
Inak by si ten vysávač musel ručne prenášať z izby do izby a to by ťa veľmi rýchlo prestalo baviť.
Včera som vysávač nepoužil. Dnes pozerám že po oslave ostali pri stole klasické omrvinky z čipsov a tyčiniek. Nie veľa, ale okom viditeľné. Pár dní by to počkalo. V strede týždňa by som to možno zneškodnil ručným vysávačom a v sobotu veľké vysávanie.
Keď som pozrel lepšie na zem, videl som kde tu psie chlpy. Opäť by vysávanie počkalo pár dní, kým by sa chlpy nedalo nevidieť.
Ale hovorím si, kým urobím rannú hygienu a pôjdem von, pustím xiaomi.
Kým som k nemu došiel, vzal som zo zeme 3 ponožky, v chodbe posunul topánky aby nezavadzali a byt bol nachystaný.
Xiaomi si začal robiť svoju robotu, ja som si zatiaľ vybavil kávu, hygienu, ranné maily na notebooku a zrazu správa že hotovo.
Byt čistý, omrvinky a chlpy preč.
Pozriem nádobku na prach, na moje počudovanie je plná na 1/4, to je dosť smetia vzhľadom k tomu, že inak sa byt zdal čistý.
Takže za mňa maximálna spokojnosť, vysávač svoju úlohu plní na jednotku. Z bytu mizne bežná špina každý deň, veľké vysávanie nebude potrebné každý týždeň ako doteraz, ale možno raz za 2-3 týždne.
Beriem to ako zvýšenie pohodlia a komfortu.
Nemohli ste túto diskusiu začať pred sviatkami?
Ako to tu čítam, asi si čím skôr tento prístroj tiež zaobstarám, keďže som strašne lenivý vysávať. V celom byte mám podlahy bez prahov, akurát v strede obývačky koberec asi 1,5x2,5m a hrubý cca 0,5cm s krátkym vlasom. Ako sa vysávač zachová? Povysáva aj koberec spolu s podlahou alebo ho obíde?
To by si musel objednať už v októbri aby si stihol vianoce.
Takže buď rád, teraz ti to príde za 2-3 týždne ak to objednáš z číny.
Koberec by mal byť v pohode, pozri video čo som sem dal.
Takže buď rád, teraz ti to príde za 2-3 týždne ak to objednáš z číny.
Koberec by mal byť v pohode, pozri video čo som sem dal.
-
Arkaz
Addict
jj koberec a este taky nizky s kratkymi vlasmi bude v poho pekne ho povysava. nezalahaj a objednavaj 
Nešlo o to stihnúť vianoce, ale že mi končil vysávač a dal som si našim kúpiť pod stromček nový.. tak rovno mi mohli prispieť na toto.. a aj keby prišiel až koncom februára, nič by sa nestalo. Už som rozmýšľal nad robotickým, ale na roombu určite nedám toľké peniaze a toto xiaomi mi nejak ušlo.
Ak niekde nájdem nejakú akciu, pôjdem do toho..
-
Arkaz
Addict
sleduj fontech stale su tam nove kupony. dobra cena je +/- 230€
Aktualne je za 242€ s kuponom XIAOMIVAC (doprava EU Express).
Mne dnes prisiel po niekolkomesacnych peripetiach ten moj, a musim povedat ze je to spica
Mne dnes prisiel po niekolkomesacnych peripetiach ten moj, a musim povedat ze je to spica
jj, hodilo mi tam túto cenu.. len predpokladám, že je tam ešte nejaké riziko DPH.. + poplatok za colné konanie pre prepravcu. Uvidím budúci týždeň, či mi ešte príde na účet nejaký doplatok prémií za minulý rok a podľa toho sa definitívne rozhodnem. Zatiaľ díky pekne za pomoc.. 
Veľký vysávač budeš aj tak potrebovať, akurát nie tak často.brm napísal:Nešlo o to stihnúť vianoce, ale že mi končil vysávač a dal som si našim kúpiť pod stromček nový.. tak rovno mi mohli prispieť na toto.. a aj keby prišiel až koncom februára, nič by sa nestalo. Už som rozmýšľal nad robotickým, ale na roombu určite nedám toľké peniaze a toto xiaomi mi nejak ušlo.![]()
Napríklad gauč bude treba vysávať stále
Dobrá cena za xiaomi v akcii je tak 240-250€, mne sa ho podarilo zohnať ešte o chlp lacnejšie, takže aj v tomto smere spokojnosť
Brm - pri doprave "EU Express" jevysledna cena konecna. Clo/dph za teba vyriesi prepravca, tebe pride balik domov cez DPD, rataj ale s cakanim cca mesiac a viac.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som nad nim uvazoval, ale v momente rozhodovania sa zrazu zasvietil iLife V5 v ceskom sklade za 123€ tak som mu dal prednost. Taktiez si spravi svoju robotu dobre - idealne pre tych, ktori vahaju nad kupou. Nestoji vela a v pripade nespokojnosti/nevyuzitelnosti sa da lahko predat aj bez straty
-
Arkaz
Addict
hmmm co ja viem vykon 600Pa vs 1800Pa. sice raz tak drahy ale renomovana znacka. neviem ako ilifie ci ma aj spravu na dialu cez MT no toto ma xiaomi peckovo vyriesene. ako verim ze robotu spravy povysava no zarucene nie tak kvalitne ako xiaomi.
Ilife v5 som tiež pozeral, hlavne rôzne porovnania na yt, no mňa nepresvedčil že ho chcem, ani za taký lacný peniaz.
Ale keď niekomu bude stačiť a bude spokojný, prečo nie...
Ale keď niekomu bude stačiť a bude spokojný, prečo nie...
-
guess.whoo
Redeemer
tak ako hovorim, zatial to je parada. spravu na dialku nepotrebujem, nastavim si kedy ma zacat vysavat popripade ako dlho a on to urobi, zaparkuje sa a nestaram sa. na omrvinky, prach a ine ciastocky uplne staci.
Robotický vysávač Xiaomi
presne, mohli ste tu diskusiu zacat kym som nekupil roombu 966 [emoji3]brm napísal:Nemohli ste túto diskusiu začať pred sviatkami? [emoji1]
Ty si si nepozeral testy a porovnania na youtube? Roomba vs ilife vs xiaomi atď...rovno si šiel kúpiť?
Na druhej strane roomba vysávače (myslím že tvoj model nie, ale vyššie rady) dostanú zaujímavý update. Počas vysávania bytu budú sledovať signál wifi a urobia ti mapu pokrytia pre celý byt. Myslím že aj s návrhom umiestnenia, resp premiestnenia routeru.
Nie že by to bola killer funkcia dôležitá pri kúpe, ale je to celkom fajn využite
Na druhej strane roomba vysávače (myslím že tvoj model nie, ale vyššie rady) dostanú zaujímavý update. Počas vysávania bytu budú sledovať signál wifi a urobia ti mapu pokrytia pre celý byt. Myslím že aj s návrhom umiestnenia, resp premiestnenia routeru.
Nie že by to bola killer funkcia dôležitá pri kúpe, ale je to celkom fajn využite
-
Arkaz
Addict
ouu to zaboli
ja uz ho mam dlho ale nenapadlo ma zakladat temu
a ten update ni zaujimavost ale to iste sprsvim s notebookom za par minut 
Nie každý si vie stiahnuť príslušný softvér a je ochotný behať s notebookom po byte 
A tak aj 960 by tam mala byť.
https://www.svetandroida.cz/irobot-room ... ac-201801/
A tak aj 960 by tam mala byť.
https://www.svetandroida.cz/irobot-room ... ac-201801/
Osobne v tej funkcii nevidim nejaky (ak vobec) zmysel, a uz toboz nie kupovat roombu kvoli tomu.