Cistenie interieru vozidla

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Rosinoo
Expert
Expert

Cistenie interieru vozidla

Príspevok od používateľa Rosinoo »

Zdravim Vas chcel by som sa Vas opytat ako najlepsie a hlavne najsetrnejsie vycistis interier vozidla (tapacir, rukovate na dverach, latkovu cast dveri) od oleja resp. ciernych skvrn. Po navsteve servisu mi totiz zostalo trochu zasvinene. Skusal som klasicke vlhcene utierky na interier vozidla ale nechce to zist dole. A najma ta cast medzi packou na otvaranie dveri a otvaranim okien resp. opierkou na ruku. Ta je pokryta takym latkovym kobercekom alebo jak to mam nazvat. A z toho neviem jak to ocistit. Poradte prosim. Dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Cistenie interieru vozidla

Príspevok od používateľa hojko »

A kto ti to zaspinil, ty ci servis??? Ak servis, preco si tam nedali igelitovy potah na sedadlo, potah na volant, nedali si pozor na ciste ruky atd...??? Mal by si porozmyslat nad tym, ze im to tam odnesies, aby to dali do stavu v akom si im to odovzdal.

Skus nejaky Autoglym ci Chemical Guys, pripadne nieco podobne lepsie. Napr.: https://www.autostore.sk/autoglym-cisti ... ru-cis500/

V najhorsom pripade mozno bude treba skusit tepovac.
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

Oni dali potah na sedadlo aj na volant pri preberani vozidla do servisu. Tie su ciste. Ale vravim ze dvere vodica su trochu zaspinene a hlavne to textilne calunenie na dverach ma stve. Auto bolo dlhsie v servise. Mozem ho odniest naspat ale ziskam tym daco ? Auto som prebral a podpisal ze ho preberam v takom stave v akom som im ho dal. Vonkajsie aj vnutorne poskodenie vzdy pri preberani prezriem a az tak auto prevezmem. No tentokrat som preberal auto ku veceru a to zaspinenie som jednoducho prehliadol. Vdaka za tip s tym autoglymom skusim to.
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

najdi si vo svojom okoli profi chalanov co cistia a daj si auto komplet vycistit a vytepovat intros. viem ze za to moze servis ale ak si uz auto prebral nic neziskas takto spravis nieco pre seba a svoje zdravie.
Napísať odpoveď