Objednavanie z gearbest

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cuco0
Medium Star
Medium Star

Re: Objednavanie z gearbest

Príspevok od používateľa cuco0 »

Tak uz mi prisiel papier.jedna sa o obchod takze musim predlozit.toto co mi prislo postou.doklad fakturu,standartne colne vyhlasenie obciansky,financne prostriedky na uhradu dlhu. Lebo tu mam 2moznosti.
1colne konanie fyzicke osoby v spoluprace zo slovenskou postou(kedze sa jedna o obchod je potrebne podat standartne colne vyhlasenie.
V rej druhej moznosti uz nepisu ako to poslat atd.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

To si objednal na firmu? Tak to veľa šťastia s colným vyhlásením keď ho máš vyplniť ty sám...
cuco0
Medium Star
Medium Star

Nie neobjednal.neviem preco tam bolo zaciarknute perom to druhe a pritom dopisane.elektricka zubna.kefka.poslal som im len screen z obchodu a screen z uctu ze mi to stiahlo.tak uvidim...ked mi vyrataju mejaku sumu ako to budem musiet zaplatit ?najprv to platim az potom posielaju balik ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ako uz bolo spomenute, pride ti to domov na dobierku. Teda zaplatis postarke sumu a ona ti da balik.
baldorex
Addict
Addict

Ja som zvedavý čo budú chcieť s tým colným vyhlásením, daj potom vedieť.
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Od zrusenia EU express dopravy pre telefony som skusil objednat 2 Xiaomi telefony cez belgicku postu, ked uz slubovali to preplatenie colnych poplatkov. Obidva balicky vsak prisli rovno ku mne, ziadny prechod cez colnicu sa nekonal. Takze za mna urcite odporucam vybrat tento sposob dopravy.
cuco0
Medium Star
Medium Star

Co sa tyka tej colnice pride mi od nich nejaka odpoved,odozva ? Ci uz len balik poslu a neiesia.lebo ked sledujem zasielku podla cisla stale je na colnici.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak bude treba nieco doplnit, tak sa ti ozvu. Ak si im to posielal mailom, tak ti doplnenie poslu mailom. Ak je vsetko OK, tak ti pride domov uz len balik na dobierku.
cuco0
Medium Star
Medium Star

Tak bohuzial mail neodoslalo.na aky mail to mam poslat ? Ten co tam mam to neodosle.porazi ma ak to mam tlacit a posielat postou...
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Tak tam zavolaj.
baldorex
Addict
Addict

Tak ja už mám zásielku doma. Bol som si to vybaviť osobne.
Stačila klasika objednávka a paypal platba.

Proces trval asi hodinu, poplatok pošte 3.60€ + 0.60€ šek a samozrejme DPH.

Keďže bol nejaký problém s mojou zásielkou, určiť hodnotu, musel som ísť k nim dnu na "pohovor" a vysvetľovať čo to je, z akých je to materiálov atď... Taký menší výsluch. Boli ale korektní a mali normálny prístup, po skončení colného konania sme aj pokecali. Že to trvalo len hodinu som mal šťastie, bežne to trvá 2-4 hodiny.
Cez Vianoce mali nával, nárast zásielok o 500% pri nezmenenom stave personálu... Že nevedeli čo skôr, viete si to predstaviť...
cuco0
Medium Star
Medium Star

tak ten mail prisiel nakoniec. neviem ci mi blbol gmail alebo co. zasielku uz mam na poste len si ju vyzdvihnut. spominal tu nieto ze gearbest preplati dph alebo nieco take ???
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

to by aj mna zaujimalo ako to je s tym preplacanim.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

cuco0
Medium Star
Medium Star

uz som im to poslal zatial cakam. 48 hodin a odpoved ziadna tak som zvedavy ci sa vobec ozvu

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2018, 0:07)
Pisal som aj na mesenger co maju podporu.tak mi prisla takato odpoved
Je nám to ľúto.
Upozorňujeme však, že zákazník je výhradne zodpovedný za zaplatenie akéhokoľvek colného poplatku v prípade, ak k nemu dôjde.
Viac informácií nájdete na našej stránke daňových informácií: http: //www.gearbest.com/about/shipping-methods.html (pozri Informácie o daniach)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Prvy krat mam neprijemnu skusenost s objednavkou. Objednaval som xiaomi tenisky a do kosika sa mi automaticky dal aj chip do tenisiek ako accesories za 0€ (samotne stoji 14€). pouzil som kupon no neslo mi zaplatit malo to problem s chipom v kosiku. tak som zaplatil len za tenisky a chip za 0€ zostal v kosiku. samostatne za 0€ nesiel uz objednat. Tak som pisal na support ze co sa stalo a ci poslu aj chip. odpisali ze mam si byt isty ze bude tam aj chip. vcera prisli tenisky a samozrejme bez chipu pretoze na tom sumare objednavky nebol a ten kto to balil to bali podla toho asi. Tak zase support kde sa zatial vykrucaju nechapu co je za problem napisali mi ze chip je prislusenstvo no k teniskam automaticky v cene. ponukli mi vratit tovar co nechcem lebo tenisky su mi dobre a postovne do ciny na velku krabicu nebude lacne. alebo 5dolarov refund. tak som im znovu vysvetlil oco ide a cakam na odpoved. medzitym som otvoril case na paypal ze mi nedoslo prislusenstvo a pozadujem refund 14€ aby som si chip kupil alebo nech poslu chip. som zvedavy.
baldorex
Addict
Addict

Xiaomi tenisky?

Majú to tam pravdepodobne zle napísané.
Názov produktu vyznieva že ten čip je súčasťou balenia, ale nie...Ten čip tam chceli uviesť ako že sa s tým čipom dá použiť. Keď si pozrieť dole obsah balenia, sú tam uvedené iba tenisky, bez čipu.

Ty si mal kupón práve na tieto tenisky.

To čo si mal nižšie ako voľbu že kúpiť spolu s čipom za výhodnú cenu, tak to bola verzia nákupu, na ktorý sa ten ten kupón nedal použiť.

Viacerí to tam v hodnotení píšu ako zápor, že sú to tenisky bez čipu a treba ho dokúpiť.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nie nie ja som kupoval s kuponom ako je v tomto clanku na foto a rovnako som to mal v kosiku. tenisky a chip zadarmo len mi neslo za to zaplatit. slo len ked som zaklikol tenisky bez chipu.
https://fontech.startitup.sk/inteligent ... tky-zlava/
baldorex
Addict
Addict

Tak sa ti stalo to čo mne pri inom tovare, v daný deň už boli použitý konečný počet kupónov a preto tvoj kód už neakceptovalo.

Aj v článku to máš uvedené
"Oba sú obmedzené na počet objednávok a k dispozícii je pre zákazníkov z celého sveta, preto by si s kúpou nemal dlho čakať."
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ved ale nechapes ze ja som tenisky za tu kuponovu cenu kupil? :D len bez chipu. zatial sai nestalo ze by dovolilo kupit po prekroceni kuponov. ked tak napisalo ze kupon je expired.
Napísať odpoveď