Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Politika

Príspevok od používateľa hughito »

No to sú takí internetoví komentátori a politológovia. Znalosť nulová, prehľad žiaden, gramatika na bode mrazu, ale hlavne, že grcia.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

aspon nie su podvodnici, plagiatori, neobhajuju genocidy, neohrievali si na protikorupcnych protestoch vlastnu politicku polievku a neznicili tym "revolucne hnutie",... co by si nepregrcli, ked musia kazdy den citat vyjadrenia osoby, zijuceho memu, ktora je pravy opak
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

hughito napísal:No to sú takí internetoví komentátori a politológovia. Znalosť nulová, prehľad žiaden, gramatika na bode mrazu, ale hlavne, že grcia.
Mali by niečo robiť nie len tárať, dať niečo na stôl, nejaké reálne výsledky lebo ich táraniny sú dosť nudné a otravné a výsledok je nulový.

Keď vyprávajú na ta3 to keby videli západné alebo východné mocnosti tak by sa asi aj o ne pobili, lebo to, čo mnohé generácie nevedia riešiť taký Chmelár, Baránek a neviem kto ešte, by to ešte dnes popoludní vyriešili definitívne ľavou zadnou, oni sú spasitelia ľudskej civilizácie.
radko.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa radko. »

sledujete niekto prezidentské voľby v čechách ? na facebooku sa začínajú šíriť ekne nenávistné komentáre proti obom kandidátom :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tak Zeman je jasny, co ale pisu o Drahosovi?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Retne napísal:nechapem ako sa ti dostal korda ku danovi, chmelarovi, vaskemu a harabinovi... ved to je uplne opacna strana spektra...
áno je to opačná strana spektra, ale nie som si ním istý ako človekom, síce sa javí ako ostrielaný reportér, na každého niečo vie, ale s tým prichádzajú aj otázky prečo sa s nimi tak dobre pozná, príde mi ako golonka, každému rozpráva ako to kedysi bolo, no už sa žiadnej serióznej reportérčine nevenuje.

Napr. čo malo znamenať toto jeho natáčanie Kňažka na proteste proti ficovej vláde z roku 2016, ak by si ho chcel natáčať a to video niekde zverejniť, tak budiš, no s toho jeho pózovania okolo neho mi to tak neprišlo, skôr mi to prišlo ako otravný element, tá žena aspoň stála s mobilom celý čas na jednom mieste a natáčala ten prednes celý u kordu to tak nebolo.
https://tv.hnonline.sk/politika/832975- ... covu-vladu
Inač Kňažko sa tam dobre rozohnil.

Tu sa zasa správa ako chlapec, ktorému ukradli hračku a nakldá na reportérov ako sa len dá, vraj absolútne bezvýznamná relácia:

Príchod na Dankove pozvanie na raňajky

tiež nechápem načo tam liezli(asi čisto zo slušnosti), a prečo si Danko vyberá práve Kordu to neviem, pozval tam predsa Kemku(na jeho mieste by som si tiež dával pozor s kým sa spája), mne na tom Kordovi proste niečo nesedí, podobne ako si poriadne neviem zaradiť Hríba, Leška by som si s nimi nespojoval, ten si konštantne drží slušnú úroveň, ak už si niekedy pozriem nejaký komentár, tak od neho.

K Hugitovi sa nejdem vyjadrovať, lebo ani on sa nevyjadruje k tomu čo sem postuje.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Že je iluminát, štbák, že privedie imigrantov a islám do ČR, že je za kvóty, že súhlasí s politikou Merkelovej (lebo je s ňou na fotke), že ho volia len buze**** z pražskej kaviarne a nie skutoční Češi, že ho finančne podporujú zahraničné sorošovské mimovládky a je zaplatený... no proste všetko to, čo poznáme aj z našich internetov. Ruskí agenti majú zjavne veľa práce...
https://www.popravde.cz/
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

V tom prípade to nie je nič nové a opakuje sa to, čo bolo už pred 1. kolom. Samozrejme, keďže je jediný oponent Zemana, tak to bude výraznejšie, ale výsledku by som sa nebál, i kvôli mojim stavenym peniazom :-D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vždy uzavri stávku na svojho nepriatela. Výsledkom nie si nikdy sklamaný.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

retkvic: Ocividne ti skor vadi ako clovek... z jeho filmovania som aj ja raz bol rozcarovany, ked mna a moju malu rodinu natacal asi minutu a nikde nikdy som od neho ani nevidel video z daneho miesta. Je pravda, ze uz nerobi ziadnu 'investigativu', skor sa rad porozprava s ludmi, ktori su urcite z opacneho spektra ako dano vasky a spol. Plus z videi (s jeho hostami) je ti jasne, je sa vezu na jednej vlne a ich cielom, je zvacsa zhodnotit situaciu, vysvetit nieco divakovi, cez odpovede hosta a pod.... Stretnutie s Dankom bola takisto prca, hadam si nemyslis ze Kemka s Kordom chcu mat nieco spolocne s uchoj ako je tomtom...
hughito
Redeemer
Redeemer

Na Kordovi možno vnímať jedine jeho pôsobenie v 90.-kach, dnes je to veľmi nudný a totálne jednostranný... pojem novinár sa až ťažko používa. Ono to, čo produkuje .týždeň, je už dávno mimo nejakej aspoň snahy o objektívnu novinárčinu.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ale ved uz ma svoj vek, zase nechcite po nom, aby sa hrabal v nejakych papierovackach a prichadzal na kauzy... Urcite to nie je spominany Lesko, je to terenny novinara a kym sa dalo Panovi z Bonaparte klast otazky, kladol ich velmi dobre... Osobne nepoznam starsieho a aktivnejsieho novinara...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja to vnímam zo svojej pozície, niekomu tá produkcia .týždňa a Kordu imponuje. Zaujímavou čerešničkou na torte ale bola aj jeho nedávna kauza.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Možno som ho tam zaradil neprávom a vadí mi len ako človek, možno ani nevadí, len sa mi zdá tým čo robí a ako to robí trochu zvláštny, nečakám od neho žiadnu novinárčinu, no potom nech sa netvári ako pán tvorstva, ktorý je skalopevne presvedčený, že reportérov nikto nepozerá a že sa tam bavia len o tom komu susedova škridla spadla za plot, ak si myslel, že tam budú odkrývať ficove kauzy, tak to je asi trochu naivný, že by im to prešlo. Na to že to nikto nepozeral tam poukazovali na veci ako v žiadnej relácii na sk.
radko.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa radko. »

Presne to som myslel na Drahoša v ČR, hovoria o ňom že ho volia len slniečkári a podobne, ale pravda je to že ho volia prevažne ľudia s vysokoškolskými titulmi a študenti. A naozaj sa dá pekne zasmiať na tom že o ňom hovoria že je iluminát a že založil Rímsky klub v čechách :D
jackb
Redeemer
Redeemer

sudruh Blaha. Na ohavnych spravach, ktore zverejnia kazdu hlupost, ktoru im vymyslene identity poslu. povodne pre napalete, od Meciarovho analneho alpinistu Kapustu. ak by este niekto pochybnosti o moralnych kvalitach tejto osoby.
https://www.hlavnespravy.sk/rozhovor-s- ... us/1278738

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2018, 12:15)
ak bude kandidovat obchodnik so zbranami Lajcak, tak kamarat mafiana mu bude dobry super
https://www.aktuality.sk/clanok/555598/ ... ndidaturu/
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak HS to len prebrali z napalety. Ako, to tiež nie je žiadna sláva, asi niečo ako Extraplus a pod.

A k tomu Harabinovi.. ak sa teda Kiska nechá ukecať, tak ako daňový podvodník medzi nich krásne zapadne. Bude to "kvalitka."

//autoeditácia príspevku (23 Jan 2018, 22:53)
Pozerali ste Drahoša vs Zemana? Dnes bola prvá debata. Súhlas s článkom.

https://www.lidovky.cz/duel-na-ostri-no ... _domov_ele
jackb
Redeemer
Redeemer

na skutocnu debatu som zvedavy, pustim si to neskor ako podmaz. tie prve dve one man show som ale pocuval. na Barrandove som mal pocit, ze moderator musi byt k niecomu priviazany, aby Zemanovi nesiel na inspekciu hrubeho creva.
ten mlady z Novy (?) ale siel dobre. nie ako Martin Veselovsky z DVTV, alebo Dobsinsky zo Slovenskeho rozhlasu, ale aspon sa snazil.

na Slovensku to ale budu volby bez Lajcaka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tie sólo debaty som nevidel a ani sa mi nejak nechcú pozerať, musí to byť nuda. Duel je však už čosi iné, som zvedavý na zajtra, do akej miery sa dokáže Drahoš zlepšiť - a či vôbec. Ja osobne to nehodnotím ako totálnu dominanciu Zemana, Drahoš mal pár svetlejších chvílok, ale ako celok to Zeman ovládol relatívne s prehľadom, Drahoš bol skrátka nevýrazný a párkrát sa úplne zamotal.
jackb
Redeemer
Redeemer

tak som neodolal, a musim povedat, ze Drahos si Zemana celkom slusne opekal
Napísať odpoveď