3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
No neviem, pridu mi tie sluchadla strasne umele, chyba tomu taka ta zivost. Mozno to je tym kablom.
dakujem ale neviem co by som zmenil. zmena farby nepomoze. A zivost? Neviem co si pod tym mam predstavit. Podla mna to dat to do prostredia. nieco vymyslim.
Dakujem za postreh.(kritiku)

Dakujem za postreh.(kritiku)
Ak môžem pripojiť svoj skromný názor, tak ja si myslím že veci treba vytvárať tak aby dávali zmysel, a aby boli schopné reálne fungovať. To sú základné a veľmi dôležité prísady pre fotorealistickú grafiku.
Pretože napríklad teraz ten kábel žiadny zmysel nemá, ak neobsahuje konektor na pripojenie. A ak sú to náhodou bezdrôtové sluchátka, tak v tom prípade tam kábel nemá čo hľadať. Jedine že by ten "kábel" slúžil ako šnúrka proti strateniu, ale to asi nebol zámer.
Pretože napríklad teraz ten kábel žiadny zmysel nemá, ak neobsahuje konektor na pripojenie. A ak sú to náhodou bezdrôtové sluchátka, tak v tom prípade tam kábel nemá čo hľadať. Jedine že by ten "kábel" slúžil ako šnúrka proti strateniu, ale to asi nebol zámer.
Su to bezdratove sluchatka.
Rethon ja mam napr. BeatsX a tie snurku maju - aj ked samozrejme ze je na nich akumulatorovy modul x2 + mikrofon, to akosi na tom "kabli" chyba
Môže byť, beriem na vedomie. Inak nechcel som kritizovať, náhodou v samotnom modelovaní je vidieť pokrok, takže len tak ďalej cervik.
Je to len taká rada do budúcna, ktorá sa môže hodiť.
Je to len taká rada do budúcna, ktorá sa môže hodiť.
beriem na vedomie. dakujem.
Takže, pripájam odkaz na môj najnovší počin, testovaciu animáciu držiaku antény. Odkaz: https://gifyu.com/image/LkKK
Ešte len doplním pre tých ktorý by mali záujem spochybňovať funkčnosť. Áno, bez samotnej paraboly ktorá plní účel protizávažia, to fungovať nebude, ale v animácií nieje, aby nerozptyľovala. Taktiež je medzi vrchnou vnútornou koľajničkou a posúvačom medzera, aby sa rameno mohlo volne pohybovať hore. Aj keď je ta medzera malá (1,25mm), pre správne fungovanie úplne stačí.
No a jasné že je to nedokončené, takže zopár vecí tam ešte pribudne, a tie ktoré tam už sú, budú vyzerať ešte o niečo lepšie.
Ešte len doplním pre tých ktorý by mali záujem spochybňovať funkčnosť. Áno, bez samotnej paraboly ktorá plní účel protizávažia, to fungovať nebude, ale v animácií nieje, aby nerozptyľovala. Taktiež je medzi vrchnou vnútornou koľajničkou a posúvačom medzera, aby sa rameno mohlo volne pohybovať hore. Aj keď je ta medzera malá (1,25mm), pre správne fungovanie úplne stačí.
No a jasné že je to nedokončené, takže zopár vecí tam ešte pribudne, a tie ktoré tam už sú, budú vyzerať ešte o niečo lepšie.
-
jorg22
Medium Professional
Rethon: 45mb gif sa mi fakt nechce stahovat zo stranky, ktora ma predpotopne servery s DSL pripojenim niekde na konci sveta. Sprav radsej video a uploadni na youtube.
-
hojko
Site Admin
Tiez som na to klikol a pozeram, ze wtf, gifko... a hned som to zavrel.
Netreba nič sťahovať, stačí to spustiť priamo na stránke, len treba chvíľku počkať kým sa to načíta (nejakých pár sekúnd).
Spustiť priamo na stránke = sťahovať v pozadí.
Ja mám 200 mbit a čakal som skoro 2 minúty + potom ďalších 15 sekúnd kým prestal sekať PC - a to síce nemám žiadny stroj na ťaženie, ale ani nejaké staré železo.
Také video na YT by malo možno 3mb.
Ja mám 200 mbit a čakal som skoro 2 minúty + potom ďalších 15 sekúnd kým prestal sekať PC - a to síce nemám žiadny stroj na ťaženie, ale ani nejaké staré železo.
Také video na YT by malo možno 3mb.
Hmm, divné, mne to ide teda úplne v pohode. Tak potom sa všetkým ospravedlňujem ak vám to spôsobuje takéto nepríjemnosti, nebol to zámer.
No čo už teda, však nabudúce bude lepšie, našťastie to nieje nič finálne, tak to až tak nebolí.
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2018, 15:55)
Upravená a zrejme aj finálna závitovka spolu s posúvačom (jemnejšie stúpanie závitu/kolajničiek, približne o dvojnásobok).
Ono tam ani nieje treba taký ten klasický závit, keďže výstup zo servomotora je sprevodovaný do extrémne pomala, pre veľkú silu a precíznosť pohybu.
No čo už teda, však nabudúce bude lepšie, našťastie to nieje nič finálne, tak to až tak nebolí.
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2018, 15:55)
Upravená a zrejme aj finálna závitovka spolu s posúvačom (jemnejšie stúpanie závitu/kolajničiek, približne o dvojnásobok).
Ono tam ani nieje treba taký ten klasický závit, keďže výstup zo servomotora je sprevodovaný do extrémne pomala, pre veľkú silu a precíznosť pohybu.
Najde sa tu niekto kto by vedel prerobit jednu figuru z dxf do U3D?
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2018, 6:20)
Popripade z 3D pdf do U3D, STL, PLY?
-
nejakymarko
Addict
po 100 rokoch pridam nieco aj ja
A pokojne pridavajte aj nejake vizualizacie architektury, rad sa pozriem
A pokojne pridavajte aj nejake vizualizacie architektury, rad sa pozriem
to si dizajnoval ty či len modeloval ?
-
nejakymarko
Addict
Aj aj. 
Dizajn je však vždy tímová práca
Dizajn je však vždy tímová práca
Mas aj nejaké iné pohľady ? Trochu sa mi nepáči to veľké okno cez ktoré vidno z ulice rovno do obývačky. Okno z druhej strany by to malo presvetliť dostatočne, toto mi príde také neštandardné riešenie
Dajme tomu že takmer dokončený držiak, už mi ostáva len káble natiahnuť, rignúť, a anténa je hotová.
z dxf do stl by to asi šloRetne napísal:Najde sa tu niekto kto by vedel prerobit jednu figuru z dxf do U3D?
3D pdf neviem či načítam, ale môžem skúsiť. pošli do PM