Gmail - zmena adresy
Gmail - zmena adresy
Ahojte, neexistuje náhoodu nejaký spôsob, ako si zmeniť e-mailovú adresu v gmaily? Problém je ten, že tú čo mám teraz som si zakladal pred asi 10 rokmi, a chcel by som serióznejšiu adresu mailu.
Viem, že sa dá vytvoriť nová a nastaviť presmerovanie - toto je fajn, ale mám strašne veľa Google účtov, ktoré denne využívam, + na starom účte mám porobené rôzne certifikáty (AdWords, Analytics,...), ktoré by na novom neboli, a pod. Tiež mi príde chaotické prihlasovať sa pod starým kontom a e-maily písať pod novým.
Nedá sa to obísť?
Viem, že sa dá vytvoriť nová a nastaviť presmerovanie - toto je fajn, ale mám strašne veľa Google účtov, ktoré denne využívam, + na starom účte mám porobené rôzne certifikáty (AdWords, Analytics,...), ktoré by na novom neboli, a pod. Tiež mi príde chaotické prihlasovať sa pod starým kontom a e-maily písať pod novým.
Nedá sa to obísť?
Re: Gmail - zmena adresy
Neviem ti to s istotou povedat ale mam pocit, ze to nezmenis. Skus pogooglit ale odpoved bude pravdepodobne rovnaka...
Neda sa to bohuzial (teda aspon nedalo), rovnaky problem som riesil tak 2-3 roky dozadu, tiez som mal este "detsky" mail zo strednej alebo zakladnej skoly a bolo mi uz blbe ho diktovat v bankach a podobne no zaroven som nechcel novy kedze som tam mal rovnako viacej uctov naviazanych, spravil som si nakoniec novy serioznejsi, a pomaly menim mailove adresy v uctoch kde sa to da, a zatial pouzivam oba a prepinam si v nich v chrome aj cez telefon/tablet (upozornenia chodia samozrejme na obe)
Mozes si spravit dalsie konto a cez jedno z nich si prepojit aj to druhe. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak, alias by mal vyriesit to co potrebujes. Velmi jednoduche pridat.
https://support.google.com/mail/answer/22370?hl=en
https://support.google.com/mail/answer/22370?hl=en
-
casualties77
Medium Expert
Ľudia, potrebujem zistiť môj email na Gmail. Áno, stalo sa mi to... vytváral som ho prednedávnom, tak som ho zabudol. Našiel som však na YouTube video, ktoré som s tým účtom komentoval, ale keď kliknem na používateľa, tak sa logicky nedopracujem k emailu. Viete mi poradiť? Áno, aj návod som čítal, ale nepomohol mi.
Nepôjde prihlásiť sa telefónnym číslom ak si ho pridal?
-
casualties77
Medium Expert
Myslím, že nie...
Dá sa v Gmaili zväčšiť písmo?
CTRL + 1
A cez mobil ako? Chcem to dať vytlačiť väčšie.
Tak, ze si zvacsis systemove pismo v nastaveni telefonu. V samotnej aplikacii to asi nejde.
OKi..dík.
-
starysomar
Hardcore addict
Akože neide???
Ide - aspoň v androidovom mobile...roztiahnuť dvoma prstami.
Ide - aspoň v androidovom mobile...roztiahnuť dvoma prstami.
.....pri citani, nie pri pisani!
-
starysomar
Hardcore addict
YES.
Manželka má zväčšené systémové písmo a má to nevýhodu - niektoré popisky sú neúplné. Text je vpravo mimo displej.
Manželka má zväčšené systémové písmo a má to nevýhodu - niektoré popisky sú neúplné. Text je vpravo mimo displej.