Robotický vysávač Xiaomi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
baldorex
Addict
Addict

Re: Robotický vysávač Xiaomi

Príspevok od používateľa baldorex »

Preto som to ani nepísal. Dal som to sem ako zaujímavosť, že update existujúcich modelov rozšíri funkcie....sú prví, stojí to za zmienku.

Predpokladám že za chvíľku to prinesú ďalší výrobcovia, technicky na tom nič nie je, dôležitý je "nápad".
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CheZteR »

nepozeral som ziadne testy, predavam ju v praci, poznam ju, viem ze je dobra a navyse som za nu nedal plnu cenu tak naco testy, 966 je druhy najvyssi podel pod 980
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Aký zmysel má vedieť aký signál WiFi je na podlahe keď bežné využívame WiFi zariadenia min. 100cm nad zemou kde už signál môže byť z rôznych pričiň diametrálne iný?
baldorex
Addict
Addict

Pretože pred kúpou si súdny človek urobí prieskum a porovná s konkurenciou? :)

To sa opýtaj tých čo to vymysleli. Imho ti ten vysávač urobí lepší test ako šašo chodiaci po byte s notebookom v rukách...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

CheZteR - prave preto, ze si predajca by som cakal, ze si spravis prieskum trhu..ale tak ked ta neboli dat niekolko stovak viac kvoli znacke prosim :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

keby si vedel kolko bola zamestnanecka vezmes tri [emoji3]
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

napis mi do ss ak to nemozes tu..len pre zaujimavost :-D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

aj mne :D aj ked asi by som aj tak nevzal som dost xiaomi pozitiv :)
Smoukey
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Smoukey »

Tak, vysávač objednaný 1.1.2018 , včera prišiel. Dnes ráno som ho dal prebehnúť byt 1x a tie 1,5 cm prahy čo som písal prebehne bez problémov, ešte sa na nich aj otočí. Pozbiera toho hodne, dostane sa mi všade okrem gauča, ale pod postelou povysáva v pohode. Zatiaľ maximálna spokojnosť, akurát treba upratať káble, lebo ich so sebou berie po celom byte :D Papuče na zemi si pekne poposúva. Naozaj to vidím tak, že ručný vysávač budem používať oveľa sporadickejšie.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sme radi ze si spokojny :) len mu daj zabrat nech maka :D
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Pre info, mozno to niektorym pomoze. V appke MiHome pouzivajte server (locale): Other. Predtym som pouzival China Mainland, no stale som mal niektore veci v cinstine. Napriklad notifikacie po skonceni vysavania. Pri zmene servera je potrebne sa znova prihlasit a sparovat vysavac.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja mam stale china mainland kvoli tomu ze tam je najviac zariadeni v podpore. ale len appku z google play. uz ju neaktualizujem v mihome. ta najnovsia aktualizovana cez mihome sa mi stale odhlasovala. a s tou z google play mam aj notifikacie anglicky staci mat jazyk v appke nastaveny na english a nie default.
baldorex
Addict
Addict

Ja mám china mainland kvôli smart home, inak by mi nič nefungovalo.

Jazyk na eng, preložené v aplikácii je takmer všetko.

Akurát notifikácie majú občas čínske slová. Čo problém nie je. Koniec vysávania sa oznámi hlasom po anglicky, notifikácia v mobile má jedno dve slová po čínsky a za tým nasleduje po anglicky.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

No Locale: Other ma podporu tiez pre viacero zariadeni, neviem ci uplne vsetky ako China Mainland, minimalne vysavac a LED pas ano. S china mainland som mal notifikacie po skonceni vysavania v cinstine, s other ich mam v anglictine. V oboch pripadoch som mal nastaveny jazyk na English.
Inak pouzivam poslednu verziu aktualizovanu cez MiHome app, a nemam problemy s tym ze by sa odhlasovala. Na tej appke by teda mohli este zamakat ...
baldorex
Addict
Addict

Sranda že čínštinu s angličtinu mám iba v notifikačnej lište, v aplikácii už nie.

[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... 3a89d1.jpg[/IMG]
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ake mate skusenosti s dorucenim z gearbest. Objednaval som nensie veci (powerbanku, mi band, router) a vsetko prislo v pohode.

2.1. som objednaval vysavac a zatial ho stale nemam, ani ho neviem trackovat, na webe mi vypise len "Sorry, your shipping information has not updated yet!"

Neviem, ci mam este cakat, alebo pista na podporu gearbestu. Vysavec uz je samozrejme zaplateny a nemam ani prachy, ani vysavac :D
baldorex
Addict
Addict

Čakaj, chce to trpezlivosť. Kľudne aj 2 mesiace.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Akym shippingom si objednaval? V poslednej dobe mi vobec nefunguje ten tracking na stranke gearbestu pri objednavke. Ale mal by si tam vidiet trackovacie cislo. To by si mal mat aj v maili ktory si dostal ked produkt odoslali. Ak si to objednaval cez EU express, mas tam pravdepodobne DPD UK trackovacie cislo. To moze kludne aj mesiac vyhadzovat ze zasielka je oznamena. Az ked sa vysavac pohne z UK, pootm sa updatne. Mozes to sledovat na stranke http://www.17track.net alebo na stranke DPD UK (ak mas teda trackovacie cislo od nich).

Inak co sa tyka skusenosti - tie mam pozitivne, az na jednu vynimku. Prave vysavac :) Objednal som si ho prvy krat zaciatkom septembra 2017 aj s kolegom, asi v hodinovom rozostupe. Moj bol odoslany skor, no tracking sa mi zmenil asi 3x. Nakoniec ten finalny nebol od DPD UK ale cez DPD FR. Myslel som si ze to bude OK, no opak bol pravdou. Balik isiel cez Francuzsko, a tam sa zastavil na colnici. Blbe bolo, ze ten tracking sa updatol aj tyzden po zmene. Ked som zistil ze je zadrzany na colnici, skusal som to riesit aj cez DPD SK, aj DPD FR. Potvrdili mi ze s tym nic nespravim, a predajca si to musi vyriesit. Snazil som sa otvorit case s gearbestom, uroven ich anglictiny asi nebola dostatocna aby pochopili, o co mi ide. Trvalo to asi 2 mesiace, kedy stal balik na colnici vo Francuzku, a kedze to GB nevybavil, balik sa vratil spat do Ciny. Tak som kontaktoval GB, potvrdili mi ze sa balik vratil k nim, a dali mi na vyber ci chcem znova preposlat balik, alebo vratit peniaze. V tom momente som mal povedat ze chcem vratit peniaze.... no nakolko som chcel vysavac, dal som si ho znova poslat. Potvrdili mi ze mi ho zaslu, a tracking mi zaslu hned ako ho odoslu. Po niekolkych dnoch som sa im ozval s tym, kde je tracking a ci to uz poslali.
Tu ma skoro vystrelo - bohuzial, balik sa stratil. A kedze som nemal shipping insurance, ponukaju mi refund do vysky 50%. Snazil som sa im vysvetlit, ako je to mozne - tracking vravi ze sa to vratilo, potvrdili mi ze to maju, aj ze to poslu, a nakoniec toto? Az potom som si spomenul ze mozem otvorit case cez PayPal. To som aj hned urobil, popisal moj pripad. Do 4 dni som mal case vyrieseny a peniaze refundovane spat na kartu. Vysavac som samozrejme objednal znova, tentokrat to vsak uz malo ten stastny koniec :)

Objednal som z GB uz niekolko veci, nikdy som nemal problemy. No pri drahsich veciach si asi budem priplacat za poistenie dopravy, hoci verim ze by som to zdarne vyriesil aj cez PayPal, ak by som nepochodil s GB supportom. V mojom pripade ta jedna zla skusenost bola asi len fakt zla zhoda okolnosti.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som doteraz daval poistenie u GB a platil kartou. no po novom bez poistenia a platim paypalom :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ja som to objednaval s DPD UK2 postou, tak snad sa to niekde objavi :D

cez ten 17track.net mi to trackovat "ide" ale posledny zaznam je z dna objednavky, cize z 2.1. so spravou "Southall, Your parcel is on its way"

Tak neostava mi nic, len cakat (samozrejme som to platil kreditkou a bez poistenia :D )
Napísať odpoveď